lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
בקרוב לצד מנשה זלקה בערוץ 14 (לא, חלילה אני לא רואה את הערוץ, פשוט דברים צצים בטוויטר -))
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אלטמן ישראלי טוב, שחקן קלאץ׳. רציתי אותו אצלנו לפני כמה עונות, מן הסתם לא כשחקן מוביל אבל הוא לגמרי אחלה אופציה מהספסל. בוא נגיד עדיף אותו בהרבה על סילבה קאני או מיכאל אוחנהרק מכבי אמר:אלטמן עושה 1-0 מפתיע מאוד להפועל על לודוגורץ. נחמיאס על הספסל של הבולגרים.
הפועל הביאו 5k להונגריה.
בחירת אצטדיון מצוין. קטן קומפקטי ומאוד ביתי.
איפה זה ואיפה המקומות שאנחנו אירחנו. כן רועי שני, אני מדבר עליך..
Shocking4U אמר:הכי חשוב מבחינתם יהיה לראות את מי הם מביאים במקום קנגוואה, אני מאמין שגם הם בעצמם לא חושבים שהם יכולים להביא שחקן ברמתו, אבל אולי הם יכולים להביא כמה שחקנים שימלאו את החלל הזה.
KevinDurant אמר:ביתר עולים למשחק באירופה עם גיל כהן, וורקו ומוצה, הפועל ת''א עושים נוקאאוט מעולה עם אלטמן, שאנדה סילבה, ליידנר, בואטינג ועוד כמה זרים בינוניים ולוחצים יפה על כל המגרש, מגיעים למצבים (למרות התוצאה)
רק פה כל שחקן הוא גרוע ואין בו כלום
Apoc אמר:KevinDurant אמר:ביתר עולים למשחק באירופה עם גיל כהן, וורקו ומוצה, הפועל ת''א עושים נוקאאוט מעולה עם אלטמן, שאנדה סילבה, ליידנר, בואטינג ועוד כמה זרים בינוניים ולוחצים יפה על כל המגרש, מגיעים למצבים (למרות התוצאה)
רק פה כל שחקן הוא גרוע ואין בו כלום
ברדה מאמן פי כמה טוב יותר מבכר הנוכחי
Shocking4U אמר:אם אוהדי מכבי חיפה היו צריכים לראות כדורגל של ברדה במשך חצי סיבוב הם היו כבר על הגדרות לפטר אותו
אני לא חושב שהמעבר של בית''ר מאוד מפתיע. הם קבוצה טובה יותר מלרנקה. הפועל ת''א אכן מאוד מפתיע.רק מכבי אמר:מכבי ת"א מדיחה את שריף.
בית"ר מדיחה את לרנקה.
הפועל ת"א מדיחה את לודוגורץ.
ואפשר לצרף את המעבר שלב של הפועל ב"ש.
הישג גדול לישראליות. המעברים של בית"ר והפועל ת"א מאוד מפתיעים. לעבור קבוצות קשות בלי ביתיות. שאפו.
מכבי ת"א תעבור גם את השלב הבא בקלילות.
הפועל ת"א פייבוריטית לעבור גם את השלב הבא.
בית"ר אנדרדוג מול אוסטריה וינה. אבל בהחלטה זה אפשרי.
KevinDurant אמר:אני לא חושב שהמעבר של בית''ר מאוד מפתיע. הם קבוצה טובה יותר מלרנקה. הפועל ת''א אכן מאוד מפתיע.רק מכבי אמר:מכבי ת"א מדיחה את שריף.
בית"ר מדיחה את לרנקה.
הישג גדול לישראליות. המעברים של בית"ר והפועל ת"א מאוד מפתיעים. לעבור קבוצות קשות בלי ביתיות. שאפו.
KevinDurant אמר:אני לא חושב שהמעבר של בית''ר מאוד מפתיע. הם קבוצה טובה יותר מלרנקה. הפועל ת''א אכן מאוד מפתיע.רק מכבי אמר:מכבי ת"א מדיחה את שריף.
בית"ר מדיחה את לרנקה.