• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כדורגל עולמי 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Apoc

יו״ר הבורד
עוד כוכב בפרמיירליג נעצר באשמת אונס

מה נסגר עם הליגה הזאת

מישהו פה העלה את השם של אריק בוטהיים החלוץ מרוסיה, חתם על חוזה ל4 שנים בסרייה א' במדי סלרניטנה

מאמין שיונייטד העונה תצליח להיות אפילו גרועה יותר מאשר בעונה הקודמת. הם שורדים בליגה נטו בזכות הכסף שלהם. הניהול שם זה רמה של כדורגל חובבני

לא ברור למה לא סוגרים את המועדון הזה.

lemmacantor אמר:
חזי, כנס
https://www.ynet.co.il/sport/article/bk3xnyws9

למזלי הייתי קטן מדי באותו זמן בשביל להבין מה זה כדור בכלל.
כואב הלב.

בארסה בונה השנה קבוצה מעניינת, לבנדובסקי, ראפינייה, קסייה, כריסטנסן, דמבלה נשאר.
חבל שכנראה דה-יונג יעזוב. ייקח זמן עד שהם יתחברו וכנראה לא יקחו אליפות השנה, אבל יהיה מעניין לראות אותם.

אני אשפוט במשחקים רשמיים. יונייטד לא עובדת כמו שאני מצפה. מגיע עוד מאמן עם הרשימה שלו, רשימה מאוד מוגבלת לשחקנים שהוא עבד איתם או מהליגה שלו, ואז המערכת של יונייטד רודפת אחריהם. למשל למה רק דה יונג יכול? מה אין עוד שחקנים? ליימר קשר אחורי טוב מאוד לטעמי.
מאמן צריך לאמן והמערכת צריכה לספק שחקנים. ככה היה באיאקס.

יונייטד גם צריכה להפטר מרונאלדו ומגוויר בדחיפות.

lemmacantor אמר:
אני אשפוט במשחקים רשמיים. יונייטד לא עובדת כמו שאני מצפה. מגיע עוד מאמן עם הרשימה שלו, רשימה מאוד מוגבלת לשחקנים שהוא עבד איתם או מהליגה שלו, ואז המערכת של יונייטד רודפת אחריהם. למשל למה רק דה יונג יכול? מה אין עוד שחקנים? ליימר קשר אחורי טוב מאוד לטעמי.
מאמן צריך לאמן והמערכת צריכה לספק שחקנים. ככה היה באיאקס.

יונייטד גם צריכה להפטר מרונאלדו ומגוויר בדחיפות.
לגיטימי שהמאמן יגיע עם הרשימה שלו והשחקנים שהוא רוצה וחושב שהם מתאימים לשיטה שלו, כשנופלים עם הרכש המאמן אשם ומי שצריך להתמודד אתם זה בסוף הוא.

אם הוא חושב שדה יונג זה גיים צ'יינג'ר, למה לא ללכת עליו?

ואם אי אפשר להשיגו? לא מאמין שרק שחקן אחד יכול וזהו.
יונייטד מינתה את רנגניק שכבד תמיד לטווח ארוך, שיהיה מאמן זמני)קרי טווח קצר( ושיתן ייעוץ. ואז לא הקשיבה לאף עצה וזרקה לפח כל התוכניות רכש מינואר. מה הבדל מהעבר?

יונייטד שוב מסנדלת את עצמה יותר מדי למאמן איקס. אז לשם מה מינו מנהל מקצועי? ומה אם טן האח יצליח פחות מהמצופה? תתקע עם עוד שחקנים ולא תצליח לתקן מהר?

איזה כיף זה ליברפול-סיטי, לא נהניתי ממפגשים כאלו לאורך זמן מאז הקלאסיקואים הגדולים של העשור הקודם, נקווה שגם הפעם יהיה משחק טוב למרות שזה תחילת עונה

חוליאן אלברז שחקן מרגש, חבל שהוא בסיטי

הזכיה הקודמת של ליברפול במגן הקהילה הייתה 4 ימים אחרי הגול של בוקולי באנפילד.

חזרה
למעלה