• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

KevinDurant

נשיא המועדון
מכבי חיפה תתארח באצטדיון ונקדורף של יאנג בויז במסגרת שלב הפלייאוף של ליגת האלופות

אחרי משחק מאופס במחזור הראשון שבו 2 הקבוצות בעיקר ביטלו אחת את השנייה, מכבי חיפה מגיעה למשחק הגומלין בשוויץ כדי להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות.

בפן המקצועי, סאן מנחם ימשיך להיעדר כקורנו המוצהב לא ישתתף בהתמודדות.
ע''פ המסתמן, קיים קרב על עמדת הכנף ימין והחלוץ השני בין חלאיילי לקנדיל ובין דוד לסבע בהתאמה.

ההרכב המושער: איתמר ניצן, ענאן חלאיילי, דניאל סונדגרן, עבדולאי סק, שון גולדברג, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, צ’ירון שרי, דולב חזיזה, דין דוד ופרנדזי פיירו.

מנגד, יאנג בויז מגיעה למפגש אחרי תיקו במשחק הראשון ותרצה לחזור לליגת האלופות אחרי היעדרות של שנה.

עושה רושם שויקי ישמור על ההרכב ולא יבצע שינויים ב11 שפתחו במשחק הקודם.

הרכב משוער: אנטוני רסיופי, נואס פרסון, לוריס בניטו, מוחמד עלי קמארה, סאיידי יאנקו, סנדרו לאופר , פביאן רידר, פיליפ אוגריניץ', קסטריוט אימרי, סדריק איטן, מסצ’ק אליה.

יום שלישי
ספורט 5
22:00

איתמר ניצן, ענאן חלאיילי, דניאל סונדגרן, עבדולאי סק, שון גולדברג, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, צ’ירון שרי, דולב חזיזה, דין דוד ופרנדזי פיירו.

לפי בן דור זה ההרכב.

חלאיילי כמגן כנף זה פשוט לבקש לחטוף בראש

מצד אחד חלאיילי על כל האגף זה מסוכן. מצד שני, יאנב בויז לא כאלה טובים. אפשר גם לשחק התקפי ולעבור.

אליאור אמר:
מצד אחד חלאיילי על כל האגף זה מסוכן. מצד שני, יאנב בויז לא כאלה טובים. אפשר גם לשחק התקפי ולעבור.
לא מבין את הזלזול, לדעתי הם קבוצה יותר קשה מהכוכב ואולימפיאקוס שפגשנו בשנה שעברה ואנחנו פחות טובים מעונה שעברה.

אחרי לא מעט מחשבה לדעתי לשחק עם סונדגרן כמגן-כנף זה בעייתי מדי ויגרום לנו להישכב נמוך מדי ולהישאר כמעט בלי אופציות לתקוף.

מפה זה ללכת על חלאיילי/קנדיל ואני מבין את ההעדפה ללכת על חלאיילי

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
לא מבין את הזלזול, לדעתי הם קבוצה יותר קשה מהכוכב ואולימפיאקוס שפגשנו בשנה שעברה ואנחנו פחות טובים מעונה שעברה.

אחרי לא מעט מחשבה לדעתי לשחק עם סונדגרן כמגן-כנף זה בעייתי מדי ויגרום לנו להישכב נמוך מדי ולהישאר כמעט בלי אופציות לתקוף.

על איזה זלזול אתה מדבר? כל מה שהתכוונתי זה שהם קבוצה יותר טובה מאיתנו אבל אפשר גם להעיז ולעבור.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

אין זלזול לרגע ביאנג בויז. הם קבוצה מצוינת בפן הטקטי ומבחינת משחק הלחץ, מצד שני ברמת הכישרון האישי הם מוכשרים פחות מהכוכב ואולימפיאקוס, ולכן האימפקט השלילי של חלאילי כמגן הוא יותר נמוך.
יותר חשוב שהוא יכול להתמודד ברמה הפיזית במשחק השוטף.

אז אחרי שדגו העביר באומץ את ההכרעה לשוויץ, ואחרי שהשופרות בפודקסטים סיפרו שהכל טוב וזה משחק אחד ו50/50, מחר הם יקבלו שיעור בהתנהלות של קבוצות אירופיות:

אתה מגיע למשחק החוץ קודם כל לנטרל את היתרונות של היריבה, ומעביר את המשחק הביתה כדי לפרק שם.

אני מהמר על הפסד ב-2/3 שערי הפרש.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

על איזה זלזול אתה מדבר? כל מה שהתכוונתי זה שהם קבוצה יותר טובה מאיתנו אבל אפשר גם להעיז ולעבור.
"יאנג בויז לא כאלה טובים"

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

אין זלזול לרגע ביאנג בויז. הם קבוצה מצוינת בפן הטקטי ומבחינת משחק הלחץ, מצד שני ברמת הכישרון האישי הם מוכשרים פחות מהכוכב ואולימפיאקוס, ולכן האימפקט השלילי של חלאילי כמגן הוא יותר נמוך.
יותר חשוב שהוא יכול להתמודד ברמה הפיזית במשחק השוטף.
אולימפיאקוס ששיחקה מולנו לדעתי לא הייתה יותר מוכשרת מיאנג בויז. מבחינת קישור ומעלה הם היו קבוצה לא משהו וראינו גם מה הם עשו אח''כ בהמשך העונה.

הכוכב היו אולי יותר מוכשרים אבל לא היו מאומנים והיה קל לצמצם מולם פערי איכות.

פה יש קבוצה יותר איכותית ויותר מוכשרת מאתנו, מזה נובע הקושי.

וכן, לגבי חלאיילי אני חושב שזה התאמה יותר נוחה שגם תאפשר לנו להיות יותר גמישים על המגרש.

במשחק הראשון שהם שינו מערך ל4-2-3-1 ולחצו מגן למגן הם הגבילו אותנו מאוד ואם זה יקרה שוב עם סונדגרן כשחקן כנף אנחנו נהיה בבעיה.

עם חלאיילי, אין לי בעיה שיקבל אחד על אחד עם המגן שלהם ואנחנו נקשה עליהם מאוד באגפים בצורה כזו.

Judokan אמר:
אז אחרי שדגו העביר באומץ את ההכרעה לשוויץ, ואחרי שהשופרות בפודקסטים סיפרו שהכל טוב וזה משחק אחד ו50/50, מחר הם יקבלו שיעור בהתנהלות של קבוצות אירופיות:

אתה מגיע למשחק החוץ קודם כל לנטרל את היתרונות של היריבה, ומעביר את המשחק הביתה כדי לפרק שם.

עושה רושם שהגענו מאוד מוכנים ליהלום שלהם, ברגע שהמאמן שלהם עשה את ההתאמה הנכונה והוציא את העוקץ מהמשחק שלנו לא היה לנו תשובה לזה.

אני לא מכיר מספיק את יאנג בויז כדי לדעת אם זה משהו חדש שהם הביאו או משהו שהיה שם, אבל צריך להתכונן להתאמה הזאת יותר.

אם הם ימשיכו במחצית השנייה ללחוץ מגן למגן וישאירו את הקשרים באמצע, אמור להיות לנו יתרון שם עם האיכות של חזיזה וחלאיילי ובגלל זה לדעתי הוא הולך על חלאיילי בימין ולא סונדגרן/קנדיל

אם זה חלאיילי בקו ימין וכביכול "להמר", אז למה לא עשית את זה בארץ?
אתה הולך להמר אצלם בארץ?

לא מבין את זה.

מקווה שזה הבלים של בן דור.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

"יאנג בויז לא כאלה טובים"

כי הם לא כאלה טובים. מה זה קשור לזלזול? זו כבר פרשנות שלך.

רק מכבי אמר:
אתה הולך להמר אצלם בארץ?

לא מבין את זה.

מרגע שקורנו הורחק, זה היה המהלך הוודאי. אתה חייב לשחק עם שלושה בלמים, ואי אפשר לשים את סונדגרן מגן במערך הזה כי אתה חייב שחקן כנף שמסוגל להתמודד עם לחץ בפעולות אישיות (וגם צריך אותו לבילד אפ מההגנה כבלם).

האלטרנטיבה היא קנדיל והוא לא הראה שום דבר התקפית או הגנתית בדקות שקיבל עד עכשיו

רק מכבי אמר:
אתה הולך להמר אצלם בארץ?

לא מבין את זה.

עניין של חוסר ניסיון של דגו. אין ממש ברירה עכשיו וצריך לשחק יותר התקפי. כמובן שהיה עדיף לקחת את הסיכון כבר בסמי עופר. אגב, זה יותר התקפי אבל לא הימור עד כדי כך בגלל השלושה בלמים.

אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
אתה הולך להמר אצלם בארץ?

לא מבין את זה.

עניין של חוסר ניסיון של דגו. אין ממש ברירה עכשיו וצריך לשחק יותר התקפי. כמובן שהיה עדיף לקחת את הסיכון כבר בסמי עופר. אגב, זה יותר התקפי אבל לא הימור עד כדי כך בגלל השלושה בלמים.

לא חוסר ניסיון, אלא פחדנות. העיקר לא להפסיד ולהתפלל שבגומלין איכשהו הכוכבים יסתדרו לו.

Judokan אמר:

איתך במיליון אחוז. ההחלטה לא ללכת בכל הכוח על המשחק בבית תעלה לנו בהפסד של 2/3-0

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה