ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:היו לנו פאדיחות קשות באירופה, גם להפועל ובמיוחד לבית"ר, וגם למכבי ת"א היו,
אבל שילשול מפואר כזה אני לא זוכר.
Smile אמר:hezildo אמר:היו לנו פאדיחות קשות באירופה, גם להפועל ובמיוחד לבית"ר, וגם למכבי ת"א היו,
אבל שילשול מפואר כזה אני לא זוכר.
שלשול מפואר דומה זה מה שברצלונה עשו לפסז ב2017 (אחרי 4:0 לפריז ברצלונה ניצחו בסיכום 6:5)
אבל חוץ מזה אני באמת לא זוכר משהו דומה בעשור האחרון
אבל לראשונה אולימפיאקוס הדיחה קבוצה ישראליתhezildo אמר:זה ניצחון ראשון של אולימפיאקוס על קבוצה ישראלית, נכון?
מי מתייחס אליהם בכלל?????eidoil32 אמר:היה שווה לסבול שבוע את ההכתרה והאוננות שלהם לעונה האירופאית הכי טובה בעולם אבא אנד אבר בשביל לקבל את התוצאה הזאת
eidoil32 אמר:היה שווה לסבול שבוע את ההכתרה והאוננות שלהם לעונה האירופאית הכי טובה בעולם אבא אנד אבר בשביל לקבל את התוצאה הזאת
MH13 TILL I DIE אמר:מי מתייחס אליהם בכלל?????eidoil32 אמר:היה שווה לסבול שבוע את ההכתרה והאוננות שלהם לעונה האירופאית הכי טובה בעולם אבא אנד אבר בשביל לקבל את התוצאה הזאת
מכבי הגיעה לרבע גמר המחזיקות עם הדחה של פריז בדרך, ה*ועל ת"א הגיעה לרבע גמר גביע אופ"א עם הדחות של פארמה וצ'לסי, מכבי סיימה מקום שלישי בשלב בתים של צ'מפיונס, מכבי הגיעה לשמינית מבית עם ליבורנו ואוקזר, מכבי ניצחה את יובה במשחק מאני טיים...
מי שיודע יודע! שימשיכו לשקר לעצמם