ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:ג’אבר לא עודה כלום על המגרש. שוראנוב שבכל משחק ששיחק נתן גול לא נספר. מאמן חלש
Shocking4U אמר:הפערים באיכות בעמדת המאמן יותר גדולים מההבדלים ברמות בין הקבוצות
וזה שאין לך מגן שמאלי.Smile אמר:Shocking4U אמר:הפערים באיכות בעמדת המאמן יותר גדולים מההבדלים ברמות בין הקבוצות
וזה מה שעושה את ההבדל.
ולמרות זאת גם אנחנו שווים פה שער
רפאלוב יהיה יותר עציץ לצערי, אין מי להכניס להקשיח את האמצע. באמת מה הוא יכול לעשות? אני מנסה לחשוב על אמת ולא מצליחShocking4U אמר:איזה מאמן חלש אני מת. ג’אבר משמש כעציץ על הדשא אבל הוא לא יכניס את רפאלוב או שוראנוב
יש לך את גוניThe real Tsepo אמר:רפאלוב יהיה יותר עציץ לצערי, אין מי להכניס להקשיח את האמצע. באמת מה הוא יכול לעשות? אני מנסה לחשוב על אמת ולא מצליחShocking4U אמר:איזה מאמן חלש אני מת. ג’אבר משמש כעציץ על הדשא אבל הוא לא יכניס את רפאלוב או שוראנוב

The real Tsepo אמר:וזה שאין לך מגן שמאלי.Smile אמר:Shocking4U אמר:הפערים באיכות בעמדת המאמן יותר גדולים מההבדלים ברמות בין הקבוצות
וזה מה שעושה את ההבדל.
וזה שאין לך קשר אחורי פה.
וזה שאין לך שוער ראוי.
לא הכל זה דגו
אני מאמין בו מאוד.Smile אמר:The real Tsepo אמר:וזה שאין לך מגן שמאלי.Smile אמר:וזה מה שעושה את ההבדל.
וזה שאין לך קשר אחורי פה.
וזה שאין לך שוער ראוי.
לא הכל זה דגו
כתבתי עוד קודם
האשמים הבלעדיים הם שחר ואלברמן, שבין היתר הביאו את דגו.
לפחות הוא יחליף את ג'אבר שלא עושה כלום וזה לא באמת ישנהApoc אמר:הנה רפא הולך להכנס ולא לעשות כלום 20 ומשהו דקות