KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
כשעשינו את ה1-1 נגד אולימפיאקוס בבית בכר התעצבן על יזיזה שרץ לחגוג במקום לנסות להבקיע את השני
בכוכב כשהובלנו עליהם 3-2 ניסינו גם להבקיע את הרביעי והחמישי ולא הלכנו אחורה כי יתרון של שער זה תוצאה טובה לנו
פה המאמן שלך החליט סביבות דקה 55 שטוב לו תיקו וכל שאר ניהול המשחק בהתאם.
כי המומנטום במשחק והאווירה הייתה שונה לגמרי.
באולימפיאקוס המומנטום היה אצלנו וגם בכוכב
גם, אבל זה גם עניין של גישה ותפיסה.
בכר האמין בקבוצה שהייתה לו בכל נימי נפשו.
הוא האמין שהוא יכול לבוא לפריז וללחוץ אותם.
הוא לא פחד משום דבר.
באלופות הוא ידע מתי תוצאה טובה לו, ומתי אי אפשר להסתפק.
ומול הכוכב אם לא 3-2 בארץ אנחנו לא עולים.
דגו לעומתו מרגיש שהוא לא בטוח בקבוצה. זו ההרגשה שלי.
גם מול שריף בחוץ, הוא לא הגיב. לא שינה כלום. וזה לא היה רחוק שהיית יוצא משם עם עוד גול עם הכדור מטייל שם על הקו של ניצן (נכון שיכלנו גם לתת עם דינדה).
אי הניסיון להשיג שום גול, היה יכול לגמור את כל הקמפיין הזה. וראינו גם בארץ איך התקשינו, ולא היינו טובים מול שריף בארץ עד הגול. ואם לא ג'אבר משום מקום, אצה כנראה גם לא עולה בכלל.
כנ"ל המשחק הראשון מול יאנג בויז. אין כמעט סנריו שקבוצה שהיא אנדרדוג, לא תנצח משחק ראשון בבית, ואז תעלה. אז ברור שאתה חייב לעשות הכל בשביל לנצח.
וגם פה דגו לא עשה את זה.
עכשיו, ברור לי שדגו זה לא בכר, וזאת לא אותה קבוצה.
אבל מה שכן ברור שדגו מתנהל כמו מאמן שזו שנה ראשונה שלו בליגת האלופות ובכלל במפעלים אירופיים ומשחקי נוק אאוט.
וברור שבכר צבר ניסיון של שנים, והיה מוכן יותר.
אבל כן, אני רציתי שאחרי ברק, יבוא לפה מאמן בקליבר, מאמן שעשה דברים עם קבוצות אחרות, ושיש לו ניסיון.
דגו הוא סופר גוניור. הוא לא היה במעמדים האלה כשחקן, ולא כמאמן. ולהוציא את שמשון, אין שם אף אחד בצוות שהיה במעמדים האלה בכלל.
חלק היה פאקינג עפולה שנה שעברה, ודגו עצמו אימן נוער שזה עולם אחר.
את הזיוני שכל שאת הכסף נשקיע בשחקנים, לא קניתי בהתחלה, והמציאות הוכיחה שזה היה שיט לקהל.
יש פה מאמן לא מספיק מנוסה ברמות האלה. ויכל להיות פה מאמן אחר מתאים יותר.
אני אבקר את דגו נקודתית על דברים שייעשה כי חוסר הניסיון שלו הוא לא מדד בעיני. הוא המאמן והוא אחראי.
אלברמן שבחר אותו יקבל גם ביקורות.
ומקצועית - איך אפשר לחשוב על לעבור אותם בחוץ, אם בבית שאנחנו אמורים להיות טובים יותר, לא דגדגנו אותם ברמה ההגנתית, והם לא קבוצת הגנה גדולה.
90-10 היום.
נקווה שלא נובס.