• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לגיונרים - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בלי קשר לעובדה שזה הצהבת - אני פשוט מתקשה להבין מה התבוסתנות שמניעה שחקן לוותר בצורה הזו על החלום לשחק באירופה אחרי עונה אחת.
אז סבבה שאולי זה לא באותם סכומים, אבל רבעק - יש לך ביקוש, לך תוכיח את עצמך.

ביחס להחתמות שהם עשו עד עכשיו, פרץ יכול להיות החתמה משמעותית.
האמצע זה החלק הכי חשוב במגרש, ועם כל העומס שלהם שם כביכול, אין להם באמת איכות.

Judokan אמר:
בלי קשר לעובדה שזה הצהבת - אני פשוט מתקשה להבין מה התבוסתנות שמניעה שחקן לוותר בצורה הזו על החלום לשחק באירופה אחרי עונה אחת.

חכה, הוא עוד לא חתם.

Judokan אמר:
הכל תלוי בהצעות.

אני נשאר עקבי ואובייקטיבי וכמו שרשמתי בעבר, לפי הדיווחים הוא קיבל הצעה מפרנצווארוש בפחות או יותר אותו כסף כמו מכבי ת''א, אם זה ההצעה אני חוזר למכבי ת''א או נשאר בארץ (אמרתי אותו דבר גם כשהיו דיווחים של חזיזה לאותו יעד אפילו לדעתי)

אם יש יעד מעניין כמו ליגה ראשונה בצרפת (דובר על מונפלייה) או קבוצת טופ באמת אטרקטיבית (אולימפיאקוס, זלצבורג כאלה) אז שווה להישאר בחו''ל

גם ליגה שנייה באנגליה זה יעד מעניין אבל אחרת, אין באמת טעם לצאת לחו''ל.

MHFC4EVER אמר:
אם דור פרץ חוזר הוא יצא אפס

יפתיע אותי מאוד אם יחליט לקפל את הזנב אחרי שנה. יש לו נתונים טובים והוא שחקן טוב.

חוסר מזל גדול לסולומון להיפצע לזמן ממושך כבר בתחילת העונה
חבל

איך כואב לי על מנור,אני מאמין בו שהוא יכול לשחק ברמות הגבוהות ביותר.באסה רצינית שירגיש טוב

לקארצב צפויה פגרת חורף ארוכה במיוחד - מ - 11.11 עד 3.3

רפאלוב כבש.
יש לו 2 שערים ו-4 בישולים בכל המסגרות. העיקר סיפרו שהוא לא בתוכניות של אנדרלכט ואולי יחזור לארץ.

זה בדיוק העניין, אמרו שהמאמן החדש לא מעוניין ברפאלוב.

לא יודע, רפאלוב מקצוען גדול. כנראה גרם למאמן לשנות את דעתו.

רפאלוב. לקח לו שנים לעלות על דרך המלך
מאוד שמח בשבילו

אלטמן בראיון:

בעבר קשרו אותך למכבי חיפה. הייתה באמת התעניינות?

"מכבי חיפה? כבר הכנסתי את המפתחות לנסוע ולחתום במכבי חיפה, רציתי לקחת את מה שיש על השולחן כבר אמצע ספטמבר, אבל היה עניין עם רשת הביטחון וצצו דברים חדשים, בסוף נתקלו בקשיים עם הבקרה וכדי להחתים אותי היו צריכים לשחרר מישהו ועל זה נפל המעבר".

מגינים ישראליים עושים חיל בבולגריה:
אחרת שדני גרופר הפך לשחקן הרכב בלודוגורץ כמגן וכבלם מצד ימין בשלישיית בלמים,
רועי הרמן עם משחק שני ברצף בהרכב של בוטב פלובדיב - במשחק הקודם הבקיע, הפעם בישל, והקבוצה שלו עם ניצחון בכורה

MHFC4EVER אמר:
אלטמן בראיון:

בעבר קשרו אותך למכבי חיפה. הייתה באמת התעניינות?

"מכבי חיפה? כבר הכנסתי את המפתחות לנסוע ולחתום במכבי חיפה, רציתי לקחת את מה שיש על השולחן כבר אמצע ספטמבר, אבל היה עניין עם רשת הביטחון וצצו דברים חדשים, בסוף נתקלו בקשיים עם הבקרה וכדי להחתים אותי היו צריכים לשחרר מישהו ועל זה נפל המעבר".
הרשת לב לב

חזרה
למעלה