• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לורנצו שימיץ' - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אנדרייטד. חייב להישאר.
מאמין שבכר יידע לעשות את ההתאמות איתו בצורת המשחק שהוא משחק.

רק מכבי אמר:
אנדרייטד. חייב להישאר.
או להשתמש בו כמו שהוא היה משתמש בגרשון. כשאתה צריך לסגור משחקים בידיעה שהיריבות מתחילות להכניס מלא כדורים מהצדדים וצריך מישהו עם משחק ראש טוב שינקה כדורים מהרחבה.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
אנדרייטד. חייב להישאר.
או להשתמש בו כמו שהוא היה משתמש בגרשון. כשאתה צריך לסגור משחקים בידיעה שהיריבות מתחילות להכניס מלא כדורים מהצדדים וצריך מישהו עם משחק ראש טוב שינקה כדורים מהרחבה.

לא מדובר באותו סטטוס שחקן.
אם שימיץ' נשאר כאן זה יהיה בתפקיד הרבה יותר משמעותי מאיך שברק השתמש בגרשון.
יהיו לו משחקים שהוא ייפתח בהרכב. והם יהיו לא מעט. אני גם מזכיר שחלק מתקופת פתיחת העונה נהיה בלי שון גולדברג שכנראה יהיה באולימפיאדה, אז שימיץ' יקבל מקום הרבה יותר מרכזי.
ובכלל, סק לא הולך ונהיה צעיר והעומסים (נקווה שתהיה עונה אירופית) לא אמורים לפחות. שימיץ' יהיה על תקן הבלם השלישי בהיררכיה בהנחה וסק נשאר. זה הרבה יותר גבוה מהמעמד של גרשון בזמנו.
זה לא שחקן שייכנס לעשרים דקות פעם ב-6 משחקים.
והוא גם זר בניגוד לגרשון.

אין סיבה שברק לא ידע להתאים אותו לצורת המשחק. גם בכוכב הוא שיחק עם בלם לא מהיר במיוחד. והיה לו את זה גם תקופות בק''ש ובב''ש. זה נכון שהתרגלנו כאן בזמן שלו לבלמים מהירים באופן יחסי סטייל בוגדן, דילן וסק. אבל הוא שיחק פה הרבה גם עם ארד חבשי וגרשון. ברק יודע לעשות את ההתאמות הללו. מאמין ששימיץ' ימצא את מקומו.

מסכים איתך. לא התכוונתי בהכרח מבחינת מעמד אלא יותר בתפקיד של בלם הפיזי שתפקידו לטאטא כדורים תועים ברחבה ופחות הבלם שיוצא עם הכדור. אגב חבשי לא היה בלם איטי בכלל, פשוט בלם טיפש עם קבלת החלטות איומה.

אני חושב שאם לא היינו בתקופת מלחמה אז כן היה ניסיון להחליף את שימיץ כי בכר היה רוצה להביא גם כאמירה כמה שיותר זרים שהם ״שלו״ ושהוא בחר אבל בהתחשב בנסיבות והעובדה שיש לשימיץ פה חוזה לכמה שנים, העובדה שהוא כן במגמת שיפור ונראה שהוא התאקלם טוב בישראל וגם אשתו כאן וזה שיהיה קשה בתקופה הזאת להביא זר שהוא באמת שדרוג עליו כנראה כן יהיה חכם להשאיר אותו.

מה שכן יצטרכו לראות מה עושים לגבי הבעיות בין שימיץ לסק. אני גם חושב שהישארות של שימיץ מאוד תלויה בהישארות של סק. אם סק לא נשאר יכול להיות שירצו להביא 2 בלמים מובילים שוב סטייל דילן וסק ולא להישאר עם שימיץ.

Shocking4U אמר:
מסכים איתך. לא התכוונתי בהכרח מבחינת מעמד אלא יותר בתפקיד של בלם הפיזי שתפקידו לטאטא כדורים תועים ברחבה ופחות הבלם שיוצא עם הכדור. אגב חבשי לא היה בלם איטי בכלל, פשוט בלם טיפש עם קבלת החלטות איומה.

אני חושב שאם לא היינו בתקופת מלחמה אז כן היה ניסיון להחליף את שימיץ כי בכר היה רוצה להביא גם כאמירה כמה שיותר זרים שהם ״שלו״ ושהוא בחר אבל בהתחשב בנסיבות והעובדה שיש לשימיץ פה חוזה לכמה שנים, העובדה שהוא כן במגמת שיפור ונראה שהוא התאקלם טוב בישראל וגם אשתו כאן וזה שיהיה קשה בתקופה הזאת להביא זר שהוא באמת שדרוג עליו כנראה כן יהיה חכם להשאיר אותו.

מה שכן יצטרכו לראות מה עושים לגבי הבעיות בין שימיץ לסק. אני גם חושב שהישארות של שימיץ מאוד תלויה בהישארות של סק. אם סק לא נשאר יכול להיות שירצו להביא 2 בלמים מובילים שוב סטייל דילן וסק ולא להישאר עם שימיץ.

אף אחד לא ייצא להרפתקאות עם זרים בקיץ הזה.
גם אם סק עוזב, אז יביאו זר במקומו, לא יעשו עוד פעם מהפכות, בטח שלא בזרים.
מה גם ששוב שימיץ שחקן עם חוזה שגם שמת עליו כסף. יהיה מספיק כאבי ראש בקיץ עם שואו, אין צורך להכניס עוד שחקן למאגר הלא רצויים.

אני אגב מעריך וגם מבין שסק כנראה יישאר.

גם בחלון רגיל בלי מלחמה היה קשה לי מאד להאמין שיוחלף אחרי עונה כזו טובה.

במשך כל העונה הקהל השווה את דגו לבכר בנושא הרכש ואמר שבכר היה ״דופק על שולחנות״, אבל חשבו על העונה השלישית שלו, כשכל הסגל כבר היה לגמרי שלו אחרי שנבנה לאורך זמן והביא הצלחות. בעונה הראשונה של בכר שיחקו פה אבו אלשיך ומוזי, ויאניק נשאר כזר בסגל על הספסל. בעונה הקרובה בכר יצטרך להתגמש בעמדות מסוימות ואולי להכיל חורים בסגל שלו עד שהסגל יהיה שוב ״רק שלו״.

אני גם חושב שבסוף בכר ילך על להשאיר אותו כי גם ככה הולכים להיות המון שינויים.

מה שכן, עושה רושם שיכול להיות שדילאן יהיה זמין בקיץ אם יהיה צורך בכך.

משאיר.
ואם עדיין יש בעיות בינו ובין סק אז בשביל זה הגיע בכר- כדי לפתור את זה ולא כמו דגו שייבש אותו על חשבון סק.

הציוות בין שימיץ' לשונגו מצויין.
הבעיה זה שימיץ' וסק ביחד.
בגלל זה אמרתי שאחד מהם יצטרך לעזוב.

הייתי מאוד אנטי אליו אבל הוא פשוט מצוין בחצי העונה האחרונה וכן מאוד חורה לי הכבדות שלו אבל יש עמדות דחופות יותר.
אם כבר הייתי מביא את דילן על חשבון סק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה