• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כמה אירוני להפסיד לעירוני - ליגת העל(ק) בחסות טוטו ווינר מח׳ 1 - מכבי מארחת את עירוני טבריה (נושא רשמי)

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
hezildo אמר:
Shocking4U אמר:
מהלך בכר קלאסי. אני בספק שאיאד חלאיילי ישחק כל העונה את מספר הדקות שהוא ישחק היום. מאמין שבמחצית השנייה בכר יכניס את כל התותחים וינסה להכריע אז עם הניסיון והכושר הגופני היותר טוב.

חגג באמת לא היה טוב והפקיר מול נתניה, עדיין הייתי נותן לו לפני איאד אבל יאללה בהצלחה לילד נקווה שיש לו רבע ממה שיש לאחיו.

איזה תותחים יעלו מהספסל? חוץ מרפאלוב אין שם אף אחד שיכול לשנות משהו בהתקפה.
אולי תותחים זה מילה גדולה אבל רפאלוב חזיזה, חגג וקינדה למשל זה הרבה כלים התקפיים נגד רגלים עייפות של טבריה בסמי עופר

Shocking4U אמר:
מהלך בכר קלאסי. אני בספק שאיאד חלאיילי ישחק כל העונה את מספר הדקות שהוא ישחק היום. מאמין שבמחצית השנייה בכר יכניס את כל התותחים וינסה להכריע אז עם הניסיון והכושר הגופני היותר טוב.

חגג באמת לא היה טוב והפקיר מול נתניה, עדיין הייתי נותן לו לפני איאד אבל יאללה בהצלחה לילד נקווה שיש לו רבע ממה שיש לאחיו.

בכר בכוכב האדום בשנה שעברה בא וזרק שני חבר'ה בני 18 להרכב.
דבר אחד שאפשר להגיד לזכות בכר זה שהוא נותן לשחקנים הזדמנות. מצד שני גם שורף מאוד מהר.

אני חושב שכמו כולנו הוא רואה שחזיזה לא כשיר לפתוח, ורוצה לעשות ניסוי עם שחקן שעל הנייר מתאים יותר למשחק כזה (אחד עם מהירות שיכול לייצר לעצמו יתרון, מה שחג'ג' פחות טוב בו).

אני מקווה שבכר ייקח את הסיכון ויפתח בקו ארבע למרות שזה סייף בצד שמאל.
אנחנו צריכים כמה שיותר שחקנים למעלה במשחק וכזה, ואם כל הכבוד לבנות על דוד ופיירו יחד מול הגנה שתשחק נמוך ומתוגבר לא טוב לנו בכלום.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

בכר בכוכב האדום בשנה שעברה בא וזרק שני חבר'ה בני 18 להרכב.
דבר אחד שאפשר להגיד לזכות בכר זה שהוא נותן לשחקנים הזדמנות. מצד שני גם שורף מאוד מהר.

אני חושב שכמו כולנו הוא רואה שחזיזה לא כשיר לפתוח, ורוצה לעשות ניסוי עם שחקן שעל הנייר מתאים יותר למשחק כזה (אחד עם מהירות שיכול לייצר לעצמו יתרון, מה שחג'ג' פחות טוב בו).
חגג גם היה חלש מאוד מול נתניה. רשמתי את זה גם בנושא משחק ואנשים לא הסכימו איתו אבל הוא היה גם לא מחויב הגנתית וגם לא תרם מספיק התקפית. מקווה שחלאיילי יקח את ההזדמנות, אין לי שמץ איזה סוג של שחקן הוא כי לא יצא לי לראות אותו.

חחחח איזה מביך

באו לנגן איזה סרטון לכבוד 10 שנים ופעמיים זה קרס

אחרי זה ניסו לנגן את עד סוף העולם של החווה וגם זה לא עבד

משחק הרגל של טננבאום חלש, חייבים ללחוץ אותו.
שונא את מערך 3 הבלמים- רק סק באמצע, שון ופיינגולד רחוקים מדי ולא תמיד יספיקו לחפות עליו.

פיינגולד מאחר כל הזמן בסגירות. שון וסייף עשו עכשיו טעות של גול

וואו איזו הגנה יש לנו
איזה חוסר תיאום..כמו שצפיתי שיהיה כשפתחתי את בנושא
איך איך קרוס כזה עובר ככה את כולם
מזל שלא נכנס אבל אנחנו נספוג פה אני בטוח

חזרה
למעלה