• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כדורגל עולמי 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא ירוקי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אפיזודה חולפת. הסינים ניסו את זה בעבר ונכשלו, עכשיו הסעודים מנסים להתעלות על זה, אין לזה סיכוי לאורך זמן.

Judokan אמר:
מי ישמע, אז כמות של שחקני דרג בינוני ובררה עברו לסעודיה לעשות בוכטות שנה שנתיים.
ועוד מעט כשלסעודים זה כבר לא יהיה רלבנטי אחרי המונדיאל, וכשהשחקנים יבינו שזה מקום סופר נוראי לחיות בו, אז כל התופעה תיגמר. זה אפילו לא אבו דאבי שנוחה יחסית לזרים. פה מדברים על מדינת הלכה פרופר בכל מקום שהולכים ודי קפדנית בזה.
אל תדאג, ידאגו להם שלא יהיה יותר מדי "הלכה" ודברים כאלה

תשימו לב שלמעט אולי 2-3 שחקנים רוב השחקנים שהלכו הם כבר בגילאי 30-31 שכבר היו בירידה בקריירה שלהם

רק מכבי אמר:
אפיזודה חולפת. הסינים ניסו את זה בעבר ונכשלו, עכשיו הסעודים מנסים להתעלות על זה, אין לזה סיכוי לאורך זמן.
לסינים היה קורונה באמצע כן? הבנתי שהממשלה הסעודית הזרימה כספים לעוד 7 שנים, בכל מקרה שאין לזה תקווה כל עוד לא משקיעים במתקנים ובאצטדיונים, ראיתי כמה משחקים של CR בעונה שעברה זה נראה כמו אצטדיון וסרמיל ורמת גן

גם סאדיו מאנה שהיה מועמד לא מזמן לכדור הזהב בסעודיה

Apoc אמר:
גם סאדיו מאנה שהיה מועמד לא מזמן לכדור הזהב בסעודיה
אחד השחקנים הגדולים שראיתי באנגליה, גם בסאות'המפטון היה כוכב, שחקן מדהים.
קצת פחות מעניין אבל לדעתי יותר משמעותי זה מלקום מצטרף לקבוצה של נבס, קוליבאלי ומילנקוביץ' סאביץ', מי שלא יודע מלקום טחן את הליגה הרוסית בשנים האחרונות, הייתי בטוח שהוא הולך לתת גיחה נוספת לאירופה. הוא הולך לעשות את הקריירה של האלק, חבל אני זוכר אותו בצרפת בגיל צעיר הוא נראה כמו הדבר הבא

גם קסייה בדרך לאל אהלי מברצלונה (היה מועמד ליובה)

Apoc אמר:
גם קסייה בדרך לאל אהלי מברצלונה (היה מועמד ליובה)
הזוי שלא סיים באנגליה כל הגדולות משוועות לקשרים והיה עוזר לכולן

קאייסדו לליברפול, מדהים, לדעתי ליברפול הקבוצה הטובה באנגליה כרגע. הולכת להיות עונה מהסרטים

Jerry אמר:
קאייסדו לליברפול, מדהים, לדעתי ליברפול הקבוצה הטובה באנגליה כרגע. הולכת להיות עונה מהסרטים

סירב לעבור.

הארי קיין לבאיירן, דמבלה לפריז, אוהב את הבנייה של פריז אולי סופסוף תהיה להם קבוצת כדורגל נורמלית ולא קבוצת סופרסטרייקה
רק אני או שזה אחד החלונות היותר מטלטלים שאני זוכר? אולי חוץ מהקיץ שמסי עזב את ברצלונה שזכור לי שגם שם היה בלאגן אדיר והרבה קבוצות שינו את הפנים שלהם
מלא קפטנים עוזבים, שחקנים שמזוהים עם מועדונים, הסעודים שברו את השוק

אני מודה שראיתי דקות בודדות של קייסדו, אבל אם הוא חצי מהתג מחיר שלו, קישור שלו ושל אנזו זה מטורף ועוד בהתחשב בגיל שלהם

היום אנזו נתן הופעה מטורפת נגד ליברפול

ובהקשר נוסף, ברצלונה נראית חלש ברמות מטורפות, אני לא יודע מי רואה את הליגה המביכה הזאת היום, הפרמיירליג תפסה פער מטורף וזה נראה כמו ענף אחר

הליגה הספרדית אף פעם לא הייתה מעניינת מלבד הקלאסיקו שבשנים האחרונות גם הוא לא מעניין כבר

הסעודים מנסים לדחוף קבוצה שלהם לליגת האלופות של UEFA
אם זה קורה זה אחד הדברים המגעילים שהיו בכדורגל העולמי

Apoc אמר:

לא חושב שהם יסכימו לדבר כזה

כובע קש אמר:
Apoc אמר:

לא חושב שהם יסכימו לדבר כזה

גם לא חשבתי שיתנו לאמירתים לארח מונדיאל, ועוד יזיזו את זה לחורף לאמצע עונת הכדורגל בשבילם
כסף קונה הכל

איזה משחק מטורף של ברצלונה, וגולת הכותרת ילד בן 16 וחצי נותן הצגה. מדהים.

חזרה
למעלה