ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מי שקילקל מחכה שיגיע רוכש מספיק גרוע שהאגו שלו יתן לו למכור לו את הקבוצהכובע קש אמר:אנחנו בפתח של עוד עשור שחור. לא רואה איך בקיץ אחד יצליחו לתקן את כל הנזקים שעשו פה בשנתיים האחרונות, בעיקר כי מי שקילקל ממשיכים גם לעונה הבאה
greenguy אמר:וואו וואו לאיזה רמה עוד נגיע.
תודה יענקל׳ה שחר שחירבת בשנתיים מועדון כל כך מפואר. עצוב לי
MH13 TILL I DIE אמר:מי שקילקל מחכה שיגיע רוכש מספיק גרוע שהאגו שלו יתן לו למכור לו את הקבוצהכובע קש אמר:אנחנו בפתח של עוד עשור שחור. לא רואה איך בקיץ אחד יצליחו לתקן את כל הנזקים שעשו פה בשנתיים האחרונות, בעיקר כי מי שקילקל ממשיכים גם לעונה הבאה
יענקל׳ה אשם בזה ששוב הוא תוך שנתיים לקח קבוצה אלופה ופירק אותה מקצועית, חברתית ומול הקהל.כובע קש אמר:greenguy אמר:וואו וואו לאיזה רמה עוד נגיע.
מה הקשר יענקל'ה?
אלברמן חירב את הסגל ובכר מגרבץ איתם באימונים
לא רק זה,הוא מכר לנו את כל הנכסים בלי להביא תחליפים ראויים. יהיר ושחצן וגם הוא רואה שאלבומו מחרב אותנו וממשיך לתת לבן אדם יד חופשית. זה הזיהShocking4U אמר:יענקל׳ה אשם בזה ששוב הוא תוך שנתיים לקח קבוצה אלופה ופירק אותה מקצועית, חברתית ומול הקהל.כובע קש אמר:greenguy אמר:וואו וואו לאיזה רמה עוד נגיע.
מה הקשר יענקל'ה?
אלברמן חירב את הסגל ובכר מגרבץ איתם באימונים
Shocking4U אמר:לדעתי שנה הבאה יהיה אפילו יותר גרוע. ברמה של נאבקים להיכנס לפלייאוף העליון כמו בעשור השחור ואז משחקים עד הסוף כדי לסיים מקום 4 ולקוות ש3 הראשונות יקחו גביע
אם יענקל׳ה נשארכובע קש אמר:Shocking4U אמר:לדעתי שנה הבאה יהיה אפילו יותר גרוע. ברמה של נאבקים להיכנס לפלייאוף העליון כמו בעשור השחור ואז משחקים עד הסוף כדי לסיים מקום 4 ולקוות ש3 הראשונות יקחו גביע
אם בכר ואלברמן נשארים אז כן