• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לורנצו שימיץ' - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
תחושה חזקה מאוד שדגו הולך להפתיע ולעלות איתו ברביעי, כדי להפתיע וכדי לאזן את יתרון הגודל שיש לחלוצים של יאנג בויז
מקווה מאוד שלא. זה דרך בטוחה לשרוף שחקן לזרוק אותו ככה למשחק של הכל או כלום אחרי אימון וחצי

מאוד תלוי בשחקן בתכלס. דילן היה פה יומיים ונתן משחק מצוין מול באר שבע.
הוא בכושר משחק, ממש עבדו קשה להספיק לרשום אותו לפני המשחק - הדברים האלה מתיישבים לי עם כוונה לפתוח איתו.

בסוף לשוויצרים יש חלוצים שכל אחד 180, 190 סנטימטר. כאלה שיכולים לטחון את גולדברג או סונדגרן. ואני חושב שיש פה כיוון לנסות להתמודד עם זה בעזרת שימיץ'
העבודה הקשה להחתים אותו מהר עד שלישי בערב זה בשביל הגומלין לדעתי, הרישום לשלב הפלייאוף נסגר מחר בערב, לשני המשחקים.
זה לא מעיד בהכרח שהוא ישחק בראשון, אם היה חותם אחרי מחר בערב לא יכל להשתתף גם בגומלין.
והסבירות שיפתח בגומלין היא כמעט מאה אחוז לדעתי גם בגלל שמיהרו להחתים אותו לפלייאוף וגם כי בוודאות דגו יפתח בשלוש בלמים ויאנג בויז קבוצה גבוה מאוד אז הוא בא כדי לאזן את זה כי יש לך נמוכים בצד ההגנתי ולא מעט (שונגו, סונדגרן, קורנו, עלי מוחמד)

רק מכבי אמר:
https://www.youtube.com/watch?v=eQyns9YTy_M&feature=youtu.be

רק אני מקבל מהסרטון הזה וייבים של פלאניץ' מבחינת הסגנון ההגנתי? (לא אומר שאותה רמה, דגש על סגנון המשחק)

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
https://www.youtube.com/watch?v=eQyns9YTy_M&feature=youtu.be

רק אני מקבל מהסרטון הזה וייבים של פלאניץ' מבחינת הסגנון ההגנתי? (לא אומר שאותה רמה, דגש על סגנון המשחק)

פלאניץ היה מדביק חלוצים עם המהירות. לא אותו סגנון.

כמה מסקנות מתבקשות בנוגע אליו

1. במועדון ידעו זמן רב על איזרוח סונדגרן
2. זה שחקן שבוודאות היה במעקב ולא איזה דחיפה של סוכן
3. יש לי תחושה טובה לגביו

שיהיה בהצלחה.
לא חייבים שמות גדולים, כל העניין בסקאוטינג טוב זה למצוא שחקנים שיכולים לתרום גם בלי שיעלו יותר מדי.
נקווה שבחנו אותו טוב ולא מדובר בפשרה של הרגע האחרון.

הדאגה העיקרית שלי שמדובר על שחקן בן 27 עם 126 הופעות בקריירה בלבד. זה ממש מעט ביחס לגיל שלו.
דין דוד באותו גיל ויש לו 286 משחקים ברזומה.

ה2 דברים העיקריים שמדאיגים אותי לגביו
1. המהירות. גם אם אתם רוצים לטעון שהוא לא איטי הוא בהחלט לא מהיר. עבור קבוצה דומיננטית שתוקפת ושולחת הרבה שחקנים קדימה נוכחנו לראות עם סק ופלאניץ כמה זה חשוב שיש לך בלם מהיר שמסוגל לכסות את השטחים מאחוריו בצורה טובה
2. יש לו נטייה לעשות פנדלים ושטויות ברחבה. לפי אוהדים של אסקולי רק בעונה שעברה היו לו 3/4 כאלה

שיהיה בהצלחה! 💚

[bbvideo]https://twitter.com/ZoharZelig/status/1693679327898984601?t=3Dc-3xnLNMo0IBP9O7n0Vw&s=19[/bbvideo]

לפי הסרטון שלו (לא משקף, יודע) הוא לא נראה ממש איטי
(ועדיין חושב שהיה צריך קשר אחורי אבל אין מה לעשות)

Adi81 אמר:
לפי הסרטון שלו (לא משקף, יודע) הוא לא נראה ממש איטי
(ועדיין חושב שהיה צריך קשר אחורי אבל אין מה לעשות)
הוא לא ממש איטי אבל ברגע שהתרגלו פה לבלמים מהירים מאוד מאוד כמו סק ופלאניץ', כל שחקן ייראה איטי

רק מכבי אמר:
נרשם למשחקים מול יאנג בויז.
לא אופתע אם יקבל דקות כבר ברביעי.
אוי ואבוי אם כן, זה אומר שנשחק עם 3 בלמים הגנתי, בואו יאנג בויז זה לא מנצ'סטר יונייטד אל תהפכו אותם לקבוצת NBA בפיזיות, אפשר להסתדר מצוין עם דניאל שון סק, הסתדרנו עם בערך אותם שחקנים נגד קבוצות הרבה יותר טובות

Jerry אמר:
רק מכבי אמר:
נרשם למשחקים מול יאנג בויז.
לא אופתע אם יקבל דקות כבר ברביעי.
אוי ואבוי אם כן, זה אומר שנשחק עם 3 בלמים הגנתי, בואו יאנג בויז זה לא מנצ'סטר יונייטד אל תהפכו אותם לקבוצת NBA בפיזיות, אפשר להסתדר מצוין עם דניאל שון סק, הסתדרנו עם בערך אותם שחקנים נגד קבוצות הרבה יותר טובות

כמו מי למשל?
מי יותר טובה מיאנג בויז והסתדרת מולה טוב?

לא אולימפיאקוס ולא הכוכב היו קבוצות מאומנות כמו יאנג בויז.
וברמה הפיזית הם ביתרון די עצום. יש שם 6-7 שחקני הרכב מעל 1.90.
אתה אולי עם 2.

ואגב, לא אמרתי שהוא ייפתח, אבל יכול להיות שינסו לתת לו כמה דקות לקראת הגומלין, שם מן הסתם נצטרך אותו יותר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה