• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק היוונים - המכבים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות, גומלין

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

KevinDurant

נשיא המועדון
מכבי חיפה תתארח באצטדיון גיורגיוס קראיסקאקיס, פיראוס ותתמודד מול אולימפיאקוס במסגרת שלב המוקדמות של ליגת האלופות, במשחק הגומלין לאחר שבמשחק הראשון התוצאה הייתה תיקו 1-1.

אגב, ע''פ הדיווחים נכון לעכשיו נמכרו 17 אלף כרטיסים (האצטדיון מכיל 33,000) והוא לא אמור להיות מלא.

אחרי המשחק הראשון מבין השניים, בו מכבי חיפה הצליחה לחלץ בדקות הסיום ובצדק שער של דולב חזיזה, היא מגיעה עם רוח גבית למשחק החוץ הקשה מול אולימפיאקוס בתקווה להפתיע ולהעפיל לשלב הבא.

בפן המקצועי, מחמוד ג'אבר, רז מאיר ובן שהר שייעדרו ימשיכו להיעדר. מי שיהיה בסגל הוא עומר אצילי שנפצע במשחק האחרון בקרסול אך מאז ערך אימונים מלאים עם הקבוצה ויהיה בסגל.

קיימות מס' התלבטויות לברק בכר בהרכב המשחק, גם בנוגע לשיטה (3 בלמים או 2 בלמים) וגם האם לפתוח עם עומר אצילי, דין דוד ואם לפתוח אם נטע/פאני.

ההרכב המשוער: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, בוגדאן פלאניץ’, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא (מוחמד אבו פאני), צ’ירון שרי, דולב חזיזה, עומר אצילי (דין דוד) ופרנזי פיירו (דין דוד)

מנגד, אולימפיאקוס מגיעה אחרי משחק לא טוב מבחינתה בחיפה אבל תנסה לזחול לשלב הבא.

הרכב משוער: תומאש ואצליק, שימה ורסאליקו, מנולאס, פאפ אבו סיסה, אולג ריאבצ'וק, יאן אמבילה, מאדי קמארה, ממאדו קאנה, יורגוס מסוראס, פיליפ זינקרנאגל, טיקיניו

יום רביעי
ספורט 1
22:00

מעניין שהאיצטדיון לא אמור להיות מלא

האוהדים שלהם מתייחסים למוקדמות כמו לגביע הטוטו -)

משחק עם חשיבות כ"כ גדולה, הייתי קורא לו משחק המיליונים ( לא רוצה לעשות נאחס ) .
מרגיש שאפשר לעשות את זה, אין ספק שיהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי .
אם השחקנים יאמינו בעצמם ולא יעלו בפחד, אנחנו נדיח אותם .
בשביל זה צריך לרוץ 90 דקות ולא לעשות טעויות בהגנה שיעלו לנו ביוקר .
נקווה שיתעלו .

במצב כזה לקהל חוץ שבא בטירוף יש המון חשיבות .... אני מקווה שתיהיה תצוגת סטייל פראג

ראיתי שמתאמנים אימון מסכם באיצטדיון שלהם. מקווה שלא עושים שם שום תדרוך או עבודה טקטית כי הם בוודאות מרגלים אחרי זה. שמעתי את בכר מספר פעם על זה שמאריבור שלחו מרגלים לאימון שלהם בסלובניה ואז נתנו לקבהא לתרגם

יש איפושהו פרסום וודאי האם הערוץ יהיה פתוח לכולם בזמן המשחק או לא?

gargy אמר:

אם לא.. נראה לי צ'רלטון עולה 14 שקל ליום. מחיר סביר

RakMaccabi31 אמר:
gargy אמר:

לא יודע לגבי חברות אחרות, אני בהוט והמחיר שהם רוצים ליום אחד הוא בערך פי 2 מזה.

בהוט ויס המשחק ישודר בחינם. בפרטנר הבני זונות לא

gargy אמר:
RakMaccabi31 אמר:
gargy אמר:

לא יודע לגבי חברות אחרות, אני בהוט והמחיר שהם רוצים ליום אחד הוא בערך פי 2 מזה.
הסתכלתי על הודעות, ביס סטינג עלה 14.9 בזמנו כשקניתי נגד ברלין

והנה ההודעה הרשמית

https://www.gov.il/he/departments/news/26072022

כמה הסחות דעת מהצמד משחקים הזה. גם הסיפור עם פלאניץ ועכשיו הסיפור עם אצילי. חבל שמגיעים למשחקים כל כך קריטיים עם רעשי רקע כאלה משמעותיים. אין לי ספק שלפחות לגבי מחר הסיפור עם אצילי פוגע בהכנה ובריכוז של חלק מהשחקנים ובאצילי בוודאות

יאללה מכבי

מעריך את הסיכוי לעבור ב10-15 אחוז, אבל אף פעם לא מזיק להאמין.

Shocking4U אמר:
אין לי ספק שלפחות לגבי מחר הסיפור עם אצילי פוגע בהכנה ובריכוז של חלק מהשחקנים ובאצילי בוודאות

חחח אחי תסלח לי כן ? אבל זה אחד הדברים היותר שטותיים שקראתי לאחרונה .
מה אכפת לשחקנים מהפרשה של אצילי שיש להם משחק כ"כ חשוב שיכול לקדם אותם לעבר שלב הבתים של ליגת האלופות ?
אני בטוח שכל השחקנים מרוכזים במשימה ונחושים לעבור אותם .
ממש יחשבו על אצילי והקטינות בזמן המשחק .

Apoc אמר:
יאללה מכבי

לא הגזמת בכלל. לפני שבוע ישבת על האמא שלהם כאילו הם היו בני יהודה. ולהגיד שיצא "רק" 1-1 במשחק טוב שלנו זה לא הוגן כי היו הרבה החמצות של 100%. זה 65-35 ואולי אפילו יותר קרוב מזה כי לפי מה שהאוהד היווני אמר פה לא צפויה להיות אווירה מאיימת במיוחד

Jerry אמר:
Apoc אמר:
יאללה מכבי

לא הגזמת בכלל. לפני שבוע ישבת על האמא שלהם כאילו הם היו בני יהודה. ולהגיד שיצא "רק" 1-1 במשחק טוב שלנו זה לא הוגן כי היו הרבה החמצות של 100%. זה 65-35 ואולי אפילו יותר קרוב מזה כי לפי מה שהאוהד היווני אמר פה לא צפויה להיות אווירה מאיימת במיוחד

ישבת עליהם אין ספק, אבל במשחק בית שלך כשאתה קבוצת בית טובה וחוץ גרועה ואולימפיאקוס ההפך, וכשמזג האוויר השפיע בענק.

בחוץ זו אופרה אחרת. אם הוצאת 1-1 בבית הסיכויים לעבור בחוץ קטנים מאוד.

חזרה
למעלה