• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
אם זה חלאיילי בקו ימין וכביכול "להמר", אז למה לא עשית את זה בארץ?
אתה הולך להמר אצלם בארץ?

לא מבין את זה.

מקווה שזה הבלים של בן דור.

עניין של חוסר ניסיון של דגו. אין ממש ברירה עכשיו וצריך לשחק יותר התקפי. כמובן שהיה עדיף לקחת את הסיכון כבר בסמי עופר. אגב, זה יותר התקפי אבל לא הימור עד כדי כך בגלל השלושה בלמים.

לא חוסר ניסיון, אלא פחדנות. העיקר לא להפסיד ולהתפלל שבגומלין איכשהו הכוכבים יסתדרו לו.

נכון. לצורך העניין אם בדקה ה-50 הסיכוי של המשחק להסתיים בתיקו היה 80 אחוז, והסיכוי שלנו לנצח היה 10 אחוז ושל השוויצרים 10 אחוז, אז היה עדיף כבר להסתכן ולשנות מערך כך שהסיכויים יהיו 30 אחוז תיקו, 30 אחוז אנחנו מנצחים ו-40 אחוז השוויצרים מנצחים.

לגמרי, אבל זה לא שתראה מזה איזשהי הפקת לקחים.

הרי השופרות עסוקים מאז המשחק בלהרים לו על החלטה מצוינת, שגול של יאנג בויז היה גומר את הסיפור וכמה 0-0 למשחק חוץ זו בעצם תוצאה לא רעה.

לא מבינים שמבחינת יאנג בויז שיחקנו לידיים שלהם במהלך הזה ונתנו להם בדיוק מה שהם רצו ושאפו אליו.

Judokan אמר:
לגמרי, אבל זה לא שתראה מזה איזשהי הפקת לקחים.

הרי השופרות עסוקים מאז המשחק בלהרים לו על החלטה מצוינת, שגול של יאנג בויז היה גומר את הסיפור וכמה 0-0 למשחק חוץ זו בעצם תוצאה לא רעה.

לא מבינים שמבחינת יאנג בויז שיחקנו לידיים שלהם במהלך הזה ונתנו להם בדיוק מה שהם רצו ושאפו אליו.

״ניטרלנו״ את הקבוצה שבקושי רצתה להתקיף ותוך כדי גם ביטלנו את עצמנו התקפית לגמרי בבית שלנו כשאנחנו תוקפים לעבר יציע האולטראס שלנו במחצית השנייה. החלטה גאונית של דגו אין מה להגיד. איך הוא אמר? השגנו נקודה. ממש 50/50 אצלהם בבית 🥸

חלאילי לא ממושמע טקטית וחלש פיזית במאבקים.
המאמן שלהם יזהה את זה תוך כמה דקות וישלח 2 שחקנים שלהם על קו ימין שלנו ויצור שם יתרון.

דרך אגב, ההתנהלות של דגו במחצית השניה, הזכירה לי את מרקו ב 2-1 על שטרסבורג.
במקום ללחוץ על הדוושה ולנסות להבקיע שער נוסף שהיה משווה את המשחקים, היה נראה שהסתפק בלשמור על התוצאה כדי לרשום ברקורד "ניצחון" על קבוצה צרפתית.

אני חושב שאתם שופטים את המשחק יותר מדי בצורה יבשה ואת הקבלת החלטות בלי לראות את המציאות שהיינו סביבות דקה 60 בלי חזיזה, עם הרכב די סחוט פיזית וכשקורנו, סבע, פיירו ושרי במשחק חלש כשהשלושה הראשונים במשחק הכי גרוע שלהם במוקדמות.

קל לדבר ולצעוק אול אין ולתקוף ולהעז אבל לא היינו במשחק בכלל וזה שהיינו מחליפים את סבע בדין דוד 5 דק' לפני לא היה משנה יותר מדי

dyarok אמר:
חלאילי לא ממושמע טקטית וחלש פיזית במאבקים.
המאמן שלהם יזהה את זה תוך כמה דקות וישלח 2 שחקנים שלהם על קו ימין שלנו ויצור שם יתרון.

דרך אגב, ההתנהלות של דגו במחצית השניה, הזכירה לי את מרקו ב 2-1 על שטרסבורג.
במקום ללחוץ על הדוושה ולנסות להבקיע שער נוסף שהיה משווה את המשחקים, היה נראה שהסתפק בלשמור על התוצאה כדי לרשום ברקורד "ניצחון" על קבוצה צרפתית.
לא אותו דבר, מרקו היה במשחק גומלין במצב כזה אני מאמין שדגו כן היה מהמר על התקפה.

חלאילי על כל הקו זה התאבדות אם כבר שישחק עם סוף בעמדה הזו.

Hulk אמר:
חלאילי על כל הקו זה התאבדות אם כבר שישחק עם סוף בעמדה הזו.
סוף לא יכול להחזיק משחק באינטנסיביות כזאת אחרי הפציעה שהייתה לו

חלאיילי מאוד לא מחויב הגנתית
אולי חזיזה שמאלי בקו 4?
מוזר מאוד… זה לעשות all in בשלב מאוד מוקדם

KevinDurant אמר:
אני חושב שאתם שופטים את המשחק יותר מדי בצורה יבשה ואת הקבלת החלטות בלי לראות את המציאות שהיינו סביבות דקה 60 בלי חזיזה, עם הרכב די סחוט פיזית וכשקורנו, סבע, פיירו ושרי במשחק חלש כשהשלושה הראשונים במשחק הכי גרוע שלהם במוקדמות.

קל לדבר ולצעוק אול אין ולתקוף ולהעז אבל לא היינו במשחק בכלל וזה שהיינו מחליפים את סבע בדין דוד 5 דק' לפני לא היה משנה יותר מדי

גם קל לתת כל הזמן קרדיט ולהניח שהכל מתוכנן וסבבה. ראיתי יפה מאוד את התפתחות המשחק ואני שופט בהתאם. שופט את חוסר התגובה עוד מהמחצית הראשונה להתפתחויות במגרש, את העדר ההתאמות הטקטיות גם במחצית השנייה, את זה שהיריבה ביטלה אותנו והמאמן בהה באוויר ואז עוד הלך להרים לעצמו על משחק אמיץ בראיונות.

הפחדנות בלא לבצע שינויים ולא לנסות לנצח את המשחק היא רק סימפטום אחד.
הנה רעיון מהפכני כשכולם סחוטים וגמורים: "אל תשמור שני חילופים". לא נותנים על זה refund ובונוסים במשחק הבא.

האם זה היה משנה? לא יודע.

מה שכן ידוע - יאנג בויז קיבלו את התוצאה ורצו וישלימו את העבודה מחר. ובשונה מהתירוץ התורן שיספקו לנו מחר, חלק גדול מההדחה התחיל בהחלטה "לוותר" על המשחק בארץ

benrey אמר:
אולי חזיזה שמאלי בקו 4?

חלאילי מעולם לא שיחק בעמדה כזו בשביל לומר משהו על המחויבות ההגנתית שלו. אבל הוא כן שחקן שמקיים הוראות טקטיות של המאמן, וראו את זה המון בנוער.

גם לחזיזה לא הייתה מחויבות הגנתית כקיצוני עד שהתחילו להשתמש בו כמגן.

אם באמת גארסיה חוזר לשמאל מחר, אז חלאיילי במאצאפ מולו זה חתיכת כישלון ידוע מראש.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

גם קל לתת כל הזמן קרדיט ולהניח שהכל מתוכנן וסבבה. ראיתי יפה מאוד את התפתחות המשחק ואני שופט בהתאם. שופט את חוסר התגובה עוד מהמחצית הראשונה להתפתחויות במגרש, את העדר ההתאמות הטקטיות גם במחצית השנייה, את זה שהיריבה ביטלה אותנו והמאמן בהה באוויר ואז עוד הלך להרים לעצמו על משחק אמיץ בראיונות.

הפחדנות בלא לבצע שינויים ולא לנסות לנצח את המשחק היא רק סימפטום אחד.
הנה רעיון מהפכני כשכולם סחוטים וגמורים: "אל תשמור שני חילופים". לא נותנים על זה refund ובונוסים במשחק הבא.

האם זה היה משנה? לא יודע.

מה שכן ידוע - יאנג בויז קיבלו את התוצאה ורצו וישלימו את העבודה מחר. ובשונה מהתירוץ התורן שיספקו לנו מחר, חלק גדול מההדחה התחיל בהחלטה "לוותר" על המשחק בארץ
אז איזה חילופים כבר היה לעשות? להכניס את סוף? להכניס את שיבלי? את גוני נאור? זה מה שהיה שובר את האיכות שלהם?

במשחקים כאלה צריך לנצל את הדקות הטובות שלך ולא ניצלנו את הדקות הטובות שהיו ומעבר לזה יותר מדי שחקנים היו במשחק לא מספיק טוב.

הסגל הזה מוגבל גם ככה ובלי הרבה אפשרויות לשינוי ושיחקנו נגד קבוצה יותר טובה מאתנו, עם יותר אפשרויות מהספסל וקבוצה יותר מגוונת ומאמן יותר טוב והיא הקשתה עלינו, למה זה כזה מפתיע?

השינוי היחיד שהייתי מנסה אולי לבצע זה לנסות לעבור כמה דק' ל4-3-3 אחרי שהם עברו לשחק עם חלוץ אחד (למרות שהיה להם אפשרות לעבור חזרה ל2 חלוצים עם הכלים שהיו להם על הדשא)

בכל רגע שהם משחקים עם 2 חלוצים הם כופים עליך לשחק עם שלישיית בלמים בגלל האיכות והמיסמאצ' שלך עם החלוצים הגבוהים שלהם.

איטן ואנסמה חלוצים של 25+ גולים בכל המסגרות, תשחק מולם עם 2 בלמים כשהם עם 2 חלוצים ותוך 5 דק' להערכתי הם היו עושים עלינו גול.

קבוצה טובה, עמוקה ומגוונת ממך.

אני מקווה שחלאילי בקו זה סתם תרגיל הטעיה. אם זה נכון אז אפשר לקפל כבר מעכשיו.

כשאני רואה את הפוסטים של [mention]judokan[/mention] בנושא הזה אני מרגיש גאווה גדולה. חותם על כל מילה שהוא אומר.

Judokan אמר:
benrey אמר:
אולי חזיזה שמאלי בקו 4?

חלאילי מעולם לא שיחק בעמדה כזו בשביל לומר משהו על המחויבות ההגנתית שלו. אבל הוא כן שחקן שמקיים הוראות טקטיות של המאמן, וראו את זה המון בנוער.

גם לחזיזה לא הייתה מחויבות הגנתית כקיצוני עד שהתחילו להשתמש בו כמגן.
בסדר אבל זה לא משחק לעשות בו ניסויים…
שייבדוק אותו בתור כנף באיזה משחק ליגה שאנחנו ביתרון מבטיח.
חלאיילי מאוד הרשים אותי השנה, בהרבה היבטים… אבל מחויבות הגנתית זה לא אחד מהם

Judokan אמר:
אז אחרי שדגו העביר באומץ את ההכרעה לשוויץ, ואחרי שהשופרות בפודקסטים סיפרו שהכל טוב וזה משחק אחד ו50/50, מחר הם יקבלו שיעור בהתנהלות של קבוצות אירופיות:

אתה מגיע למשחק החוץ קודם כל לנטרל את היתרונות של היריבה, ומעביר את המשחק הביתה כדי לפרק שם.

אני מהמר על הפסד ב-2/3 שערי הפרש.

מסכים עם כל מילה.
המאמן שלהם יעשה לדגו בית ספר.
צריך נס,לא חושב שיקרה

Shocking4U אמר:
כשאני רואה את הפוסטים של @judokan בנושא הזה אני מרגיש גאווה גדולה. חותם על כל מילה שהוא אומר.

אתה גידלת אותו?
הכרת אותו שהוא היה עדיין בשאש?

כמובן שהסיכויים לרעתנו אבל משום מה אני אופטימי, נראה שהשוויצרים די שאננים לקראת המשחק (אולי בצדק) ואנחנו ננצל את זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה