• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק הירוקים מהכרמל Vs. האדומים מסרדיניה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אמרתי לכם שאתם סתם מפחדים, במשחקים כאלה אפשר לשחק ככה התקפי, כל הכבוד לבכר רק חבל ששיחקנו 6 דקות של כדורגל מחשמל ואחרי זה הם נרגעו, צריך לרמוס את הסרדינים כמה שאפשר

אתם מגזימים קצת, בהשוואה למה שהתרגלתי בחודשים האחרונים אני מרוצה. הקצב היה סופר גבוה לאורך רוב המחצית, היינו לא מדויקים שוב החל מדקה 20 אבל אני מקבל את זה בהתחשב בפתיחה.

שרי פינה המון שטחים ועשה הרבה תנועה וכנראה שהגיעו הרגעים למסור לא נשאר לו אוויר אז יצא לו עקום - לא הייתי מתנגד לתת את הבמה לג'אבר אבל לא לפאני

למרות ה 2:0 די ברור הבור בקישור שלנו. בכל פעם שהפועל חיפה יצאה בצורה מסודרת ראו כמה קל לה להניע כדור כי אין מי שיחלץ כי פשוט אין אמצע.
בכר חייב להכניס קשר כמו אבו פאני. לדעתי במקום שרי כשסבע ישחק בתפקיד שלו.
אין לי שום תלונה לעלי מוחמד. די ברור שבכל פעם כשהוא נוגע בכדור 3 שחקני הפועל חיפה מתנפלים עליו. שלא נדבר על זה שהוא צריך גם למסור לקשרי ההתקפה שלנו וגם לחלץ כדורים כשאנחנו מתגוננים.

שיחקנו בערך 15 דקות טוב. כל השאר מנומנם לגמרי. הפועל בקלות יכולים להבקיע פה גול ואז אתה תהיה בלחץ עד סוף המשחק. שרי חלש בטירוף, לא מפנה שטחים ולא נעליים. מאבד בלי סוף וגם חושף אותנו למתפרצות. אם הוא לא היה אתרוג הוא היה יוצא והיו מכניסים איזון לקישור עם ג’אבר או פאני כזה. חבל שלא משכילים לגמור משחקים

פתיחה מצוינת אבל החולשות של המערך הזה ממש באות לידי ביטוי על המגרש
מול קבוצה יותר טובה היינו חוטפים גול, חייב להכניס עוד קשר לאמצע
חוץ מזה הכנה טובה למשחק, עלו בשגעון כמו שצריך

עכשיו רק שידעו לסיים כמו שהתחילו ויאללה לזיין את הפועל

השאלה עכשיו אם בכר ישאיר ככה והם לא יעלו במוטיבציה וזה ידפוק אותנו או שהם יעלו לסיים את המשחק.
או שבכלל הוא יעשה חילוף מה שאני בספק

פשוט מחכים לגול של הפועל כדי להתעורר ואז להיות עם התקפי לב עד השריקות סיום

אחת הסיבות ששרי כזה גרוע היום זה בגלל המערך שלנו. כל פעם שהוא מקבל את הכדור יש שני שחקנים של הפועל חיפה עליו

איזה שטות שלא עשה חילוף. אין איך להניע כדור וכל איבוד של עלו מוחמד זה גול

כנראה מחכה שנחטוף כדי להתעורר על עצמו (בכר)

כמה בזבוזי זמן של לויטה כמה איזה שוער מאוס

פיירו כזה שחקן מיותר. זה ברור שלא ייצא ממנו כלום במשחק. לפחות עם דין דוד על כל ה-17 נבדלים שלו במשחק יש תקווה שעוד ייצא משהו.

נ.ב. רציתי לרשום את זה עוד לפני מה שעשה עכשיו עם הנגיחה של סבע.

מחכים לחטוף פשוט כמקום להגיב

דין על פיירו
ג’אבר על שרי

חזרה
למעלה