• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כדורגל עולמי - עונת 2021/22

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק עכשיו הם עולים לחימום שוב, ועוד יש הופעה לפני המשחק עצמו. בקיצור, לא יתחיל לפני 22:30.

נדחה שוב ל22:30, ואו איזה פיגור
פריז זה סוג של עזה

דרור שמשון מקנא עכשיו בליברפול וריאל. זה קרקע פורייה לפציעות שריר.

שיאו בנזמה חחחח

זה צריך להיות גול, מה לוקח להם זמן??

לא ברור
נחכה לשמוע את ההסבר של יו"ר איגוד השופטים על למה זיו אדלר לא יכל להתערב ולהפוך את ההחלטה

שני שחקני ליברפול הסתבכו ומסרו לבנזמה את הכדור.
השופט הזה לא שמע כנראה על תקדים מכבי ת״א בסכנין

לפי ההסבר של אח שלי הגדול בגלל שהשוער בחוץ אז בעצם השחקן שהכי קרוב לשער לא נחשב בקו נבדל כמו שהשוער לא היה נחשב אם הוא היה בשער

itaybenji אמר:
לפי ההסבר של אח שלי הגדול בגלל שהשוער בחוץ אז בעצם השחקן שהכי קרוב לשער לא נחשב בקו נבדל כמו שהשוער לא היה נחשב אם הוא היה בשער

זה שבנזמה היה בעמדת נבדל זה ידוע
מה שלא מבינים זה למה פסלו את השער, כי הכדור הגיע משחקן של ליברפול (פאביניו) ששיחק בכדור אחורה ישר לבנזמה

Apoc אמר:
itaybenji אמר:

מה שלא מבינים זה למה פסלו את השער, כי הכדור הגיע משחקן של ליברפול (פאביניו) ששיחק בכדור אחורה ישר לבנזמה
הטענה היא שפאביניו לא "שיחק בכדור" אלא שהכדור פגע בו

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
itaybenji אמר:

הטענה היא שפאביניו לא "שיחק בכדור" אלא שהכדור פגע בו

הוא פגע בשחקן ליברפול אחר, פאביניו בוודאות שיחק בכדור וניסה להרחיק, מה זה השטויות האלה

itaybenji אמר:

לא צריך להסתבך.
צריך שיהיו שני שחקנים. שוער הוא שחקן כמו כל אחד אחר.

לא יודע אם יש תקדים לקבוצה שזוכה בגמר עם בעיטה אחת לשער כל המשחק.

חזרה
למעלה