ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:זה בסדר לומר שאני ממש מאמין בקבוצה שלנו בהקשרי הליגה?
ברמה האירופית אנחנו לא שם
אני חושב שהיינו די חלשים בליגה שנה שעברהApoc אמר:The real Tsepo אמר:זה בסדר לומר שאני ממש מאמין בקבוצה שלנו בהקשרי הליגה?
אפשר בצדק להגיד שהרמה הזאת והרמה שנקבל בליגה המקומית שלנו זה שמיים וארץ
אבל לדעתי זה טיפל'ה מוגזם מצדך להגיד "ממש מאמין" כשמה שאתה רואה זה בסופו של דבר קבוצה פחות טובה משמעותית מזו של שנה שעברה
אליאור אמר:חזיזה וג'אבר מביכים היום. לרפאלוב לדעתי אין מה לתרום לנו העונה גם בליגה.
Smile אמר:אליאור אמר:חזיזה וג'אבר מביכים היום. לרפאלוב לדעתי אין מה לתרום לנו העונה גם בליגה.
רפאלוב עלה בסדר היום, נייד ומגיע למצבים
הקבוצה כבויה ואיבדו את האמונה אחרי השלישי
תאכלס הקיץ של אלברמן גמר אותנו פה.
עם מגן שמאלי מחליף ושוער טוב יותר לא היינו סופגים פה 3
מעט מזל וגם היינו עולים (4 קורות ומשקופים אם ספרתי נכון)
יאללה עם הפנים לליגה
ונתנחם באירופית, שדגו יתגלח שם
DelPiero אמר:יש לי תחושה של 3-0 קליל להם
The real Tsepo אמר:אני חושב שהיינו די חלשים בליגה שנה שעברהApoc אמר:The real Tsepo אמר:זה בסדר לומר שאני ממש מאמין בקבוצה שלנו בהקשרי הליגה?
אפשר בצדק להגיד שהרמה הזאת והרמה שנקבל בליגה המקומית שלנו זה שמיים וארץ
אבל לדעתי זה טיפל'ה מוגזם מצדך להגיד "ממש מאמין" כשמה שאתה רואה זה בסופו של דבר קבוצה פחות טובה משמעותית מזו של שנה שעברה
הרבה אופי והרבה אצילי. יש השנה הרבה שחקנים טכניים, דריבליסטים וכאלה שיכולים לטקטק כדורים על שטח קטן. אני כן חושש כמו שאמרו פה לפני שכל מהמורה בדרך תהפוך לאסון ויהיה לחץ מטורף, כפי שמשתקף פה עכשיו בפורום
אני באמת ממש מאמין
דווקא באבולוציה הטבעית של קבוצת כדורגל שנה שעברה הייתה חריגה, היינו בפיק בקיץ מה שלא קורה בדרך כלל וראיתי את המכבי חיפה מהטובות שראיתי בחיי. ההנהלה לא עשתה מספיק כדי שיהיה אפשר לשמר את הפיק הזה וחבל.Apoc אמר:The real Tsepo אמר:אני חושב שהיינו די חלשים בליגה שנה שעברהApoc אמר:אפשר בצדק להגיד שהרמה הזאת והרמה שנקבל בליגה המקומית שלנו זה שמיים וארץ
הרבה אופי והרבה אצילי. יש השנה הרבה שחקנים טכניים, דריבליסטים וכאלה שיכולים לטקטק כדורים על שטח קטן. אני כן חושש כמו שאמרו פה לפני שכל מהמורה בדרך תהפוך לאסון ויהיה לחץ מטורף, כפי שמשתקף פה עכשיו בפורום
אני באמת ממש מאמין
עונה שעברה בשלב הזה של העונה דווקא נראינו הכי מדהים ובשיא של מכבי חיפה של שושלת בכר, יש תקופות בעונת כדורגל וגם הקבוצה הזאת עוד תראה אפילו פחות טוב.
כן יש דם חדש ויש שחקנים חדשים (כמו שנראה לי שטענת שצריכים עוד בסיום עונה שעברה אם אני זוכר נכון) אבל קשה להתעלם מהעובדה שאנחנו לא במצב טוב ביחס לשנים האחרונות.