• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הישראליות באירופה 24/25

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עבור בש תם הטקס
תא קיבלו הגרלה של טיול אם יצליחו לעבור את הקפריסאים

Smile אמר:
עבור בש תם הטקס

יחסית לזה שבסיבוב הנוכחי קיבלו את אחת ההגרלות הקשות (לרנקה הגיע די רחוק באירופה בעונה שעברה), ולהגרלות שרצחו אותם שנה שעברה, התקזז להם טיפה.

עריכה: יצאתי אהבל, שכחתי שזה כבר הפלייאוף

Judokan אמר:
Smile אמר:
עבור בש תם הטקס

יחסית לזה שבסיבוב הנוכחי קיבלו את אחת ההגרלות הקשות (לרנקה הגיע די רחוק באירופה בעונה שעברה), ולהגרלות שרצחו אותם שנה שעברה, התקזז להם טיפה.

עריכה: יצאתי אהבל, שכחתי שזה כבר הפלייאוף

האירוע של שנה שעברה הוא יחסית חד פעמי. המזל שלהם בהגרלות הוא כל שנה יוצא דופן. הכי חריג היה בעונת הקונפרנס, שבכל דרג בבתים הם קיבלו את הקבוצה הכי חלשה ואנחנו את הכי חזקה

אני רואה את המשחק של מכבי תא נגד לרנקה

שריף 3 רמות מעל הקבוצה מקפריסין, זה מביך לגמרי מה שהולך פה

אליאור אמר:
ניר ביטון גמר אותם
גם הפנדל וגם השער עליו

כל עוד רובי קין בונה על שחקים כמו הביטונים, ואן אובריים, איילון אלמוג וכאלה, אני לא דואג מהם

כובע קש אמר:
אליאור אמר:
ניר ביטון גמר אותם
גם הפנדל וגם השער עליו

כל עוד רובי קין בונה על שחקים כמו הביטונים, ואן אובריים, איילון אלמוג וכאלה, אני לא דואג מהם

לוקאסן וסאבוריט ישחקו באמצע, ביטון יהיה על הספסל

סתם עפו על הגרמנים, הם חלשים עם סגל בינוני, גם אצלנו המצב לא מדהים אבל יש לנו שלד יותר טוב

אני בדרך כלל לא בעד קבוצות ישראליות באירופה
כי מבחינתי הסלידה ממועדונים בארץ שהם לא אנחנו גדולה יותר מהכל
אבל וואלה הלוואי ב"ש תעבור את לבסקי
גם נק' דירוג למדינה וגם צחוקים לראות אותם מול פרנקפורט

האם יכול להיות שזו סוף סוף השנה שבא שיטת ה"לאסוף את כל הזבלה מהליגה בסיטונות" יפסיק לעבוד לבאר שבע?

אולי ב''ש יקחו טראבל בסוף ויזכו בקונפרנס ליג, אבל ההרכב שלהם זה אלוהים ישמור

הרכב הפועל באר שבע: אופיר מרציאנו, איאד אבו עביד, מריאנו בריירו, מיגל ויטור, הלדר לופס, רועי גורדנה, שי אליאס, יוני סטויאנוב, גיא בדש, אדריאן פאון, תומר חמד.

אשכרה הם "סגרו" סגל ביוני ופותחים לי במשחק כל כך חשוב עם 2 זרים. זה פשוט שערורייה מה שהולך שם מבחינת הזרים

מבחינת הישראלים עוד יש להם חומר בסדר גמור

קבוצה של נגרים. יש להם אולי שחקן אחד יצירתי וטוב.

KevinDurant אמר:

הרכב הפועל באר שבע: אופיר מרציאנו, איאד אבו עביד, מריאנו בריירו, מיגל ויטור, הלדר לופס, רועי גורדנה, שי אליאס, יוני סטויאנוב, גיא בדש, אדריאן פאון, תומר חמד.

אשכרה הם "סגרו" סגל ביוני ופותחים לי במשחק כל כך חשוב עם 2 זרים. זה פשוט שערורייה מה שהולך שם מבחינת הזרים

קצת מוקדם לשפוט, ועדיין: מודל הרכש שלהם זה להחתים כמו משוגעים מכל הבא ליד ולקוות לטוב, עונה אחרי עונה. אם זה זז בליגה ופנוי, הם יחתימו את זה.
אותה גישה בזרים, להחתים מלא ובכמות ואז בינואר להחליף חצי, ובקיץ את היתר

מכבי תל אביב חלשים אבל למזלם לרנקה גם, הם יעפילו.
ב"ש יעופו כמובן

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

קצת מוקדם לשפוט, ועדיין: מודל הרכש שלהם זה להחתים כמו משוגעים מכל הבא ליד ולקוות לטוב, עונה אחרי עונה. אם זה זז בליגה ופנוי, הם יחתימו את זה.
בוא גם ראינו את הפרופילים הזרים והישראלים שהם החתימו כמו שאתה אומר, זה לא "הפתעה" שזה לא מצליח, לפחות מבחינתי.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

בוא גם ראינו את הפרופילים הזרים והישראלים שהם החתימו כמו שאתה אומר, זה לא "הפתעה" שזה לא מצליח, לפחות מבחינתי.

מסכים לגמרי. למרות שאציין שגם על הרכש בעונה שעברה אמרנו את זה, ועדיין איכשהו זה התחבר לשלם שגדול מחלקיו

מכבי תל אביב נראים מזעזע נגד לרנקה.
מצד אחד, הדחה והם יהיו בפאניקה, יאבדו הכנסות ויעשו שטויות. מצד שני, חשוב שיהיו 2 נציגות בבתים השנה בשביל הדירוג באירופה, וזה גם יתיש אותם בליגה.

חזרה
למעלה