• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לגיונרים - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
Judokan אמר:
עומרי גלזר סגר בכוכב האדום.
שדרוג מעניין שלו אל בכר. באר שבע נעקצו חזק בעסקה הזו, אלא אם כן יש שם אחוז ממש גבוה מהעברה עתידית.

עולה המחשבה אם בכר באמת חושב שעומרי גלזר זה שחקן לרמה של הכוכב האדום, או שיש פה איזה קטע של להביא ישראלי בשביל להראות להנהלה שהוא גם תורם בהבאת שחקנים.
אני חושב שבכר רצה ללכת על משהו מוכר ולא להמר על שוער מבחינת סקאוטינג וכל הצוות מכיר את גלזר.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Judokan אמר:
עומרי גלזר סגר בכוכב האדום.
שדרוג מעניין שלו אל בכר. באר שבע נעקצו חזק בעסקה הזו, אלא אם כן יש שם אחוז ממש גבוה מהעברה עתידית.

עולה המחשבה אם בכר באמת חושב שעומרי גלזר זה שחקן לרמה של הכוכב האדום, או שיש פה איזה קטע של להביא ישראלי בשביל להראות להנהלה שהוא גם תורם בהבאת שחקנים.
אני חושב שבכר רצה ללכת על משהו מוכר ולא להמר על שוער מבחינת סקאוטינג וכל הצוות מכיר את גלזר.

בדיוק, לדעתי זו הסיבה.
הם כולם מכירים היטב את גלזר, התקרה והרצפה שלו - וגם יהיה קל לוייזינגר לעבוד איתו. בעמדה כמו שוער, הם רוצים לקחת אפס סיכונים

עטאא ג'אבר שיחק 90 דקות במשחק של אינדונזיה נגד פלסטין (0-0) סצוחק

SaTla אמר:
עטאא ג'אבר שיחק 90 דקות במשחק של אינדונזיה נגד פלסטין (0-0) סצוחק

שבירם ודאבור יצטרפו אליו אולי יתחילו לעשות תוצאות טובות

הדבר הטוב היחיד שעשה בקריירה שלו היה לתת אגרוף לבן דור בחדר אוכל.

עוד שחקן נוער שפומפם על ידי המערכת כדבר הבא.

אצילי מופיע באתר של אל עין כרומני ולא כישראלי סצוחק

רק מכבי אמר:
SaTla אמר:

כל הרשתות החברתיות שלהם מלאות בתגובות נאצה על ההחתמה הזאת.

מעניין אם זה יגרום לו בינואר לברוח

SaTla אמר:
רק מכבי אמר:
SaTla אמר:

זה הרבה עוקבים שלהם שהם בכלל לא אוהדים. בכלל זו ליגה שאין כמעט קהל במגרשים, הקבוצה שהוא הולך אליה היא הקבוצה שלדעתי יש את הממוצע קהל הכי גבוה.
ועדיין זה די נדיר לראות שם סולד אאוט (איצ' של 25K).

אני לא חושב שיש את העוצמות שיכולים לגרום לו ללכת בגלל זה. אולי חוסר התאקלמות. הוא הולך לגור בעיר מאוד משעממת וחסרת מעוף. זה לא דובאי ולא קרוב לזה.

רק מכבי אמר:
SaTla אמר:
רק מכבי אמר:

זה הרבה עוקבים שלהם שהם בכלל לא אוהדים. בכלל זו ליגה שאין כמעט קהל במגרשים, הקבוצה שהוא הולך אליה היא הקבוצה שלדעתי יש את הממוצע קהל הכי גבוה.
ועדיין זה די נדיר לראות שם סולד אאוט (איצ' של 25K).

אני לא חושב שיש את העוצמות שיכולים לגרום לו ללכת בגלל זה. אולי חוסר התאקלמות. הוא הולך לגור בעיר מאוד משעממת וחסרת מעוף. זה לא דובאי ולא קרוב לזה.
רק אם הוא יגור בדובאי הוא יוכל לחיות נורמלי, אבל גם זה נסיעה של שעה וחצי ואתה במדינה קצת מוסלמית

לא יודע עד כמה התגובות ברשתות החברתיות הן מדגם מיצג של מה חושבים האוהדים של אל עין על הרכש הישראלי.
רובן כנראה נכתבו על ידי ערבים מחוץ לאיחוד.

ראיתי כתבות על זה שישתמשו בדרכון הרומני שלו כדי להכניס אותו לכל מיני מדינות אויב של ישראל שלא היו מכניסות אותו בגלל הדרכון הישראלי. מוכן לשים כסף שהוא עדיין לא יצטרף לנסיעות במשחקים האלה מטעמי ביטחון וגאווה לאומית כמו שמחיטריאן לא שיחק בגמר (!) האירופה ליג כשהיה בארסנל בגלל שהגמר נערך בבאקו והוא ארמני.

Shocking4U אמר:
ראיתי כתבות על זה שישתמשו בדרכון הרומני שלו כדי להכניס אותו לכל מיני מדינות אויב של ישראל שלא היו מכניסות אותו בגלל הדרכון הישראלי. מוכן לשים כסף שהוא עדיין לא יצטרף לנסיעות במשחקים האלה מטעמי ביטחון וגאווה לאומית כמו שמחיטריאן לא שיחק בגמר (!) האירופה ליג כשהיה בארסנל בגלל שהגמר נערך בבאקו והוא ארמני.

הכניסו לו סעיף בחוזה שהוא לא חייב לנסוע. אם היו באמת רוצים להכניס אותו עם הרומני, ובונים עליו שישחק בכל המשחקים, לא היו מכניסים את הסעיף.
אני לא אשתכנע שהם רצו אותו מקצועית. זה יותר אמירה כללית סביב נושא השלום.

מה עם קארצב כקשר אמצע נוסף?
אני לא עוקב אחריו כל כך אבל הבנתי שהוא לא באמת משחק ויותר עסוק בלחמם את הספסל.
יש סיכוי שהוא עובר קבוצה הקיץ? או שאולי הוא יהיה המלפפון "החם" של ינואר

הוא לא שיחק כי היה פצוע
הוא חתם שם בינואר בתור שחקן פוטנציאל, הם לא יוותרו עליו בחיים ולכן השם שלו לא רלוונטי הקיץ.

Apoc אמר:
הוא לא שיחק כי היה פצוע
הוא חתם שם בינואר בתור שחקן פוטנציאל, הם לא יוותרו עליו בחיים ולכן השם שלו לא רלוונטי הקיץ.

בתקופות שלפני ואחרי הפציעה, הוא היה בסגל אצלם?
אם לא, אולי אפשר להנדס שם איזו השאלה לחצי עונה שתתאים גם לאינטרס שלהם

Judokan אמר:
Apoc אמר:
הוא לא שיחק כי היה פצוע

לפני הייתה רעידת אדמה ואחרי נגמרה העונה
הוא היה איזה משחק לפני משחק אחרי נראה לי
הם רק הביאו אותו, לא נראה לי שהם חושבים שהוא צריך השאלה לליגה שלנו

Judokan אמר:
Apoc אמר:
הוא לא שיחק כי היה פצוע

הוא שיחק שם לפני איזה חודש חצי שעה משהו כזה

טוב, אז לא רלבנטי.

באופן כללי יותר, זה פורמט ששווה לנו לנסות לנצל יותר העונה - השאלות קצרות טווח של ליגיונרים ישראלים.
קבוצה בחו"ל שיש לה שחקן שהיא עדיין לא יודעת מה היא רוצה לעשות איתו - העובדה שהוא יכול לחזור לשחק בקביעות מסוימת לתקופה (בלי אופציות ובלי שום דבר בסגנון), יכול להיות משהו טוב לשני הצדדים.

נגיד כמו עם ליידנר לאורך העונה שלא שיחק בכלל באולימפיאקוס. העונה עם הפערים שנוצרים בסגל, זה יכול להיות מקור טוב להשלמות חוסרים.

Judokan אמר:
טוב, אז לא רלבנטי.

באופן כללי יותר, זה פורמט ששווה לנו לנסות לנצל יותר העונה - השאלות קצרות טווח של ליגיונרים ישראלים.
קבוצה בחו"ל שיש לה שחקן שהיא עדיין לא יודעת מה היא רוצה לעשות איתו - העובדה שהוא יכול לחזור לשחק בקביעות מסוימת לתקופה (בלי אופציות ובלי שום דבר בסגנון), יכול להיות משהו טוב לשני הצדדים.

נגיד כמו עם ליידנר לאורך העונה שלא שיחק בכלל באולימפיאקוס. העונה עם הפערים שנוצרים בסגל, זה יכול להיות מקור טוב להשלמות חוסרים.

לא יעזור לנו להשאיל בלי אופציה, אנחנו לא נתניה. לגבי ליידנר שום סיכוי שהוא היה רוצה להגיע לכאן בתור מגן שני.

חזרה
למעלה