Apoc
יו״ר הבורד
The real Tsepo אמר:דווקא באבולוציה הטבעית של קבוצת כדורגל שנה שעברה הייתה חריגה, היינו בפיק בקיץ מה שלא קורה בדרך כלל וראיתי את המכבי חיפה מהטובות שראיתי בחיי. ההנהלה לא עשתה מספיק כדי שיהיה אפשר לשמר את הפיק הזה וחבל.Apoc אמר:The real Tsepo אמר:אני חושב שהיינו די חלשים בליגה שנה שעברה
הרבה אופי והרבה אצילי. יש השנה הרבה שחקנים טכניים, דריבליסטים וכאלה שיכולים לטקטק כדורים על שטח קטן. אני כן חושש כמו שאמרו פה לפני שכל מהמורה בדרך תהפוך לאסון ויהיה לחץ מטורף, כפי שמשתקף פה עכשיו בפורום
אני באמת ממש מאמין
עונה שעברה בשלב הזה של העונה דווקא נראינו הכי מדהים ובשיא של מכבי חיפה של שושלת בכר, יש תקופות בעונת כדורגל וגם הקבוצה הזאת עוד תראה אפילו פחות טוב.
כן יש דם חדש ויש שחקנים חדשים (כמו שנראה לי שטענת שצריכים עוד בסיום עונה שעברה אם אני זוכר נכון) אבל קשה להתעלם מהעובדה שאנחנו לא במצב טוב ביחס לשנים האחרונות.
אבל בהקשרי הליגה, אני מאמין באיכות וביכולת של הקבוצה להתפתח ויחד עם הדם החדש שמכניס רעב, לשמור על רמה מאוד גבוהה
זה תלוי אך ורק במאמן. מאמן טוב תמיד ישים את הקבוצה במומנטום חיובי וימקסם את הכלים הקיימים.
כשאתה אומר שאתה מאמין בקבוצה אתה קודם כל אומר שאתה מאמין במאמן כי בלי זה זה לא יקרה.
האם אני חושב שמוצדק לתת בו אמון בשלב הזה? לא, אבל האמת שאין משהו טוב יותר לעשות במילא אז אני איתך ומאמין בו עד שיוכיח לגמרי שזה לא לעניין.