• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הזרים והשלט לחטופים

• יוצר הנושא יוצר הנושא hezildo
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אליאור אמר:
זו חרפה וזו בושה והכל נכון, אבל מה המועדון יכול לעשות אם נהיה רציונלים? להעיף אותם ולהביא חמישה זרים אחרים שגם הם לא ירימו את השלט? הרי ברור שזה לא יקרה.
המועדון צריך לעשות בירור ולהוציא הודעה מסודרת של הזרים.
לא היה פה שום מסר פוליטי,היה פה מסר אנושי
יש לנו 50 הרוגים ו8 חטופים שהיו מגיעים לסמי ומעודדים אותם מכל הלב ונותנים להם תחושה של מלכים.
אם את השבר הזניח והקטן הזה של לכבד את האוהדים שלנו(ולא רק שלנו) הם לא יכולים לעשות אז מבחינתי שיעופו ושהמועדון יפשוט רגל.
תחשוב מה קורה למשפחה של חטוף שרואה ביזיון כזה? אני קיבלתי דקירה ללב לא יודע מה אתכם

benrey אמר:
המועדון אשם בבזיון הזה, היה צריך למנוע את זה.
זה לא שהזרים שלנו הם בעייתים, רוב הזרים בעולם היו מגיבים +- אותו דבר, בטח אם היו מופעלים עליהם לחצים.
ועכשיו מה יקרה? או שהם יעופו או שהם יקבלו בוז מהקהל ואז יעופו בהמשך…
והמלחמה הזאת תגמר מתישהו, וזה יהיה כתם שייקח לנו המון זמן לצאת ממנו, כי גם זרים חדשים לא ירצו להצטרף, אז מה עכשיו?

כן מסכים איתך
מלכתחילה היו צריכים להיערך ולחשוב אבל אצלנו לא אוהבים לחשוב וככה זה נראה.

לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
נראה לי בעיקר כמו רשלנות של הזרים, התנהלות מחפירה של המועדון ומלא פייק ניוז שיצא משליטה ודודו בזק שיתף איתו פעולה

MH13 TILL I DIE אמר:
לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
נראה לי בעיקר כמו רשלנות של הזרים, התנהלות מחפירה של המועדון ומלא פייק ניוז שיצא משליטה ודודו בזק שיתף איתו פעולה
לדעתי זה איזה שחקן אחד שחשש שהשאר פשוט לא רצו להפקיר אותו כדי שלא כל הspotlight יהיה עליו

benrey אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
לדעתי זה איזה שחקן אחד שחשש שהשאר פשוט לא רצו להפקיר אותו כדי שלא כל הspotlight יהיה עליו
בקיצור עשו מזבוב פיל והמועדון כביכול ולכאורה נופל (לי נראה שאולי אפילו קופץ ראש) כל פעם מחדש לפייק ניוז שהתשקורת מנסה להאכיל

MH13 TILL I DIE אמר:

מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.

אליאור אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.

אם אני לא טועה רוב ככל הזרים התבטאו בשלב כזה או אחר של הלחימה, פשוט לא ייחסו לזה יותר מדי חשיבות עד המקרה של אתמול
באמת שלא נשמע אנושי שבני אדם יפחדו או יסרבו להזדהות עם קריאה לשחרור אזרחים חטופים, יהיו מי שיהיו

MH13 TILL I DIE אמר:
אליאור אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

אם אני לא טועה רוב ככל הזרים התבטאו בשלב כזה או אחר של הלחימה, פשוט לא ייחסו לזה יותר מדי חשיבות עד המקרה של אתמול
באמת שלא נשמע אנושי שבני אדם יפחדו או יסרבו להזדהות עם קריאה לשחרור אזרחים חטופים, יהיו מי שיהיו

צריך לראות מה בדיוק כל אחד רשם ומתי כדי להבין את התמונה.

גם סק הוציא הבהרה.

אני לא יודע איך הקהל יגיב כשנחזור למגרש,
מה שבטוח זה שלעונה הזו כבר אין ערך ספורטיבי.

האשמה על ההנהלה.
מפגרים כאלה. נקווה שידעו לפתור את זה.
מסכן פיירו באמת לא ידע

hezildo אמר:
גם סק הוציא הבהרה.

אני לא יודע איך הקהל יגיב כשנחזור למגרש,
מה שבטוח זה שלעונה הזו כבר אין ערך ספורטיבי.
סק הוציא? לא ראיתי כלום

כולם מפגרים במועדון הזה באמת
כבר אין מילים איך מכל דבר שולי נהיית פרשה

שכולם יתפטרו, שימכרו את כולם ומצידי שירדו גם עשר ליגות

אין למועדון הזה ערך ברגע שהפוליטקה נכנסה והרסה אותו, ועל אחת כמה וכמה שמסר כזה מפייס לא הצליח לעבור בשקט

לא שהייתי צריך את הפרשה הזו, אבל עלי שוב הוכיח כמה הוא גבר.
באמת אחד משלנו.

לא מאשים אף שחקן.
זה אך ורק על המועדון שהפעיל את מנגנון ההשמדה העצמית.
אם המועדון ימשיך להתנהל כמו שהוא מתנהל במלחמה (ולמעשה, מאז חלון ההעברות של הקיץ), זה עניין של זמן עד שנחזור ללופ של העשור השחון. אחרי הפרשה הזו, עזיבה של הזרים לא תפתיע אותי, רק שלא ברור לי כרגע אם זה יגיע מהם עצמם, מהקהל או מהתקשורת.

האירועים האחרונים ממחישים באופן הכי מובהק שיש כמה שמערך דוברות זה דבר שיכול להשמיד מועדון אם הוא מנוהל על ידי האנשים הלא נכונים וכמה שהביזיון הכי גדול בעשורים האחרונים של יענקל'ה שחר זה שהוא משאיר את דודו בזק הכושל שנה אחרי שנה.

adoram אמר:
לא שהייתי צריך את הפרשה הזו, אבל עלי שוב הוכיח כמה הוא גבר.
באמת אחד משלנו.

כל מסע ההכפשות נגדו אחרי שקיבל תושבות אירעית היה בזוי מלכתחילה ונבע ממשחקי כוחות של מועדונים אחרים.
מדובר בשחקן שחי בישראל 8 שנים, רוצה לגור פה ולשחק פה ומגדל את ילדיו פה.
מבחינת רגשות לישראל, הוא צריך לקבל אזרחות הרבה לפני דניאל או סבוריט, אבל אזרחות לא מקבלים לפי רגשות אלא לפי חוקים (שאפשר לשנות) ואינטרסים מדינתיים.

ברק.י אמר:
לא מאשים אף שחקן.
זה אך ורק על המועדון שהפעיל את מנגנון ההשמדה העצמית.
עם המועדון ימשיך להתנהל כמו שהוא מתנהל במלחמה (ולמעשה, מאז חלון ההעברות של הקיץ), זה עניין של זמן עד שנחזור ללופ של העשור השחון. אחרי הפרשה הזו, עזיבה של הזרים לא תפתיע אותי, רק שלא ברור לי כרגע אם זה יגיע מהם עצמם, מהקהל או מהתקשורת.
!!!!!!!!!!

לא נראה לי שמישהו מהשחקנים לא תומך או מתבייש לתמוך בהשבת כל החטופים הביתה. זה הדבר הכי אנושי שאפשר לעשות

Apoc אמר:
האירועים האחרונים ממחישים באופן הכי מובהק שיש כמה שמערך דוברות זה דבר שיכול להשמיד מועדון אם הוא מנוהל על ידי האנשים הלא נכונים וכמה שהביזיון הכי גדול בעשורים האחרונים של יענקל'ה שחר זה שהוא משאיר את דודו בזק הכושל שנה אחרי שנה.
לא אשכח איך דודו בזק בתחילת דרכו נלחם נגד הפייק ניוז בכל הכוח... עכשיו (כמו גם עם הנהמות לפלומה ועוד...) הוא רק משרת את מבקשי רעתה של מכבי
הדובר הוא רק סימפטום לממונים עליו ובראשם קים ג'ונג שחר

חזרה
למעלה