ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני רוצה להגיד קשר אבל האמת שאם רואים את הלוז בתקופה שסק באליפות אפריקה מבינים שכנראה חייבים עוד בלם. ספיציפית בלם עם רגל ימין שיוכל להיכנס במקום סק בתקופה הזאת. אם לא בלם אז חד משמעית הייתי הולך על קשר 8 שיודע לתת מספרים. לא הייתי מביא שוער או מגן שמאלי או שחקן התקפה
מסרטונים שראיתי על שואו קשה לי להאמין שהוא יכול לראות בלם.Plel אמר:אם שואו יכול לשחק בלם, הייתי מביא עוד קשר 6 שיכול לשחק גם 8, ורצוי שמאלי.
KevinDurant אמר:מביא גיל כהן וקשר אמצע זר
וגם גיל כהן עוד יכול לשחק כמגן שמאלי מדי פעם ולסגור פינה (למרות שאני לא מת על זה)כובע קש אמר:KevinDurant אמר:מביא גיל כהן וקשר אמצע זר
זאת גם אופציה טובה
hezildo אמר:בלם/קשר. אם אפשר להביא ישראלי לעמדות האלה, אז הזר צריך להיות קשר שנותן מספרים.
Ambient אמר:hezildo אמר:בלם/קשר. אם אפשר להביא ישראלי לעמדות האלה, אז הזר צריך להיות קשר שנותן מספרים.
מה זה בלם/קשר? מי עושה את זה טוב בעולם חוץ מג'ון סטונס?
ברצינות? המון שחקניםAmbient אמר:hezildo אמר:בלם/קשר. אם אפשר להביא ישראלי לעמדות האלה, אז הזר צריך להיות קשר שנותן מספרים.
benrey אמר:ברצינות? המון שחקניםAmbient אמר:hezildo אמר:בלם/קשר. אם אפשר להביא ישראלי לעמדות האלה, אז הזר צריך להיות קשר שנותן מספרים.