ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.
יענקל'ה לא רוצה לאבד אליפות עוד פעם, השנתיים האחרונות הספיקו לוRakMaccabi31 אמר:תחושתי היא שיותר הפסדנו מאשר הם ניצחו
זה יותר אנחנו לא הופענו ונתנו להם מתנה
ובכמה מקומות קראתי על מכירה (כדי לא לגמור תליגה בינואר).
הרי שוב לא עלינו מולם כדי לנצח, ובכר אפילו לא ניסה לשנות כדי לגרום לדברים להשתנות באותו משחק. אלא יותר שינוי של שחקן בשחקן. אי אפשר להתקדם ככה
צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכוללLiberman אמר:לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
Liberman אמר:לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
MH13 TILL I DIE אמר:צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכוללLiberman אמר:לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
בסופו של דבר אם ישכילו להתאושש מזה ולקחת דאבל או אפילו רק צלחת כולנו נשמח פה בקיץ וזה לא יהיה שום כוכבית ושום סולמית על אליפות אם וכאשר תהיה... מעדיף לקבל מהם 3 - 0 במצב כזה מאשר עוד 1 - 0 או 2 - 0 סתמי כשהם בדרך לאליפות ואנחנו בעיצומו של מאבק על המקום החמישיLiberman אמר:MH13 TILL I DIE אמר:צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכוללLiberman אמר:לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
בשבילי זו קטסטרופה. נכון אנחנו מקום 1 עם הפרש נאה והייתי חותם עליו מראש עם עונה כזו בליגת אלופות, אבל אי אפשר לחרבן לי על הראש במשחק מולם. שוב, אין לי בעיה להפסיד, יש לי בעיה
עם גישה, חוסר חשק, רצון, נחישות.
בחיאת אחי אני עם 3 פריצות דיסק בגב ואני משחק כדורגל 3 פעמים בשבוע. בוא תראה שלא משנה מול איזו קבוצה אני משחק אני עולה לרצוח ולקחת ברכיים.
לא מקבל הפסד כמו אתמול.
תוסיף לתענוג הזה שכבר חודש נראים זין בתחת.
Apoc אמר:ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.
DelPiero אמר:מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
Judokan אמר:DelPiero אמר:מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
למה אתה מצפה ממי שהימר על 6-2 לנו לפני המשחק?
זה כי לא עלינו כמו אינטרJudokan אמר:DelPiero אמר:מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
Shocking4U אמר:זה כי לא עלינו כמו אינטרJudokan אמר:DelPiero אמר:מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
Judokan אמר:DelPiero אמר:מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?