• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כמה זרים יגעו עד סוף החלון ?

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

כמה זרים יגיעו עד סוף החלון ?

• 1

הצבעות: 4 14.3%
  • 2

הצבעות: 12 42.9%
  • 3

הצבעות: 10 35.7%
  • אחר (נמק)

הצבעות: 2 7.1%

• סך המצביעים
    28
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
את החלון הקודם סיימנו עם פחות מ6 זרים. למה זה כזה מפתיע אותך?

זה לא מדויק. סיימו אותו עם לסובוי כזר השישי כי הוא לא נרשם כיהודי בזמן. הוא אוזרח יותר מאוחר.
אני חושב שאתה טועה, הוא נרשם כבר כישראלי וגם היה ניסיון להחתים זר שישי (קאשצ'וק, דגו אמר את זה באחד הפודקאסטים) ופשוט לא הספיקו להביא אותו מאוקראינה וכו')

הלכתי לחפש - בגדול, הוא חתם יומיים לפני סוף חלון ההעברות ועדיין לא הצליח לקבל אזרחות באותו זמן. התוכנית הייתה לרשום אותו כזר.
אחר כך הספיקו באמת לרשום אותו כישראלי ביום האחרון של החלון, ושם אני מניח שכבר לא הספיקו להביא זר נוסף.

אבל בכל מקרה, יש הבדל ממקרה כזה לבין מקרה שפשוט מוותרים מראש על עמדה של זר. הראשון יכול לקרות, השני הוא חרפה מקצועית

וואלה אני מתחיל להיות פסימי
פתאום 3 זרים נשמע לי פנטזיה רחוקה

לא יגיע היום שחקן
אז להנחית 3 זרים בשבוע זה בטח שיא כלשהו אם וכאשר

שמעו אותי מעודד בזה שיובנטוס הקיץ ניהלה מו"מ ארוכים עם כמה שחקנים ואז שבוע לסוף החלון בשלושה ימים הביאה שלושה שחקנים טובים ואפילו טובים מאוד (לפחות חלקם).
פחות מנחם אותי שכנראה אצלנו נקבל כל מיני חלטורות.

כן חושב שיגיעו זרים, כן חושב שיש סיכוי ששלושתם יהיו פרופיל טוב, אבל כן חושב שגם יש סיכוי גבוה ולא מבוטל שחלקם יהיו חלטורות.

הצבעתי 2 אבל אם הייתי יכול לשנות את ההצבעה הייתי הולך על 0.

Smile אמר:
הצבעתי 2 אבל אם הייתי יכול לשנות את ההצבעה הייתי הולך על 0.
הצבעתי אחד וחשבתי שזה סברינה וגם זה אני כבר בספק

Smurk אמר:
10 מצביעים תמימים

אם אכן מודיעים מחר על שני זרים נוספים, יש פה לא מעט משתמשים בנושא הזה שצריכים לאכול כובע גדול ואז להשתחוות בפני ה10 "התמימים"

Judokan אמר:
Smurk אמר:
10 מצביעים תמימים

אם אכן מודיעים מחר על שני זרים נוספים, יש פה לא מעט משתמשים בנושא הזה שצריכים לאכול כובע גדול ואז להשתחוות בפני ה10 "התמימים"
אני יותר מאשמח

Judokan אמר:
Smurk אמר:
10 מצביעים תמימים

והופ התהפכה לה הקערה 😓😓😓😓

Smurk אמר:
Judokan אמר:
Smurk אמר:
10 מצביעים תמימים

חכה חכה :)

Judokan אמר:
Smurk אמר:
Judokan אמר:

חכה חכה :)

המצב לא מזהיר ידידי

חזרה
למעלה