• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לא ספגנו שער - נושא הגיפים הרשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
adoram אמר:
האמת שהגיע לנו לספוג היום, חדרה הביכו אותנו כמה פעמים והגיעו לרחבה ביתרון מספרי, פשוט הם כל כך גרועים התקפית שהם לא בעטו אפילו למסגרת.
תזכיר לי? אולי הגיעו לחצי מצב של מדמון במתפרצת ולא מעבר לזה וכמובן 0 בעיטות למסגרת כמו שציינת

הגיעו יחסית הרבה לרחבה, הרוב מאיבודי כדור שלנו באמצע, וכן, כאמור, לא יצא מזה מצבים למסגרת.

תחושה שהגיף הזה כבר היה פה קודם, אבל שטויות, גם ככה לא באמת הייתה עבודה להגנה היום.

standing-ovation-crowd-applause-oscar-awards-ai72icmh1ac7apdz.gif

עם תצוגה הגנתית כמו של היום, יש לי תחושה שהנושא הזה לא יזכה להרבה התחדשות

Judokan אמר:
עם תצוגה הגנתית כמו של היום, יש לי תחושה שהנושא הזה לא יזכה להרבה התחדשות
זה מה שחשבתי עליו באמצע המשחק, אם לא נספוג היום זאת תהיה הפעם האחרונה שנבקר פה

ירוק זה אני אמר:
אם אני לא טועה, ספגנו שערים בכל המשחקים עד היום, כולל משחקי אימון.
מי היה מאמין שדווקא היום לא נספוג

נגד באר שבע נגמר 3-0

אם תהיה פעם שלישית זה אומר שכיוף מספיק טוב כשוער לליגה?

Smile אמר:
אם תהיה פעם שלישית זה אומר שכיוף מספיק טוב כשוער לליגה?
זה אומר שכיוף צריך להזמין את סק לגלידה סמנופף

מסננת הברזל, אין לנו הגנה אבל לא סופגים

Judokan אמר:
דווקא במחצית הראשונה וקצת יותר נגד סכנין הם לא הגיעו לשום מצב ובאופן כללי המצבים שלהם במשחק האחרון לא היו איכותיים מדי.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
דווקא במחצית הראשונה וקצת יותר נגד סכנין הם לא הגיעו לשום מצב ובאופן כללי המצבים שלהם במשחק האחרון לא היו איכותיים מדי.

זה נכון, ועדיין אין לי אמון במשחק ההגנה שלנו. מרגיש שאנחנו רכים מדי, קל מדי להגיע נגדנו למצבים, כשקבוצה באמת משחקת פתוח.
לדעתי זה ייחשף בצורה בולטת יותר במשחק מול הצהבת (וגם מול בית"ר), כמו שנחשף מול נתניה

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

זה נכון, ועדיין אין לי אמון במשחק ההגנה שלנו. מרגיש שאנחנו רכים מדי, קל מדי להגיע נגדנו למצבים, כשקבוצה באמת משחקת פתוח.
לדעתי זה ייחשף בצורה בולטת יותר במשחק מול הצהבת (וגם מול בית"ר), כמו שנחשף מול נתניה
תמיד היינו ככה אגב, בכל העונות של בכר היינו קבוצה רכה שקל להגיע מולה למצבים ואני חושב שבכל עונה למרות שכולנו אמרנו שחוליית ההגנה שלנו טובה על זו של מכבי ת''א, הם תמיד ספגו פחות מאתנו.

אני חושב שזה בעיקר נובע מזה שאנחנו משחקים מאוד התקפי וגם לוחצים גבוה.

זה פחות נובע מטעויות אישיות של שחקן ספציפי אלא יותר מסגנון משחק קבוצתי שתוקף עם הרבה מאוד שחקנים ואז חשוף מאחור.

זה גם מתיישב עם הגישה של בכר של אני מעדיף לספוג 2 ולהבקיע 3 מאשר לנצח 1-0

חזרה
למעלה