ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:רק עכשיו ראיתי שלא רק אותי זה עיצבן והם שימו לצבע ירוק.
RakMaccabi31 אמר:דל"פ זה לא כזה ביג דיל
Liberman אמר:RakMaccabi31 אמר:דל"פ זה לא כזה ביג דיל
נו בחייך? גם שיש פיגועים ואנחנו צובעים עצמנו לדגל צרפת זה לא מוצא חן בעיני. מי ישמע מתי גילו איתנו סולידריות, לא כל שכן שמדובר בכדורגל. שילכו לעזעזל.
Smile אמר:Liberman אמר:RakMaccabi31 אמר:דל"פ זה לא כזה ביג דיל
נו בחייך? גם שיש פיגועים ואנחנו צובעים עצמנו לדגל צרפת זה לא מוצא חן בעיני. מי ישמע מתי גילו איתנו סולידריות, לא כל שכן שמדובר בכדורגל. שילכו לעזעזל.
הרבה בזכותם יש לנו יכולות אטומיות
hezildo אמר:Smile אמר:Liberman אמר:נו בחייך? גם שיש פיגועים ואנחנו צובעים עצמנו לדגל צרפת זה לא מוצא חן בעיני. מי ישמע מתי גילו איתנו סולידריות, לא כל שכן שמדובר בכדורגל. שילכו לעזעזל.
הרבה בזכותם יש לנו יכולות אטומיות
הם גם בנו את הכור של סדאם חוסיין.
אחרי הניצחון שלנו בששת הימים הם הפכו
להיות פרו-ערבים בגלל הנפט והטילו עלינו חרם. הכל אינטרסים, כל הסולידריות הזו
היא צביעות אחת גדולה.

Liberman אמר:RakMaccabi31 אמר:דל"פ זה לא כזה ביג דיל
Shocking4U אמר:אני פשוט חושב שזה מהלך שכולו משדר התרפסות בפני אדוני העולם שמגיעים לפה ולחשוב שאם נתחנף אליהם אז הם ישימו עלינו קצוץ. אתה יכול לדמיין את עיריית פריז או אפילו עיריית ליסבון מאירות את עצמן בצבעים אחת של השנייה? ברור שלא. גם המהלכים של חולדאי להעיר את בניין העירייה כל יומיים בדגל של מדינה אחרת זה מהלך צומי די עלוב. אני לא חושב שהעירייה הייתה צריכה להיות מוארת בירוק או בדגלי צרפת, שפשוט יתעסקו בלפנות את הזבל הזמן.