ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חולה על הגישה הזו:Adi81 אמר:רק מתזכר
חלק גדול מההגעה שלנו למעמד הזה לא היה בגלל יכולת גבוהה. היה בעיקר הפוקס מהשער של ג'אבר וההגרלה הנוחה שהיתה
The real Tsepo אמר:חולה על הגישה הזו:Adi81 אמר:רק מתזכר
חלק גדול מההגעה שלנו למעמד הזה לא היה בגלל יכולת גבוהה. היה בעיקר הפוקס מהשער של ג'אבר וההגרלה הנוחה שהיתה
מה שטוב זה במזל
מה שרע זה באשמתנו
Adi81 אמר:The real Tsepo אמר:חולה על הגישה הזו:Adi81 אמר:רק מתזכר
מה שטוב זה במזל
מה שרע זה באשמתנו
אתה לא חושב שהיה מזל בהגרלות? שהגול לא היה עם הרבה מזל?
The real Tsepo אמר:איכס. תדבר בכבוד לבן אדם איזה גועל נפשJudokan אמר:פיגור 3-0?
בוא נעלה בלם וקשר שאין לו שום סיכוי להסתדר מול פיזיות במרכז המגרש. מאמן עילוי.
שיחליף גם שוער, חשוב.
שיחליף מקצוע חזרה לעובד ניקיון, בניהול משחק אין לו מושג.
למה שננסה להרוויח את שיבלי או שוראנוב נניח? יותר חשוב עוד זמן משחק לרפאלוב!
לפני המשחקים לפי תחזיות ההימורים זה היה 52-48 להם, בפועל אני בדיעבד חשבתי שהם עוד יותר פייבוריטים.אליאור אמר:אם יש משהו שמתסכל זה שלפני צמד המפגשים חשבתי שהסיכויים הם הרבה יותר לטובתם ממה שאני חושב אחריהם. בדיעבד זה היה יותר 60-40.
1. גם אנחנו וגם יאנג בויז עלינו עם שוער ברירת מחדל. אבל השוער השני של יאנג בויז הציל אותם בדקה השלישית, בעצירה שבעיניי היא מחויבת ברמות האלה, ושלנו לא.
2. גם הם היו בלי המגן הראשון, אבל היה להם תחליף.
3. הנגיחה של פיירו ממצב דומה הלכה למשקוף ושל ויטן פנימה.
בסוף אלה הדברים שעושים את ההבדל במשחקים האלה. לא שרי ולא רידר הופיעו למשחקים אבל בשרשרת של יאנג בויז החוליות היו חזקות יותר במקומות שצריך ובשלנו לא.
וזה מוביל אותי לנקודה הבאה. בעונה שעברה כיוונו לצ'מפיונס והגענו. השנה לא כיוונו ולא הגענו, הרבה בגלל הפערים והחולשות בסגל. יכול להיות שיענקלה צריך להבין שאם אתה מכוון לצ'מפיונס ומתנהל מלכתחילה בהתאם לזה, זה כן משהו שיכול וגם עושה את ההבדל.
די נו איזה בכל עמדה אנחנו יותר טובים מהם, חאלס עם הזלזולbenrey אמר:לפני המשחקים לפי תחזיות ההימורים זה היה 52-48 להם, בפועל אני בדיעבד חשבתי שהם עוד יותר פייבוריטים.אליאור אמר:אם יש משהו שמתסכל זה שלפני צמד המפגשים חשבתי שהסיכויים הם הרבה יותר לטובתם ממה שאני חושב אחריהם. בדיעבד זה היה יותר 60-40.
1. גם אנחנו וגם יאנג בויז עלינו עם שוער ברירת מחדל. אבל השוער השני של יאנג בויז הציל אותם בדקה השלישית, בעצירה שבעיניי היא מחויבת ברמות האלה, ושלנו לא.
בסוף אלה הדברים שעושים את ההבדל במשחקים האלה. לא שרי ולא רידר הופיעו למשחקים אבל בשרשרת של יאנג בויז החוליות היו חזקות יותר במקומות שצריך ובשלנו לא.
וזה מוביל אותי לנקודה הבאה. בעונה שעברה כיוונו לצ'מפיונס והגענו. השנה לא כיוונו ולא הגענו, הרבה בגלל הפערים והחולשות בסגל. יכול להיות שיענקלה צריך להבין שאם אתה מכוון לצ'מפיונס ומתנהל מלכתחילה בהתאם לזה, זה כן משהו שיכול וגם עושה את ההבדל.
אבל אחרי שראיתי את שני המשחקים שלהם ואת הרמה שלהם, אני חושב שאם היו עושים את הדו קרב הזה שוב עשר פעמים, 8 מתוכם היינו עולים ( 80% לנו ).
אנחנו קבוצה יותר טוב כמעט בכל עמדה, לא סתם הם בעטו בשני משחקים ביחד 3 בעיטות למסגרת.
העמדה היחידה שהם בפער משמעותי עלינו זה המאמן, שבאמת הלוואי והיה פה מאמן כזה.
שים לב איך התעלמת מהמילה "כמעט" במשפט שכתבתי "כמעט בכל עמדה"....KevinDurant אמר:די נו איזה בכל עמדה אנחנו יותר טובים מהם, חאלס עם הזלזולbenrey אמר:לפני המשחקים לפי תחזיות ההימורים זה היה 52-48 להם, בפועל אני בדיעבד חשבתי שהם עוד יותר פייבוריטים.אליאור אמר:אם יש משהו שמתסכל זה שלפני צמד המפגשים חשבתי שהסיכויים הם הרבה יותר לטובתם ממה שאני חושב אחריהם. בדיעבד זה היה יותר 60-40.
אבל אחרי שראיתי את שני המשחקים שלהם ואת הרמה שלהם, אני חושב שאם היו עושים את הדו קרב הזה שוב עשר פעמים, 8 מתוכם היינו עולים ( 80% לנו ).
אנחנו קבוצה יותר טוב כמעט בכל עמדה, לא סתם הם בעטו בשני משחקים ביחד 3 בעיטות למסגרת.
המגן השמאלי שלהם ששיחק בהתמודדות היה המגן השלישי שלהם.
רידר שלהם (שלא היה טוב כי סגרנו אותו) נמכר עכשיו ב15 מיליון יורו לליגה הצרפתית.
איטן נתן שנה שעברה יותר גולים ממה שפיירו נתן כל הקריירה
אני מסכים שבשני המשחקים היינו יותר טובים מהם אבל גם אצלנו לדוגמה שרי לא היה טוב בשני המפגשים.benrey אמר:שים לב איך התעלמת מהמילה "כמעט" במשפט שכתבתי "כמעט בכל עמדה"....KevinDurant אמר:די נו איזה בכל עמדה אנחנו יותר טובים מהם, חאלס עם הזלזולbenrey אמר:לפני המשחקים לפי תחזיות ההימורים זה היה 52-48 להם, בפועל אני בדיעבד חשבתי שהם עוד יותר פייבוריטים.
המגן השמאלי שלהם ששיחק בהתמודדות היה המגן השלישי שלהם.
רידר שלהם (שלא היה טוב כי סגרנו אותו) נמכר עכשיו ב15 מיליון יורו לליגה הצרפתית.
איטן נתן שנה שעברה יותר גולים ממה שפיירו נתן כל הקריירה
ואני גם מתייחס למי ששיחק, לא לוקח בחשבון שחקנים שלא שיחקו אצלם ( המגן השמאלי ), אני מנתח נטו מה שראיתי 11 שלנו מול 11 להם בשני המשחקים, ולא ראיתי איזה משהו יוצא דופן.
ולגבי שתי הדוגמאות שנתת:
1) אתה בעצמך מודה שלא היה טוב.... אז מה יש לי להוסיף? שחקן צעיר אולי יגיע רחוק בהמשך הקריירה, אבל בנקודת זמן זאת? לא התעלפתי.
2) איטן הזה לא הרשים אותי בלשון המעטה בשני המשחקים, מסתכל גם על הקריירה שלו לא רואה איזה משהו מטורף.
בשני המשחקים מולם היינו יותר טובים והשחקנים שלנו שיחקו יותר טוב, אני לא מבין למה צריך להתבייש להגיד את זה, לא שיחקנו נגד ליברפול, כולה יאנג בויז
ג'וש, קורנו ונטע ואנחנו עוברים אותם.Hulk אמר:הפסדנו את המשחק על החמצה שלנו וההרחקה של קורנו שדגו לא מצא לה פיתרון ראוי.
לפעמים כדורגל זה לא מדע טילים, והקלישאה הוותיקה שמי שלא מבקיע בסוף סופג מתארת בול את מה שקרה.
נקווה ששנה הבאה נבוא לשלב הזה עם שוער נורמלי מגן שמאל וחלוץ טוב, בסוף זה היה ההבדל.
KevinDurant אמר:ג'וש, קורנו ונטע ואנחנו עוברים אותם.Hulk אמר:הפסדנו את המשחק על החמצה שלנו וההרחקה של קורנו שדגו לא מצא לה פיתרון ראוי.
לפעמים כדורגל זה לא מדע טילים, והקלישאה הוותיקה שמי שלא מבקיע בסוף סופג מתארת בול את מה שקרה.
נקווה ששנה הבאה נבוא לשלב הזה עם שוער נורמלי מגן שמאל וחלוץ טוב, בסוף זה היה ההבדל.
הם אולי לא היו ממש טובים אבל אנחנו לא מספיק טובים למעמד הזה.benrey אמר:וחלילה לא בא לזלזל בשוויצרים, יכול להיות שעוד חודשיים הם ינצחו בליגת האלופות...
פשוט בכושר הנוכחי שלהם ועם ההרכב שהם עלו מולנו, לא היינו צריכים להפסיד. וזה עוד יותר כואב....
אם הם היו ממש טובים והיינו מקבלים 6-0 הייתי פחות מתוסכל ממה שאני עכשיו, כי עכשיו זו תחושה של בעיטה בדלי.