• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אלופים - פרובוקטורים: גמר גביע 21/22

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בסדר אז ששון גולדברג יעמוד באמת בשער, סומך עליו יותר מעל שחקן שלא ציפה לשחק בקריירה במשחק חשוב של מכבי חיפה ובטח לא גמר גביע פתאום באהלן אהלן

רועי פוקס שיחק כמושאל ב 2 קבוצות מהלאומית , נוף הגליל וראשון. בשתיהן הוא גילה יכולת מביכה. הוא לא שוער ל2 הליגות הראשונות בארץ.

עזבו חוסר ביטחון. מקצועית זה פארסה לעלות עם שוער כזה בגמר גביע

קחו בחשבון שג׳וש כהן שחקן חופשי בסוף העונה ומחפש הצעות

האם הוא רוצה להסתכן בלהחמיר את הפציעה שלו כשהוא בלי חוזה ומנסה למצוא קבוצה שתיקח אותו?

רונן22 אמר:
אני לא בטוח שהוא פצוע בכלל
משהו מריח לא טוב

בול איתך בהרגשה. לא קונה את הפציעה הזו.

רונן22 אמר:
אני לא בטוח שהוא פצוע בכלל
משהו מריח לא טוב
לדעתי הוא כן עם כאבים אבל לא ברמה שהוא לא יכול לשחק אבל יש מצב שהוא יעדיף לא לשחק בגלל שהוא לא ירצה להסתכן בלהחמיר את המצב ולפספס הזדמנות לעזוב לאירופה

מה האינטרס? כדי לא להיפצע? יותר טוב לו מבחינת מחיר עוד תואר ברזומה.

אני חושד שהוא סיכם/חתם/במו''מ רציני עם קבוצה אחרת, ואין לו אישור מהקבוצה הזו לשחק מחר. או שהוא לא רוצה לשחק כדי לא להסתכן בפציעה. לתחושתי הוא כשיר. אבל זה נטו תחושה

רונן22 אמר:
אני חושד שהוא סיכם/חתם/במו''מ רציני עם קבוצה אחרת, ואין לו אישור מהקבוצה הזו לשחק מחר. או שהוא לא רוצה לשחק כדי לא להסתכן בפציעה. לתחושתי הוא כשיר. אבל זה נטו תחושה

מצטרף ומוסיף גם אם אין לו שום הצעה הוא חושב קדימה. פציעה ״תתקע״ אותו פה.

greenguy אמר:
מה האינטרס? כדי לא להיפצע? יותר טוב לו מבחינת מחיר עוד תואר ברזומה.
אם אין לך חוזה לעונה הבאה ואתה רוצה לסדר לעצמך העברה לקבוצה מהצ׳מפיונשיפ אתה לוקח סיכון עם פציעה שיש לך גם אם היא קטנה ולוקח את הצ׳אנס שאתה מחמיר אותה ואז כל ההצעות שיש לך מקבוצות אחרות נעלמות כי הן לא רוצות להביא שוער פצוע?

שחקנים חולמים על גמר גביע, הם חיים בשביל זה.
שחקן שמוותר על גמר גביע כדי לא להסתכן, הוא לא ספורטאי.

לא מאמין שג'וש מנסה להתחמק. זה לא מתאים לו.

הם הפכו השנה לקבוצה מאוסה ובלתי נסבלת (מכל הגועל שהלך במשחקים נגדם, השיא היה הראיון של קלטינס בסיום המשחק הקודם) ופשוט ברור שגם היום הם ינסו לחרב את המשחק באיזושהי פרובוקציה / משחק ברוטאלי. מקווה שלשם שינוי פעם אחת לא ניגרר לזה.

היום לפני 6 שנים לקחנו את הגביע
רק מכבייייי

בפעם שעברה שהגמלים המגעילים הגיעו לגמר הם שיחקו נגד שוער שלישי שחילק להם מתנות, הפעם זה אפילו גרוע יותר. חייבים שער מהיר כדי להרגיע את השחקנים החמומי מוח שלנו שהולכים לאכול אין סוף פרובוקציות.

חזרה
למעלה