• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק חיים סילבס - חיים בסרט. מכבי מארחת את אשדוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הקבוצה הכי קלה בעולם .
אין קישור וזה יהיה עוד יותר גרוע כי קבוצות מבינות את זה.
אני לא מבין למה המאמן או המועדון לא מבינים.
זה כאילו הם רואים משחקים אחרים.

כאילו במקום להיכנס לפלייאוף איכשהו בצורה חיובית, נכנסים הכי שלילי שרק אפשר. הזייה

לקבל שלושה גולים מאשדוד(אחד נפסל) זה שיא השיאים.
אין בנו כלום
חבל שאנחנו בפלייאוף זה יהיה כואב

העיקר אנשים אמרו לי שאני היסטרי כשאמרתי פה שהמינוי של דגו זה התחלה של עשור שחור נוסף.

איך להרוס קבוצה בשנתיים, המדריך המלא מאת יעקב שחר וגל אלברמן.

ירוק זה אני אמר:
לא ברור מה עובר על בכר
למה הוא נותן לסברינה ואנסימבה לשחק בכלל?

הזייה ששניהם על המגרש

בכר סיים. חכו למה יהיה בפלייאוף העליון

לאבד מקום באירופה בעונה הבאה יהיה קטסטרופלי עבור המועדון מכיוון שזה מאזן את ההוצאות מול ההכנסות.
בלי זה רמת הסגל עשויה להתדרדר עוד יותר.

אין כאן הפתעות צריך לומר. כשאתה מוכר שחקנים טובים ומביא תחליפים זולים יותר ופחות טובים זו התוצאה.

לצערי גם לבכר הרבה אשמה בזה שכן הוא סחר חלק נכבד מהשחקנים, וגם הסגל מראה קצת פחות ממה שהוא מסוגל.

אלברמן צריך ללכת בכל מקרה. לגבי בכר זה סימן שאלה גדול.

אין סיכוי לאף מאמן להצליח עם הסגל הזה.
אין שחקני אמצע.
אי אפשר לשחק עם חזיזה רפאלוב סבע ומלמד ביחד כי הם לא עושים הגנה.
לא מבין באמת איל לא רואים את הדברים הפשוטים האלו, העיקר רצו מגן שמאלי הדבר הכי פחות דחוף בסגל.

שיבוא אחד עם יד על הלב שיגיד לי שבאמת באמת חשב שנפסיד פה היום כשאשדוד בלי כל השחקנים הבכירים שלה.
גם כששיחקנו חרא מול קבוצות יותר חזקות, הצלחנו לנצח העונה. טפי כוס אמק, זה מה שיש לי להגיד כרגע. כנראה שכל שיא שלילי אפשרי עוד נשבור העונה.

Kandaurov אמר:
שיבוא אחד עם יד על הלב שיגיד לי שבאמת באמת חשב שנפסיד פה היום כשאשדוד בלי כל השחקנים הבכירים שלה.
גם כששיחקנו חרא מול קבוצות יותר חזקות, הצלחנו לנצח העונה. טפי כוס אמק, זה מה שיש לי להגיד כרגע. כנראה שכל שיא שלילי אפשרי עוד נשבור העונה.

עם יד על הלב כל קבוצה שמבינה שאנחנו בלי קישור עושה לנו בית ספר.
אז זאת לא הפתעה מבחינתי.

Kandaurov אמר:

זו הייתה הפתעה גמורה אם היינו מנצחים, מזלזלים באשדוד אבל יש להם עוצמות פיזיות, קישור אחורי והרבה זרים (מה שאין לנו). זה משחק קלאסי לעקיצות מול האין קישור\מגנים שלנו.

איזה מועדון פותח עם שחקן אגף בן 40... האשם הראשי הוא שחר, אחריו אלברמן ובכר שנראה שכרגע עושה להם דווקא על ינואר.

נקודת האור היחידה מהמשחק הזה היא הפרצוף של הטרחן ביציע.

Smile אמר:
נקודת האור היחידה מהמשחק הזה היא הפרצוף של הטרחן ביציע.

הוא מרוצה. המהלך של הפיכת הקבוצה חזרה לסמרטוט רצפה מתבצע בהצלחה. עכשיו יחזרו לדבר עליו.

חזרה
למעלה