• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק היוונים - המכבים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות, גומלין

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
קצת עדכונים:

אולימפיאקוס בלחץ גדול מאיך שהקבוצה נראתה בסמי עופר , המון ביקורת כלפי מרטינש לאורך כל השבוע ("נתנו למוחמד ושרי להיראות כמו קאנה ומודריץ'") אני בטוח שהוא יודע שזה משחק שאין ממנו חזרה בשבילו.

מנסים להראות שבפיראוס תהיה אופרה אחרת.

לגבי האווירה היה סוג של קמפיין לאורך כל השבוע לקרוא לאוהדים למלא את המגרש ועד אתמול כ 20 אלף כרטיסים נמכרו אז יש לצפות ל20-25 אלף אוהדים , ביחד עם הקהל של מכבי חיפה וההפרדה צפוי להיות די מלא ועוין.

המון סימני שאלה מי יפתח באולימפיאקוס כנראה ממאדו קאנה ואגיבו קמארה ירדו לספסל ונראה את מהדי קמארה ואבובקאר קמארה (יותר התקפי) ולגבי החלוץ זאת שאלה גדולה מי יפתח אל עראבי או טיקיניו.

האופטימיות שאני לוקח למשחק הזה זה הפער העצום בין המנטאליות והאמונה היום לבין המשחקים נגד קאירט

הזלזול שנה שעברה נגדם והחוסר ריכוז פגם בנו מאוד. והיום יש באמת הרגשה שהקבוצה כולה בפוקוס עם מטרה אחת בעיניים

יש הרגשה שזה בהחלט אפשרי

Shocking4U אמר:
כמה הסחות דעת מהצמד משחקים הזה. גם הסיפור עם פלאניץ ועכשיו הסיפור עם אצילי. חבל שמגיעים למשחקים כל כך קריטיים עם רעשי רקע כאלה משמעותיים. אין לי ספק שלפחות לגבי מחר הסיפור עם אצילי פוגע בהכנה ובריכוז של חלק מהשחקנים ובאצילי בוודאות

איך הקלישאה הולכת? גם פרסום שלילי זה חיובי

הקבוצה באה הכי מוכנה שאפשר, אבל משחק חוץ מכריע באיצטדיון של אולימפיאקוס זה אופרה שונה לחלוטין ממשחק בית מולם.

יש לי המון תקוות בחבר'ה שלנו, בלחימה ובפוקוס שלהם.
אבל ריאלית? 20% סיכוי לעלייה שלנו

מבחינתי המפתח זה לעבור את ה20 דקות הראשונות בלי לספוג. יותר מדי משחקים בפרופיל כזה אנחנו חוטפים גול בדקות המוקדמות ואז כל התוכנית משחק וההכנה הולכים לפח. אם אתה בפיגור 1-0 דקה 7 לך תרדוף אחריהם עכשיו באיצטדיון הביתי שלהם. אם הגענו לדקה 30 באפס אפס כבר הלחץ מתחיל לעבור אליהם ויהיה אפשר לעקוץ

Judokan אמר:
הקבוצה באה הכי מוכנה שאפשר, אבל משחק חוץ מכריע באיצטדיון של אולימפיאקוס זה אופרה שונה לחלוטין ממשחק בית מולם.

יש לי המון תקוות בחבר'ה שלנו, בלחימה ובפוקוס שלהם.
אבל ריאלית? 20% סיכוי לעלייה שלנו

לדעתי 20% זה היה אם היינו מנצחים בהפרש של שער במשחק הראשון כמו שהיה אמור לקרות.
תן לנו את אולימפיאקוס בבית עוד 10 פעמים ולדעתי אנחנו מנצחים 7-8 פעמים מתוכם.
בגלל שהוצאנו תיקו (תוצאה רעה עבורנו) בבית הסיכויים יותר נמוכים מ20%.

Shocking4U אמר:
מבחינתי המפתח זה לעבור את ה20 דקות הראשונות בלי לספוג. יותר מדי משחקים בפרופיל כזה אנחנו חוטפים גול בדקות המוקדמות ואז כל התוכנית משחק וההכנה הולכים לפח. אם אתה בפיגור 1-0 דקה 7 לך תרדוף אחריהם עכשיו באיצטדיון הביתי שלהם. אם הגענו לדקה 30 באפס אפס כבר הלחץ מתחיל לעבור אליהם ויהיה אפשר לעקוץ

נכון מאוד. הזמן משחק לטובתנו וצריך להיות מאוד זהירים בהתחלה.

Shocking4U אמר:

בדיוק מה שרציתי להגיב.
אנחנו אוהבים לספוג את הגול המוקדם והלא קשור לכלום סביבות דקה 10.
אם נעבור 30-40 דק' בלי לספוג הסיכויים יהיו לטובתינו.

צריך גם להזהר לא לספוג על סף המחצית שזו מחלה ישראלית ידועה

עוד מפתח:
בלי צהובים מטומטמים לשחקנים כמו אבו פאני שיובילו גם להרחקה עם צהוב שני. אם אבו פאני עם צהוב בדקה מוקדמת אני מחליף אותו

בכר צריך להכין את הקבוצה כמו למשחק בית.
כבר ראינו מספיק פעמים שמכבי חיפה לא יודעת לשחק מבוקר גם מול קבוצות פחות טובות מאולימפיאקוס.

שינסה לעלות לפחות בדקות הראשונות עם לחץ גבוה, שלא יתן לאולימפיאקוס להרגיש נוח מדי אפילו שהם משחקים בבית.
משם נקווה שהלחץ כבר ידבר אצלם.

אולימפיאקוס 3 רמות מעלינו אבל הכל אפשרי בכדורגל. צריך להאמין.

יצא פוש בוואלה שנטע פותח בהרכב. איך זה הגיוני שיש להם הרכבים 4 שעות לפני? אפילו באתר של אופ״א זה לא פורסם עדיין

אם הפוש נכון אז אבו פאני על הספסל ונטע פותח במקומו וזה ההרכב:

הרכב מכבי חיפה: ג'וש כהן, דולב חזיזה, בוגדן פלאניץ', שון גולדברג, פייר קורנו, דניאל סונדגרן, נטע לביא, עלי מוחמד, צ'ארון שרי, דין דוד, פרנזי פיירו.

לא מבין מה הקטע עם נטע לביא, אי אפשר לעבור את אולימפיאקוס עם לביא באמצע .
שחקן חלש מאוד מאז הפציעה אין מצב שבכר לא רואה את זה.

כנראה רוצה יותר סולידיות הגנתית ולכאורה נטע נותן יותר את זה מפאני למרות שבפועל אנחנו רואים שהוא לא משפיע הגנתית

Shocking4U אמר:
יצא פוש בוואלה שנטע פותח בהרכב. איך זה הגיוני שיש להם הרכבים 4 שעות לפני? אפילו באתר של אופ״א זה לא פורסם עדיין

אם הפוש נכון אז אבו פאני על הספסל ונטע פותח במקומו וזה ההרכב:

הרכב מכבי חיפה: ג'וש כהן, דולב חזיזה, בוגדן פלאניץ', שון גולדברג, פייר קורנו, דניאל סונדגרן, נטע לביא, עלי מוחמד, צ'ארון שרי, דין דוד, פרנזי פיירו.

בוואן ראיתי הפוך דווקא אבל לא אמרו משהו וודאי

נקווה ששלושת שחקני הקישור יפתחו

חזרה
למעלה