• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הישראליות באירופה - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כמובן שאני יכול להבין אותו.
אני פשוט לא מצליח להבין את האינפנטיליות של ההנהלה+מאמן שלנו
יהירים.
בסדר זה מתנקם בנו יופי יופי ההתנהלות הזאת
עונה אחר כך גם הלך סבע. איפה תמצא שחקנים כאלה שהם מניות בטוחות מבחינת שערים ובישולים, בלי שחקנים כאלה אתה קבוצה בינונית. העיקר פה מנתחים לי בכר שמכר ולצמצם פערים כאילו אנחנו מתחרים נגד ריאל מדריד וברצלונה.

אני לא חושב שיש פה מישהו שלא חושב כמוך. אולי למעט הקטע של בכר. אני גם מאוהביו וחשבתי שהייתה לו מעידה אבל הבן אדם פשוט לא מתפקד,משהו ממש רע קרה לו ואני לא רואה אותו מתאושש(לצערי)
לגבי השחקנים,אין לנו מספיק איכות ואיזון ואנחנו גם מאוד חלשים מנטלית,לא מצפה מהם לכלום אין קסמים בכדורגל.

ולגבי הישראליות. בית״ר כמו בית״ר איכותית בהתקפה ובהגנה חלשה מהדקות שראיתי ואצילי אחד.

ת״א מאוד מזכירים אותנו בקטע של החשופים מאוד בהתקפות מעבר גם להם חסר איזון ואיכות בסגל ועדיין הם נראים הרבה יותר טוב עם אסטנה ורביבו,אם הם ילכו יהיה להם מאוד מאוד קשה הם מאוד אפורים התקפית

אני לא חושב שיש פה מישהו שלא חושב כמוך. אולי למעט הקטע של בכר. אני גם מאוהביו וחשבתי שהייתה לו מעידה אבל הבן אדם פשוט לא מתפקד,משהו ממש רע קרה לו ואני לא רואה אותו מתאושש(לצערי)
לגבי השחקנים,אין לנו מספיק איכות ואיזון ואנחנו גם מאוד חלשים מנטלית,לא מצפה מהם לכלום אין קסמים בכדורגל.

ולגבי הישראליות. בית״ר כמו בית״ר איכותית בהתקפה ובהגנה חלשה מהדקות שראיתי ואצילי אחד.

ת״א מאוד מזכירים אותנו בקטע של החשופים מאוד בהתקפות מעבר גם להם חסר איזון ואיכות בסגל ועדיין הם נראים הרבה יותר טוב עם אסטנה ורביבו,אם הם ילכו יהיה להם מאוד מאוד קשה הם מאוד אפורים התקפית
כן, אבל כל הקבוצות בניגוד אלינו לא סגרו עדיין את הסגל. אני לא אומר שבכר מאמן גדול, לדעתי הוא בכלל לא היה להמשיך, אבל זה בכלל לא משנה שהאיכות של הסגל מתדרדרת מעונה לעונה.

ת"א פראיירים שלא עברו את צסקא, במיוחד אחרי התצוגה שוערות ברמה כל כך נמוכה של השוער שלהם.

איזה קמפיין מטורף עשו ברדיו חיפה בקיץ שעבר על נועם בן הרוש על כלום ושום דבר. מגן בינוני ביום טוב
ואפשר להוסיף לזה גם את מדמון.
פאקינג 2 מיליון יורו(כולל הבונוסים).

כולם השתוללו איך לא הבאנו את בן הרוש ומדמון.
בסופו של דבר, הישראלים הטובים מתוך הליגה יוצאים החוצה. קשה מאוד להביא שחקן איכותי בתוך הליגה.

הכתבים של הצהבת שוב החלו להציף את השם של דין דוד לצד קניקובסקי ואלי דסה כמועמדים

חזרה
למעלה