• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אלופים - פרובוקטורים: גמר גביע 21/22

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא מבין את בכר למען השם. תעלה עם שלישיית אמצע חזקה, תעלה עם דולב, שרי ועומר מקדימה בתור שלישיה שעושה בלאגן ורצה כל הזמן. חוששני מהפקרות מאחורה. זה משחק שאי אפשר לתקן אחריו.

עלי מוחמד לא שובר שיוויון,שחקן נחמד מתאים נגד רוב הקבוצות נגד ב״ש ותא התקשה מאוד השנה

הייתי פותח עם צ'יבוטה חלוץ ודוניו חילוף מנצח
אבל חוץ מזה הרכב הכי טוב שיכל לפתוח

Shocking4U אמר:
אומרים שג׳וש אוחז בכתף ולא מתחמם בשער

אני במגרש, זה בדיוק מה שקורה.
פוקס מתחמם עכשיו בשער

רונן22 אמר:
איזו פארסה. הוא לא רוצה לשחק
לא אתפלא אם הוא בכלל לא התאמן ולא מסוגל והמועדון ניסה למשוך אותו.

שוער עם רגישות בכתף לא יכול לשחק, מה לעשות

רשמי פוקס בשער

קיצר במקום להודיע את זה כבר לפני כמה ימים ולתת לו ביטחון שידרו לו שהם מוכנים להעלות שוער לא כשיר בשער במקומו בהצלחה לנו עם זה

KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:

הוא עבר מבחן כשירות, משמע הוא כשיר.

רונן22 אמר:
KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:

הוא עבר מבחן כשירות, נשמע הוא כשיר.
אתה באמת מאמין שהוא עבר מבחן כשירות? הוא לא עשה אימון אחד עם הקבוצה מאז שנפצע. רק התאמן בצד.

די ברור מה הסיפור: המועדון הוציא הודעה לתקשורת אחרי המשחק מול נתניה בניסיון להפעיל עליו לחץ לשחק למרות הפציעה והוא בשום שלב לא היה באמת מוכן לשחק

רועי פוקס יפתח בשער
אפשר לקפל, אין חוכמות בכדורגל, צריך נס כדי לנצח עם שוער כזה בשער בגמר גביע
התנהלות מפגרת עם איתמר ישראלי שוער ליגה מקצוענית לגיטימי שיכל לעמוד בשער
כל בעיטה של ב"ש לשער זה 90% גול

השאלה אם הוציאו אותו מהסגל. כי תאורטית עדיין אפשר להקפיץ אותו מהספסל במקרה של... או שהוא לא כשיר גם לעצור פנדלים.

הלך הגביע

כהן ממשיך לדפוק אותנו, גם כשהיה כשיר היה נראה שלא מעניין אותו כלום. שוער שנתן עונה וחצי טובה.

Shocking4U אמר:
רונן22 אמר:
KevinDurant אמר:

אתה באמת מאמין שהוא עבר מבחן כשירות? הוא לא עשה אימון אחד עם הקבוצה מאז שנפצע. רק התאמן בצד.

די ברור מה הסיפור: המועדון הוציא הודעה לתקשורת אחרי המשחק מול נתניה בניסיון להפעיל עליו לחץ לשחק למרות הפציעה והוא בשום שלב לא היה באמת מוכן לשחק
היום
כן אני מאמין הוא כשיר. לא חושב שהצוות הרפואי ממציא שהוא כשיר. לדעתי הוא סגור בקבוצה בחו''ל ואין לו אישור ממנה לשחק היום

לפי הדיבורים על פוקס, 90 אחוז מהדברים זה "אני מכיר את אבא שלו". אף אחד לא באמת אומר את דעתו עליו בתור שוער.
מסתבר שיש לנו בקבוצה 2 בנים של.

adoram אמר:
השאלה אם הוציאו אותו מהסגל. כי תאורטית עדיין אפשר להקפיץ אותו מהספסל במקרה של... או שהוא לא כשיר גם לעצור פנדלים.
לא בסגל לגמרי

רונן22 אמר:
Shocking4U אמר:
רונן22 אמר:

היום
כן אני מאמין הוא כשיר. לא חושב שהצוות הרפואי ממציא שהוא כשיר. לדעתי הוא סגור בקבוצה בחו''ל ואין לו אישור ממנה לשחק היום
מתי נאמר על ידי הצוות הרפואי שהוא כשיר? אם הוא סגור בחו''ל הוא כבר היה אומר.

הוא התראיין עוד לפני הפציעה של משפתי ואמר שהוא עדיין לא כשיר לשחק ולא התאמן באף אימון מאז הפציעה

adoram אמר:
לפי הדיבורים על פוקס, 90 אחוז מהדברים זה "אני מכיר את אבא שלו". אף אחד לא באמת אומר את דעתו עליו בתור שוער.
מסתבר שיש לנו בקבוצה 2 בנים של.
ראיתי אותו בקבוצת הנוער בזמנו

אם אתם תולים תקוות שהוא יתן הופעה גדולה היום אז וואלה כל הכבוד על האופטימיות. הוא לא מספיק טוב לליגת העל לדעתי.

חזרה
למעלה