• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
הימור שלי: מפסידים 2-0

נקלעים לפיגור מוקדם, פחות מ15 דקות לתוך המשחק. אחרי זה תוקפים בחמת זעם וחוטפים את השני ואז הם סוגרים את המשחק.

אבל העיקר שדגו מלא באמונה ויצאנו עם נקודה מהמשחק הראשון
הייתי קרוב

The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
The real Tsepo אמר:
מחצית לא רעה תוכנית משחק לא רעה.
שני מצבים, שני גולים
יש שוער בשער שלא קשור לרמות האלה וזה מה שמקבלים

כשירד לך האנטי לניצן (שגם אני חולק אותו אבל יותר מתרכז בדברים שבאמת קורים לפחות) בעוד כמה שעות, תנסה לראות את המהלכים ותראה שהאשמה היא על אגף שמאל שלנו ולא "יש לנו שוער חרא אז זה מה שמקבלים". לא היינו סופגים את השערים האלה עם הגנה שהיא במינימום של הנורמליות.

אני רגוע ושקול גם עכשיו, כמעט כמוך. תודה על העצה
היה שם חור והם יצאו טוב להתקפה, לא אמרתי שהייתה עמידה טובה אבל זה סיטואציות שקורות סטטיסטית במשחק ואתה צריך איכות בשער לפעמים שזה קורה

בדיוק. זה חלק מהמשחק.
מה אמור לקרות? סונדגרן מגן מצוין כישראלי. זה ברור שהגול עליו אבל אי אפשר להחליף אותו. היה צריך להתחזק בשוער זר כי זה מסוג הדברים שכן היה אפשר לעשות.

greenguy אמר:
הכל על ההנהלה
ההגרלה הנוחה ביותר שאפשר לקבל ופשוט הפקירו את הקבוצה בלי מגן שמאל נורמלי בלי שוער!! ובלי קשר אמצע שיכול לשחק בפלייאוף זאת בדיחה

זה שורש העניין, לא דגו ולא אלברמן, אף אחד לא ישכנע אותי שאיש מקצוע שפוי מרוצה מהסיטואציה הזו

לא משקיעים כסף, לא מקבלים תמורה, נוסחה לא מסובכת בכלל

קיבלנו הגרלה מעולה ועשינו עד עכשיו את המינימום המצופה. קבוצה ראשונה איכותית שפגשנו וזה מתפוצץ לנו בפרצוף. נקווה שבליגה זה ילך יותר טוב.

אליאור אמר:
באולפן יש קונצנזוס שניצן היה יכול לקחת את השער השני

יכל לקחת ברור שיכל. כל כדור כמעט אפשר לקחת, אם במזל עשית תנועה בדיוק לאותו כיוון או משהו בסגנון. אם זה שער של שוער? ברור שלא. זה שער של חור באגף שמאל. תעשה את החור הזה עוד 100 פעם ותספוג עוד 80 שערים לפחות לא משנה מי עומד בשער.

מחצית מתסכלת ברמות.

דווקא הקבוצה הגיעה מוכנה למחצית הזו, המערך של שני החלוצים הביא לנו את המצבים שקיווינו, ובסוף חטפנו שני גולים מהגנה איטית וחולמנית.

סונדגרן עם סגירה כושלת וסק עם גלישה לא מובנת. מצחיק לנסות לשים את זה על ניצן. מעטים מאוד השוערים שלוקחים איזשהו אחד מהמצבים האלה.

חלאילי טוב מאוד כקיצוני, הייתי הולך גם עם שיבלי כתכלס או שוראנוב כהימור. השוויצרים מתקשים עם שחקנים שיודעים לשנות כיוון במהירות.

Shocking4U אמר:
אין מאמן.

בן אדם הזייה, לא ראיתי דבר כזה
הוא רואה שטוחנים אותנו על חזיזה וחלאילי ולא עושה כלום והנה עוד אחד על חזיזה וחלאילי (הפעם שניהם ביחד)

העיקר שהוא צובר ניסיון

הנה חלאילי בישל להם שער
יאללה שילכו להזדיין נראה תקציר אולי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה