D Daniel123 חבר בבורד 23/4/23 #101 לא מבין איפה הטירוף הם לא רוצים לקחת אליפות? למה הם כאלה אנמיים? בחיי שביכולת הזאת נפסיד גם לב״ש וגם לת״א בבית. עונה שלמה אנחנו לא משחקים כדורגל.
לא מבין איפה הטירוף הם לא רוצים לקחת אליפות? למה הם כאלה אנמיים? בחיי שביכולת הזאת נפסיד גם לב״ש וגם לת״א בבית. עונה שלמה אנחנו לא משחקים כדורגל.
D dyarok מכונת תארים 23/4/23 #104 באשדוד חוץ מג'ראפי בשער, סבטקוביץ ואוואני- באמת אין להם כלום. ועדיין אנחנו לא עושים שום דבר מול הרכב ברמה של ליגה לאומית.
באשדוד חוץ מג'ראפי בשער, סבטקוביץ ואוואני- באמת אין להם כלום. ועדיין אנחנו לא עושים שום דבר מול הרכב ברמה של ליגה לאומית.
G greenguy אהוב הקהל 23/4/23 #107 אנחנו נראים בלי אנרגיה,יש פה אליפות על הפרק ולשחקנים לא אכפת. מזעזע ידענו מראש שכל קרנבל בכר יעשה צרות אבל זה באמת מביך אשדוד עם ההרכב השני שלהם
אנחנו נראים בלי אנרגיה,יש פה אליפות על הפרק ולשחקנים לא אכפת. מזעזע ידענו מראש שכל קרנבל בכר יעשה צרות אבל זה באמת מביך אשדוד עם ההרכב השני שלהם
J Jerry מכונת תארים 23/4/23 #108 ג'אבר מזעזע ומתחיל לעלות לי על העצבים. בא לי לראות משחקים שלו מהעבר לראות אם הוא תמיד היה ככה וסתם הסתנוורתי. עם פיירו אי אפשר לשחק כדורגל וזה ידוע, לא ברור מה בכר מנסה להשיג איתו
ג'אבר מזעזע ומתחיל לעלות לי על העצבים. בא לי לראות משחקים שלו מהעבר לראות אם הוא תמיד היה ככה וסתם הסתנוורתי. עם פיירו אי אפשר לשחק כדורגל וזה ידוע, לא ברור מה בכר מנסה להשיג איתו
D dsgreen4 משחק בשביל הסמל 23/4/23 #112 אולי המאמן הבא יבין שאי אפשר לבנות על שרי ופיירו וידאג להנחית פה קשר וחלוץ נורמליים.
D dsgreen4 משחק בשביל הסמל 23/4/23 #113 בירקי אמר: גול לא נכניס פה. נקווה שלא נספוג. לחץ להרחבה... שקוף שנקבל גול לקראת דקה 70-80
U Undertheknife שחקן החודש 23/4/23 #115 התפוצץ הבלון של ג’אבר. איזה עלוב. ושרי בכלל אין מילים שיוכלו לתאר , ולחשוב שאנחנו תקועים איתו עוד שנתיים.
התפוצץ הבלון של ג’אבר. איזה עלוב. ושרי בכלל אין מילים שיוכלו לתאר , ולחשוב שאנחנו תקועים איתו עוד שנתיים.
H HaifaWave חבר בבורד 23/4/23 #116 מפתיע אותי שאנשים כאן מופתעים מהיכולת של השחקנים. בואו נסכם כולנו שחוץ מאצילי אין לנו מה להציע.
G greenguy אהוב הקהל 23/4/23 #118 צריך רענון רציני שנה הבאה הקבוצה נראית שבעה לגמרי סק ואצילי זה רמה מעל כולם כל השאר בינוניים
D dyarok מכונת תארים 23/4/23 #119 Smurk אמר: שרי זוועה. עלי ומאוויס במקום שרי וג'אבר לחץ להרחבה... כל כך ברור למי שקצת רואה את המשחק כמו שברור שבכר לא יעשה את זה. ואפשר להוסיף את דין דוד על פיירו. מבאס..
Smurk אמר: שרי זוועה. עלי ומאוויס במקום שרי וג'אבר לחץ להרחבה... כל כך ברור למי שקצת רואה את המשחק כמו שברור שבכר לא יעשה את זה. ואפשר להוסיף את דין דוד על פיירו. מבאס..
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 23/4/23 #120 אם אצילי לא עושה נס לא מנצחים זה בערך מסכם את מכבי חיפה עד סוף הפלייאוף