KevinDurant
נשיא המועדון
Apoc אמר:הוא ידע טוב מאוד לאן הוא בא ומי זה יענקל'ה שחר, שלא יזיין במוח עכשיו
אז לא הביאו לו ישראלים ב2 מיליון יורו ששווים חצי מזה. אז בגלל זה הוא נראה כאילו הוא חסר מושג באימון כבר עונה שלמה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אז לא הביאו לו ישראלים ב2 מיליון יורו ששווים חצי מזה. אז בגלל זה הוא נראה כאילו הוא חסר מושג באימון כבר עונה שלמה?
KevinDurant אמר:Apoc אמר:הוא ידע טוב מאוד לאן הוא בא ומי זה יענקל'ה שחר, שלא יזיין במוח עכשיו
Shocking4U אמר:הכי עצבן אותי
לראות אותם ב2 וב3 בטירוף לתת את הרביעי והחמישי שולחים כמות פסיכית של שחקנים להתקפה ואז להיזכר כמה אנחנו לא מנסים בכלל לדרוס העונה אלא מורידים רגל מהגז כל פעם שמובילים. הם הבינו את גודל השעה ובאו לפרק אותנו ולשלוח מסר
לראות אותם ב2 וב3 בטירוף לתת את הרביעי והחמישי שולחים כמות פסיכית של שחקנים להתקפה ואז להיזכר כמה אנחנו לא מנסים בכלל לדרוס העונה אלא מורידים רגל מהגז כל פעם שמובילים. הם הבינו את גודל השעה ובאו לפרק אותנו ולשלוח מסר
זה הזכיר לי מאוד את המשחק מול בנפיקה בבית שראית שזה הולך להתפרקות ואתה לא מבין למה השחקנים פשוט לא עושים הכל כדי פשוט להרג את המשחק. היה ברור שכבר לא נחזור למשחק אז למה להפקיר את ההגנה ככה? בנס זה לא נגמר גם ב4 ומעלה. היו צריכים פשוט באותו רגע לעשות הכל ולוותר על הפנטזיה של לחזור למשחק ופשוט למנוע מהם להשפיל אותנו. יש רגעים שצריכים להבין שהמשחק כבר בורח לך וצריך לצמצם נזקים, מול בנפיקה הם המשיכו ללכת עם הראש בקיר וחטפנו על זה בראש.Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הכי עצבן אותי
הזכיר את מה שבנפיקה עשו לנו בסמי ופאריז בחוץ.
שבאו במטרה לפרק ולא ראו בעיניים.
עצוב שגרמנו להם להיראות ככה, עצוב ומביך למועדון בסדר גודל שלנו ומזה בדיוק אני חושש, שכל עוד שחר פה אנחנו נתויג כמועדון שנחות מהם בכל פרמטר.
שיחקנו מול התקפה איטית וקישור אפור( למעט פארפה ואוסקר) ושלא נדבר על ההגנה שלהם שפתחה היום ובקושי הגענו למצב.
שונא לקחת ללב אבל לפעמים זה חזק ממני, ההפסד הזה החזיר אותי שנים אחורה דווקא בעונה כזאת.
זה לא הגיוני על גבול ההזוי.
The real Tsepo אמר:האש מופנית פה להנהלה על היעדר רכש ובצדק, אבל לדעתי אנחנו עושים הנחה לשחקנים ולבכר. אי אפשר לקחת אליפות בינואר עם גישה של "יהיה בסדר".
בגלל זה הניצחון שלהם היה מכתוב כי אי אפשר שהכל יילך חלק בגישה הזאת. גם הסגל הנוכחי, שכמובן חייב חיזוק צריך וחייב כל משחק לדעת לספק את ה20 דקות של בליץ וטירוף.
אני חושב שגם בהיעדר עומק יש לנו איכות היסטורית כמעט בכל הרכב שאנחנו משחקים, ולא מצליחים להביא את זה השנה בליגה. וזה נטו על בכר והשחקנים
מקווה ומאמין שהכאפה הזו תעיר אותם
אני תמיד אומר שלמכבי חיפה יש רצפה מאוד נמוכה. הצהבת גם כשהם גרועים לא תראה אותם מפסידים 3-0 ככה. לא תראה אותם פתאום מפסידים לריינה כשהם לא משחקים בכלל כדורגל או מובסים 3-0 על ידי הפועל ירושלים. זה דברים שקורים רק לנו.Kozmo אמר:יופי של נושא אפוק.
הגזמת לדעתי עם הנס, לא קרה פה שום נס, באוברול אנחנו עם קבוצה טובה יותר ממכבי ת"א חד משמעית, אומר זאת גם ואפילו ביום כזה. אבל כן, יש פחות עומק ולכן כל פציעה או חוסר נהפכת למשמעותית.
ההפסד מאוד מזכיר את ה4-1 להפועל ת"א בבלומפילד בעונת הקיזוז השנייה וגם את ה3-0 לנתניה בפלייאוף עונה שעברה, מהמשחקים שפשוט באנו להתבטל ולא לנסות לשחק אפילו בכאילו. הנסיבות והסיטואציות מסביב בשני המקרים היו שונים כמובן, אבל המשותף הוא שהרצפה שלנו מאוד נמוכה וכשאנחנו ביום רע אז אנחנו פשוט מתבטלים ומושפלים ללא קרב, יכלנו לראות את זה גם נגד הפועל ים בטדי העונה אגב.
עוד משהו, בקבוצות של בכר באופן מסורתי התקופה הזו בשנה היא התקופה הפחות טובה שבה משחקים לא טוב ומאבדים נקודות. בדרך כלל הקבוצות (אנחנו וב"ש) ידענו להרים את היכולת והכושר במאני טיים.
לפני שתי עונות מכבי ת"א סגרו פער של 8-9 נק ועקפו אותנו בטבלה, גם עונה שעברה הם התקרבו אחרי שסגרו פער יחסית דומה וב"ש נצמדו אלינו גם כן אחרי שזה היה נראה כבר סגור בטרנר אחרי ה2-1 עליהם.
לא לשכוח שהפצועים הולכים לחזור לפלייאוף אם (וקשה לי להאמין ש)הצוות המקצועי יעשה את עבודתו כמו שצריךKozmo אמר:יופי של נושא אפוק.
הגזמת לדעתי עם הנס, לא קרה פה שום נס, באוברול אנחנו עם קבוצה טובה יותר ממכבי ת"א חד משמעית, אומר זאת גם ואפילו ביום כזה. אבל כן, יש פחות עומק ולכן כל פציעה או חוסר נהפכת למשמעותית.
ההפסד מאוד מזכיר את ה4-1 להפועל ת"א בבלומפילד בעונת הקיזוז השנייה וגם את ה3-0 לנתניה בפלייאוף עונה שעברה, מהמשחקים שפשוט באנו להתבטל ולא לנסות לשחק אפילו בכאילו. הנסיבות והסיטואציות מסביב בשני המקרים היו שונים כמובן, אבל המשותף הוא שהרצפה שלנו מאוד נמוכה וכשאנחנו ביום רע אז אנחנו פשוט מתבטלים ומושפלים ללא קרב, יכלנו לראות את זה גם נגד הפועל ים בטדי העונה אגב.
עוד משהו, בקבוצות של בכר באופן מסורתי התקופה הזו בשנה היא התקופה הפחות טובה שבה משחקים לא טוב ומאבדים נקודות. בדרך כלל הקבוצות (אנחנו וב"ש) ידענו להרים את היכולת והכושר במאני טיים.
לפני שתי עונות מכבי ת"א סגרו פער של 8-9 נק ועקפו אותנו בטבלה, גם עונה שעברה הם התקרבו אחרי שסגרו פער יחסית דומה וב"ש נצמדו אלינו גם כן אחרי שזה היה נראה כבר סגור בטרנר אחרי ה2-1 עליהם.
חזיזה כבר חזר והנה נפצע שוב. אז מציע לא לבנות על זה.MH13 TILL I DIE אמר:לא לשכוח שהפצועים הולכים לחזור לפלייאוף אם (וקשה לי להאמין ש)הצוות המקצועי יעשה את עבודתו כמו שצריךKozmo אמר:יופי של נושא אפוק.