• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הישראליות באירופה - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איפה טענתי שעם קוז'וך אנחנו לוקחים דאבל?
הטענה שלי שקוז'וך היה מוציא הרבה יותר מהסגל הנוכחי מאשר בכר.
אבל בסדר תמשיך לחשוב שבכר הוא אותו מאמן של לפני כמה שנים
כן, אני אמשיך לחשוב. כי בעיניי זה לא פייר להשוות את הסגל והניהול שהיה פה ב 3 אליפויות לעכשיו.
האמת אני מחכה שהוא יתפטר או שיפטרו אותו, אני רוצה לראות מה תגידו אחרי שיגיע מאמן חדש ויביא את אותן התוצאות.
בכלל מקווה בשביל ברק שיצליח במועדון הבא שיאמן בו על הפרצוף שלנו.
תפנו את האצבע המאשימה לניהול הגרוע ולא למאמן.
תראו מה קורה אצל הצהבת ששם הכי קל להצליח וכמעט כל מאמן זר שהם מביאים מצליח, משחק אחד רביבו לא משחק, יחזקאל בחוץ והם מתרסקים.
מעניין מה היה קורה אצלם אם היו עוזבים אותם כל כך הרבה שחקנים ללא תחליפים ראויים אם התוצאות היו אותן תוצאות.
אבל יאמר לזכותם שהם יודעים להביא תחליפים ואם אין להם אז הם פשוט לא משחררים ( רביבו, אסנטה ).
תפנימו שהכל זה ניהול.
ההשפעה של בכר על הקבוצה היא לא כזאת גדולה שאם תביא מאמן אחר עם הסגל הזה הוא יצליח.
זה קודם כל שחקנים, אחר כך מאמן.
השחקנים צריכים להגיע מלמעלה.

קוזוך עושה שם עבודה מטורפת. דיברו כל הזמן על דן ביטון ועל קנגוואה ושהם סוחבים אותו ושנה שעברה הוא לקח אליפות חצי עונה בלי דן ביטון ועכשיו עבר את הכוכב בקלות ובצדק בלי קנגוואה גם.

ההרכבים שעולים שם מופרעים, כל מיני מרציאנו, זאהי אחמד, רוטמן וכאלה.

שאפו ענק

קוזוך עושה שם עבודה מטורפת. דיברו כל הזמן על דן ביטון ועל קנגוואה ושהם סוחבים אותו ושנה שעברה הוא לקח אליפות חצי עונה בלי דן ביטון ועכשיו עבר את הכוכב בקלות ובצדק בלי קנגוואה גם.

ההרכבים שעולים שם מופרעים, כל מיני מרציאנו, זאהי אחמד, רוטמן וכאלה.

שאפו ענק
מוציא 200 אחוז מהסגל שלו.
נכון ונטורה חריג אבל חוץ ממנו זה סגל בינוני+
כל הזמן באים בתלונות שאין לנו כנפיים (בצדק) אבל איזה שחקנים יש להם בעמדות האלה?
הם שמרו על שער נקי ב2 משחקים מול הכוכב עם מרציאנו בשער ומרכז הגנה של ויטור ורוטמן, אחד מהם מתקרב ל40 והשני לפני שנתיים שיחק בלאומית.
הישג פסיכי

מוציא 200 אחוז מהסגל שלו.
נכון ונטורה חריג אבל חוץ ממנו זה סגל בינוני+
כל הזמן באים בתלונות שאין לנו כנפיים (בצדק) אבל איזה שחקנים יש להם בעמדות האלה?
הם שמרו על שער נקי ב2 משחקים מול הכוכב עם מרציאנו בשער ומרכז הגנה של ויטור ורוטמן, אחד מהם מתקרב ל40 והשני לפני שנתיים שיחק בלאומית.
הישג פסיכי
ברור נו, שיחק עם גנאח וזלטנוביץ' באגפים או עם זאהי אחמד, מי ישמע איזה סגל יש שם.

אתה רואה קבוצה מאומנת, לוחצת, אגרסיבית, בצלמו של המאמן. שאפו ענק.

גם בבית''ר לפרקים רואים קבוצה לוחצת אבל זה לא פייר, יש להם הרי את נועם מוצ'ה ואת ירדן שועה ואת אצילי בגיל 33 ואת וורקו מהלאומית, זה לא פייר להשוות על איך שהם לוחצים

קוזוך׳ היה מוציא יותר מהסגל שלנו אבל הם קבוצה טובה יותר מאתנו ועם שחקנים חזקים יותר בהרבה עמדות
וזה רק מראה כמה אנחנו חלשים כי כמו שאמרו כאן הם לא קבוצה כזאת חזקה
חייב להגיד שאני לא מסכים, לא הייתי מעדיף את הסגל שלהם על שלנו כמכלול. הייתי לוקח שחקן פה שחקן שם (ונטורה לצורך העניין) אבל זה לא שאני רואה פה שדרוג ברמת הסגל הכללי. השוער שלהם זה מרציאנו. הבלם זה הגופה של ויטור ועוד איזה רוטמן חביב ופוחז. יש להם כל מיני זהאי אחמד וכאלה בהתקפה. זה לא בדיוק סגל החלומות. גם זלאטנוביץ' ואיסט הם שחקנים נחמדים אבל זה לא זרים למכבי חיפה, מלמד לצורך העניין טוב מהם.

אין ספק שכרגע קוז'וך מסתמן כמאמן מצוין. עושה פלאים.
גם בעונה שעברה עם כל הכבוד, אני לא חושב שב"ש היו עם הסגל החזק ביותר ועדיין לקחו אליפות.
בגדול, טוב לנו שהם ישחקו באירופה השנה, השאלה אם נדע לנצל את זה.

קוז'וך שמוזו'ך, אצלנו גם הוא היה נראה כמו שלולית. זה לא הסגל הסופי של ב"ש. יש להם מקום לפחות לעוד שלושה זרים ואני לא אתפלא אם ישיקעו עוד סכומים גדולים בהבאה שלהם. אפילו הברזילאי הזה שהם קנו ב-1.7 מיליון יורו עדיין לא שיחק. הסגל שלהם לא יישאר ככה, בקישור האחורי ובעמדת החלוצים כבר עכשיו הם עולים עלינו ואני משער שבסופו של דבר גם בשחקני הכנף שהם יביאו, הרי יגיע אליהם כנף ימין זר, כמו גם שחקן במקום קנגוואה ואז הסגל שלהם כבר ייראה אחרת.

חייב להגיד שאני לא מסכים, לא הייתי מעדיף את הסגל שלהם על שלנו כמכלול. הייתי לוקח שחקן פה שחקן שם (ונטורה לצורך העניין) אבל זה לא שאני רואה פה שדרוג ברמת הסגל הכללי. השוער שלהם זה מרציאנו. הבלם זה הגופה של ויטור ועוד איזה רוטמן חביב ופוחז. יש להם כל מיני זהאי אחמד וכאלה בהתקפה. זה לא בדיוק סגל החלומות. גם זלאטנוביץ' ואיסט הם שחקנים נחמדים אבל זה לא זרים למכבי חיפה, מלמד לצורך העניין טוב מהם.
שכחת לציין שהסגל שלהם לא סגור בעוד שלך כן. הם יכולים להתחזק בעוד עמדות ואני חושב שעם הכסף שנכנס עכשיו הם לא ישאירו את זה לנכדים של אלונה כמו שאצלנו עושים אלא יוציאו אותם על שחקנים יותר טובים מהנובאקוביץ' הזה או משחקן מליגה שלישית באנגליה או מסדריק דון. כרגע מבחינת סגל הם נחותים מבית"ר וגם ממכבי תל אביב שם זה עדיין לא ידוע מי עוד יעזוב, אבל בשורה התחתונה יש להם עדיין מרחב שיפור. הם כבר גם ככה מחוברים אז הסיכוי שלהם לפגוע עם הרכש יותר גדול

איפה טענתי שעם קוז'וך אנחנו לוקחים דאבל?
הטענה שלי שקוז'וך היה מוציא הרבה יותר מהסגל הנוכחי מאשר בכר.
אבל בסדר תמשיך לחשוב שבכר הוא אותו מאמן של לפני כמה שנים

קוזוך היה מוציא יותר, אבל לא בהרבה.
בסגל שלנו יש כל כך הרבה חורים שזה בלתי אפשרי להצליח יותר מאשר מקומות 5-6.

קוזוך היה מוציא יותר, אבל לא בהרבה.
בסגל שלנו יש כל כך הרבה חורים שזה בלתי אפשרי להצליח יותר מאשר מקומות 5-6.
גם איפה שאין חורים יש בינוניות. אז מה זה משנה? על פניו באמצע יש איזה 5-6 שחקנים שכולם בינוניים. כנ"ל בכנף שמאל. החורה הזה הוא הקיצוני המוביל שלך והוא בכלל לא נכנס ל-18 של עונות האליפות

הפועל ממשיכה להיות יעילה.

היתרון הגדול של ב"ש הפועל ובית"ר והוא בא לידי ביטוי ביתר שאת בתקופה של תחילת עונה הוא ההמשכיות.
ב"ש והפועל שמרו על רוב הסגל, אותו מאמן, אותה שיטה.
גם בית"ר היא כמעט זהה לעונה שעברה. אלמוג כהן התווה גם בעונה שעברה את הדרך, המערך, וכו. כך שזה המשך ישיר.

מכבי ת"א מאבדת פה כמה שחקני הרכב, המאמן שלה הוא בעצמו יחסית טרי שם, מנהל מקצועי חדש שהגיע מאוחר. ורואים את זה.

עלינו אני לא מדבר. חצי הרכב חדש. הכי רחוק מהמשכיות או יציבות.

גם איפה שאין חורים יש בינוניות. אז מה זה משנה? על פניו באמצע יש איזה 5-6 שחקנים שכולם בינוניים. כנ"ל בכנף שמאל. החורה הזה הוא הקיצוני המוביל שלך והוא בכלל לא נכנס ל-18 של עונות האליפות
שטויות. הוא גם פותח בכל קבוצה בליגה

שכחת לציין שהסגל שלהם לא סגור בעוד שלך כן. הם יכולים להתחזק בעוד עמדות ואני חושב שעם הכסף שנכנס עכשיו הם לא ישאירו את זה לנכדים של אלונה כמו שאצלנו עושים אלא יוציאו אותם על שחקנים יותר טובים מהנובאקוביץ' הזה או משחקן מליגה שלישית באנגליה או מסדריק דון. כרגע מבחינת סגל הם נחותים מבית"ר וגם ממכבי תל אביב שם זה עדיין לא ידוע מי עוד יעזוב, אבל בשורה התחתונה יש להם עדיין מרחב שיפור. הם כבר גם ככה מחוברים אז הסיכוי שלהם לפגוע עם הרכש יותר גדול
ברור, נכון לעכשיו ולסגל שהמאמן שלהם משתמש בו כדי לעלות לליגת האלופות, דעתי היא שהוא לא יותר טוב. אם הוא יכול להיות טוב בסיום החלון? סביר שיהיה.

ברור, נכון לעכשיו ולסגל שהמאמן שלהם משתמש בו כדי לעלות לליגת האלופות, דעתי היא שהוא לא יותר טוב. אם הוא יכול להיות טוב בסיום החלון? סביר שיהיה.
זה מה שמשנה. איך הוא ייראה עם תחילת שלב הליגה שלהם באירופה. אז בצמד משחקים אחד היה לו קישור והתקפה אפורים. זה לא מה שיהיה להם כל העונה. אגב בפלייאוף גם עם הסגל הזה הם אמורים לעבור את האזרים. יצא להם העונה פוקס מארץ הפוקסים שהקבוצה הטובה היחידה שהם עברו זה הכוכב ושתי יריבות חלשות. גם אם הסבאח הזאת יותר טובה מזו שעברה אותנו, ב"ש אמורה לעבור. מבחינת סדר גודל הם אפילו לא המועדון השלישי בגודלו באזרבייג'אן.

זה מה שמשנה. איך הוא ייראה עם תחילת שלב הליגה שלהם באירופה. אז בצמד משחקים אחד היה לו קישור והתקפה אפורים. זה לא מה שיהיה להם כל העונה. אגב בפלייאוף גם עם הסגל הזה הם אמורים לעבור את האזרים. יצא להם העונה פוקס מארץ הפוקסים שהקבוצה הטובה היחידה שהם עברו זה הכוכב ושתי יריבות חלשות. גם אם הסבאח הזאת יותר טובה מזו שעברה אותנו, ב"ש אמורה לעבור. מבחינת סדר גודל הם אפילו לא המועדון השלישי בגודלו באזרבייג'אן.
הגבתי לטענה שכבר היום יש להם סגל יותר טוב. ואני באמת לא יודע מה יהיה להם שם בעונה עצמה אבל כבר עם הסגל הזה הוא מסיים מעלינו בוודאות בגלל היתרון הברור על ברק בכר.

חזרה
למעלה