KevinDurant
נשיא המועדון
אני חושב שביתר היו יותר טובים במהלך המשחק, היה להם הרבה טעויות בהגנה ומצבים קלים לקפריסאיים אבל בצמד המשחקים הם היו יותר טובים.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני לא חושב שהמעבר של בית''ר מאוד מפתיע. הם קבוצה טובה יותר מלרנקה. הפועל ת''א אכן מאוד מפתיע.רק מכבי אמר:מכבי ת"א מדיחה את שריף.
בית"ר מדיחה את לרנקה.
הפועל ת"א מדיחה את לודוגורץ.
ואפשר לצרף את המעבר שלב של הפועל ב"ש.
הישג גדול לישראליות. המעברים של בית"ר והפועל ת"א מאוד מפתיעים. לעבור קבוצות קשות בלי ביתיות. שאפו.
מכבי ת"א תעבור גם את השלב הבא בקלילות.
הפועל ת"א פייבוריטית לעבור גם את השלב הבא.
בית"ר אנדרדוג מול אוסטריה וינה. אבל בהחלטה זה אפשרי.
בית"ר קבוצה שעושה פשלות באירופה מהיום שהיא נוסדה. אפס מסורת או ניסיון של השחקנים שלה באירופה (+ משחק ראשון של אלמוג כהן כמאמן באירופה) מול לרנקה שבעונה שעברה עשתה שמינית גמר קונפרנס אחרי שסיימה במקום ה-8 את שלב הליגה(הקדימה קבוצות כמו פאלאס, פיורנטינה, אלקמאר, ועוד), והודחה רק מול קריסטל פאלאס (הזוכה) בהארכה אחרי פייט אדיר.
תוסיף לזה שבית"ר לא משחקת בטדי.
ובנוסף לכל, היא שיחקה בלי הבלם המוביל שלה, גדראני ב-2 המשחקים, בלי יונה ויוספי ב-2 המשחקים.
וגם ברמת היכולת, לרנקה אתמול היו יותר טובים, והיו יכולים בהארכה כמה פעמים לסגור את המשחק. זה בא אחרי שהמשחק האש הראשון בחצי שעה הראשונה בית"ר לא עברה את החצי, ולרנקה החמיצו מצבים קורצים.
אני לא בטוח בכלל שבית"ר קבוצה טובה מהם בפער. הם באו קצת בזלזול ויהירות וחטפו.
באוברול, זה מעבר מפתיע. של בית"ר. וכן, המעבר של הפועל ת"א זה הוא יותר מפתיע, אבל זה כלל לא מוריד מההישג של בית"ר.
היתרון של כל הקבוצות הישראליות שהגיעו השנה לאירופה זה שהן הגיעו כמעט עם אותו סגל ולא עשו יותר מדי שינויים גדולים בהרכב (לטוב או לרע), בניגוד אלינו למשל ואז הן "רצו" על החומר של עונה שעברה ומגיעות הרבה יותר מוכנות ומאומנות, כמו הפועל למשל שלמעט לואיזו רצה עם אותו הרכב.