ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:כן, זה רק משחק ראשון של קדם עונה, אבל הליקוי הכי גדול של החצי השני של העונה שעברה עדיין איתנו ונראה שלא עשו לגביו כלום.
וזה בניית ההתקפות מפלאניץ' וגולדברג כשהקשרים רחוקים ולא מעורבים. כפועל יוצא אין לנו יכולת לתקוף ממשחק מסודר, אין לנו כמעט בניית התקפות, ויש לנו טונה של איבודים.
ואם מהפגרה נראה שלא עבדו על הנקודה הזו בכלל, קשה לי לראות מאיפה לשאוב אופטימיות שזה לא יהיה ככה בעונה עצמה.
בינתיים כבר 4 חודשים של כדורגל ולבכר עדיין אין שמץ של מושג איך הקבוצה אמורה להתמודד עם יריבה לוחצת
4 חודשים? זה דברים שאתנו עוד מתקופת בלבול ולא השתנו תחת בכר.Judokan אמר:כן, זה רק משחק ראשון של קדם עונה, אבל הליקוי הכי גדול של החצי השני של העונה שעברה עדיין איתנו ונראה שלא עשו לגביו כלום.
וזה בניית ההתקפות מפלאניץ' וגולדברג כשהקשרים רחוקים ולא מעורבים. כפועל יוצא אין לנו יכולת לתקוף ממשחק מסודר, אין לנו כמעט בניית התקפות, ויש לנו טונה של איבודים.
ואם מהפגרה נראה שלא עבדו על הנקודה הזו בכלל, קשה לי לראות מאיפה לשאוב אופטימיות שזה לא יהיה ככה בעונה עצמה.
בינתיים כבר 4 חודשים של כדורגל ולבכר עדיין אין שמץ של מושג איך הקבוצה אמורה להתמודד עם יריבה לוחצת
KevinDurant אמר:4 חודשים? זה דברים שאתנו עוד מתקופת בלבול ולא השתנו תחת בכר.Judokan אמר:כן, זה רק משחק ראשון של קדם עונה, אבל הליקוי הכי גדול של החצי השני של העונה שעברה עדיין איתנו ונראה שלא עשו לגביו כלום.