• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

להתעשת (דיבורים ומחשבות אחרי ההפסד בבלומפילד)

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.

נשארו עוד 7 משחקי ליגה עד הפלייאוף.
אני כבר סימנתי את המשחק באשדוד שזה מבחינתי 1 באנקר והמשחק בסמי נגד בית"ר שאני מאמין שבית"ר יוציאו תיקו.

Apoc אמר:
ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.

אבל מול הקבוצות האלה יש עוד 7 משחקים= ים נקודות.
תוסיף דרבי ועוד משחק שניים בדרך ויש לך מאגר עצום של נקודות לאבד.
אי אפשר להגיד הכל טוב, האחרים יאבדו נקודות.

בקצב הזה נגיע לפלייאוף עם פער מזערי (אם בכלל) ואז כשנרצה- לא בטוח נוכל.
קשה לבנות על חזרה לכשירות מלאה של כל הפצועים והבור בקישור לא קשור למצבת הפצועים.

תחושתי היא שיותר הפסדנו מאשר הם ניצחו

זה יותר אנחנו לא הופענו ונתנו להם מתנה
ובכמה מקומות קראתי על מכירה (כדי לא לגמור תליגה בינואר).

הרי שוב לא עלינו מולם כדי לנצח, ובכר אפילו לא ניסה לשנות כדי לגרום לדברים להשתנות באותו משחק. אלא יותר שינוי של שחקן בשחקן. אי אפשר להתקדם ככה

RakMaccabi31 אמר:
תחושתי היא שיותר הפסדנו מאשר הם ניצחו

זה יותר אנחנו לא הופענו ונתנו להם מתנה
ובכמה מקומות קראתי על מכירה (כדי לא לגמור תליגה בינואר).

הרי שוב לא עלינו מולם כדי לנצח, ובכר אפילו לא ניסה לשנות כדי לגרום לדברים להשתנות באותו משחק. אלא יותר שינוי של שחקן בשחקן. אי אפשר להתקדם ככה
יענקל'ה לא רוצה לאבד אליפות עוד פעם, השנתיים האחרונות הספיקו לו

לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.

Liberman אמר:
לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכולל

Liberman אמר:

וואלה חשבתי על זה מהכיוון הזה. והדרך שהפסדנו מראה לי דווקא שעדיף להפסיד ככה ולחיות באשליה מסוימת. מאשר באמת להלחם ולהפסיד לקבוצה טובה יותר

שיחנקו עם הניצחון הזה בגרון, הוא לא מעיד על פערי הרמות

לא חושב שהיינו מפסידים אם בכר לא היה מהמר ככה בקלפים

MH13 TILL I DIE אמר:
Liberman אמר:
צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכולל

בשבילי זו קטסטרופה. נכון אנחנו מקום 1 עם הפרש נאה והייתי חותם עליו מראש עם עונה כזו בליגת אלופות, אבל אי אפשר לחרבן לי על הראש במשחק מולם. שוב, אין לי בעיה להפסיד, יש לי בעיה
עם גישה, חוסר חשק, רצון, נחישות.

בחיאת אחי אני עם 3 פריצות דיסק בגב ואני משחק כדורגל 3 פעמים בשבוע. בוא תראה שלא משנה מול איזו קבוצה אני משחק אני עולה לרצוח ולקחת ברכיים.
לא מקבל הפסד כמו אתמול.
תוסיף לתענוג הזה שכבר חודש נראים זין בתחת.

Liberman אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Liberman אמר:

בשבילי זו קטסטרופה. נכון אנחנו מקום 1 עם הפרש נאה והייתי חותם עליו מראש עם עונה כזו בליגת אלופות, אבל אי אפשר לחרבן לי על הראש במשחק מולם. שוב, אין לי בעיה להפסיד, יש לי בעיה
עם גישה, חוסר חשק, רצון, נחישות.

בחיאת אחי אני עם 3 פריצות דיסק בגב ואני משחק כדורגל 3 פעמים בשבוע. בוא תראה שלא משנה מול איזו קבוצה אני משחק אני עולה לרצוח ולקחת ברכיים.
לא מקבל הפסד כמו אתמול.
תוסיף לתענוג הזה שכבר חודש נראים זין בתחת.
בסופו של דבר אם ישכילו להתאושש מזה ולקחת דאבל או אפילו רק צלחת כולנו נשמח פה בקיץ וזה לא יהיה שום כוכבית ושום סולמית על אליפות אם וכאשר תהיה... מעדיף לקבל מהם 3 - 0 במצב כזה מאשר עוד 1 - 0 או 2 - 0 סתמי כשהם בדרך לאליפות ואנחנו בעיצומו של מאבק על המקום החמישי

Apoc אמר:

זה משהו שביכולת הנוכחית יכול לקרות.

מה הסיפור בדיוק שהכניסו את המתיחה של אוסקר לתקציר ונתנו ארבעים הילוכים חוזרים לזה
אני משחק כדורגל בשכונה כל שבוע קופץ לי השריר בסוף..

מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?

DelPiero אמר:

למה אתה מצפה ממי שהימר על 6-2 לנו לפני המשחק?

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
DelPiero אמר:

למה אתה מצפה ממי שהימר על 6-2 לנו לפני המשחק?
זה כי לא עלינו כמו אינטר

חכה לדוח של האנליסטים עם פליי ביי פליי של כל המהלכים המצוינים של שון אתמול ץ

אני כבר חודש אומר שבסוף התוצאות יתיישרו עם היכולת או היכולת עם התוצאות ונראה שהתוצאות התיישרו עם היכולת. מאז הפגרה מכבי חיפה לא משחקת כדורגל ולמען האמת אפשר להגיד ברוב המשחקים העונה בליגה היא לא משחקת כדורגל. אני יכול לספור על יד אחת את כמות המשחקים הטובים שלנו השנה בליגת העל. אנשים לא מבינים שלמרות שהיה פגרה העייפות והשובע אחרי פיק מטורף של ליגת אלופות ועונה שהתחילה כל כך מוקדם ועוד אחרי 2 אליפויות הם קשים מאוד.

לא ריעננו את הקבוצה הקיץ כמעט ב2 חוליות מרכזיות שזה הקישור וההתקפה. בהתקפה קיבלנו את פיירו ובקישור לא קיבלנו כלום. כל הרכש הלך לעמדות המגנים והבלמים ומשם באמת בא השדרוג כשהשחקנים האלה היו כשירים.

במקום ששחקנים כמו עלי מוחמד שאנחנו יודעים שהוא לא יציב ונוטה לירידות יקבל תחרות אז הוא עכשיו הופך להיות באנקר בהרכב. אבו פאני שכבר תקופה משחק בלי חשק חייב לשחק כל משחק כי אין אף שחקן אחר בעמדה שלו. אין תחרות או רוטציה לשרי שמרגיש ובצדק שהוא יכול לזרוק זין ולאבד אלף כדורים במשחק ועדיין לפתוח במשחק הבא כי אין מי שיחליף אותו. הקבוצה צריכה באופן בהול דם חדש ורעיונות ואופציות חדשות כדי להפסיק את הסטטוס קוו. בלי זה אני מתקשה לראות אותנו לוקחים עוד אליפות.

חזרה
למעלה