הישראליות באירופה - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צריך להגיד את האמת זה סגל אפילו פחות טוב משל סבאח אל חיר האלה.
קבוצה שאליאל פרץ הבינוני נחשב לכוכב שלה ואין בה כלום חוץ ממאמן.

לא שאכפת לי מב"ש אבל התופעה הזו ששופטים גומרים משחקים על צהובים שניים, אדומים או פנדלים קלים היא בלתי נסבלת. ברירת המחדל של שופט כדורגל היא שהמשחק הוא בין השחקנים והוא צריך להשפיע עליו כמה שפחות, ולכן בכל מקרה גבולי השופט צריך לא לשלוף צהוב שני/אדום/פנדל.

• אהבתי
תגובות: Apoc
לא שאכפת לי מב"ש אבל התופעה הזו ששופטים גומרים משחקים על צהובים שניים, אדומים או פנדלים קלים היא בלתי נסבלת. ברירת המחדל של שופט כדורגל היא שהמשחק הוא בין השחקנים והוא צריך להשפיע עליו כמה שפחות, ולכן בכל מקרה גבולי השופט צריך לא לשלוף צהוב שני/אדום/פנדל.
הכל בגלל השני חופרים בשידור שהאדירו את השופט המפגר הזה כל המשחק. "הוא שפט במונדיאלללל". יאללה.

עשו רוזנבורג ומאלמו
חייב להודות שאני רואה רק מדקה 85 אבל ממה שאני מבין סבאח הייתה עדיפה על באר שבע. נגד מאלמו אנחנו היינו עדיפים וננגד רוזנבורג ממה שאני זוכר לא היינו פחות טובים.

אגב, אחרי שאמרו עליו הרבה דברים טובים, ובצדק. קוזוק בעיני עם ניהול משחק לא טוב.
עשה שם במחצית השנייה שינוי מערך שהביא את סבאח לשוויון, ואחרי זה גם לשער בדקה ה-90.

גם בהארכה, שוב הוא חזר עם-2 מקדימה, וגם זה הביא בסוף את דיופ לצאת לקו ולעשות צהוב שני(מטומטם).

זה היה אצלו בידיים.
ניצח במשחק הראשון 2-1.
הוביל 1-0 במשחק השני,
אחרי זה הוביל 2-1
מקבל דקה 90
ובסוף מודח.

( +כמו שהאליפות לפני שנתיים הייתה אצל ב"ש, והם הפסידה אותה למכבי ת"א בשרשרת משחקים לוזריים).

חזרה
למעלה