ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
הוא התכוון ספציפית על השחקן שהביאו, לא זה שהביאו בלם זר באופן כללי.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
כי? אם היית נתקע עכשיו ובאליפות אפריקה עם גרשון ודהן/ישראלי בינוני אחר זה היה עדיף? טוב שהביאו חלוץ זר.
אמנם נתן משחק זוועה ברמה שהרבה זמן לא ראינו פה, אבל זה גם משחק ראשון שלו, מבלי שעשה הכנה מסודרת עם הקבוצה. אני לא יודע איך הדברים יתפתחו ואיך הוא יהיה לאורך זמן, אבל אני זוכר גם את הדברים שאמרו על פלאניץ׳ וסק בהתחלה.
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
כי? אם היית נתקע עכשיו ובאליפות אפריקה עם גרשון ודהן/ישראלי בינוני אחר זה היה עדיף? טוב שהביאו חלוץ זר.
אמנם נתן משחק זוועה ברמה שהרבה זמן לא ראינו פה, אבל זה גם משחק ראשון שלו, מבלי שעשה הכנה מסודרת עם הקבוצה. אני לא יודע איך הדברים יתפתחו ואיך הוא יהיה לאורך זמן, אבל אני זוכר גם את הדברים שאמרו על פלאניץ׳ וסק בהתחלה.
פלאניץ׳ בבכורה נגד טוטנהאם גם היה נראה זוועה לא פחות.Shocking4U אמר:ברק.י אמר:Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
כי הביאו בלם לא מספיק טוב וזה היה ברור מלכתחילה. ופלאניץ וסק לא עשו בסיבוב את כמות הטעויות שהוא עשה במשחק הזה
כי??ברק.י אמר:Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
KevinDurant אמר:הוא התכוון ספציפית על השחקן שהביאו, לא זה שהביאו בלם זר באופן כללי.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
ודי עם ההשוואות לפלאניץ' וסק, הם ביחד לא עשו את מה שהוא עשה במשחק הזה עם כל הכבוד
כן, חיפשנו אותו בנרות.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:הוא התכוון ספציפית על השחקן שהביאו, לא זה שהביאו בלם זר באופן כללי.ברק.י אמר:כי? אם היית נתקע עכשיו ובאליפות אפריקה עם גרשון ודהן/ישראלי בינוני אחר זה היה עדיף? טוב שהביאו חלוץ זר.
ודי עם ההשוואות לפלאניץ' וסק, הם ביחד לא עשו את מה שהוא עשה במשחק הזה עם כל הכבוד
זה לא העניין. העניין הוא התגובה של הקהל למשחק ראשון של שחקן שעובר למדינה חדשה (ומצטרף לסגל אחרון). פיירו היה רע באלוף האלופים ונרמס והכל התהפך מיד אחרי במוקדמות הצ׳מפיונס, את סק שלחו הביתה אחרי לא מעט טעויות קשות שלו ואז שמו אותו כמועמד לשחקן העונה אחרי הפלייאוף המושלם שלו... לכן, ההשוואות האלה חשובות. זה לא משנה אם השחקן נכנב 5 פעמים לנבדל, קיבל כרטיס אדום דקה 20, עשה 3 טעויות של גול או שסתם הקהל מאוכזב מההחתמה וחיפש אותו בנרות.
Shocking4U אמר:ברק.י אמר:Shocking4U אמר:פשוט מרתיח שזה מה שהם בחרו לעשות עם המשבצת שסונדגרן פינה.
כי הביאו בלם לא מספיק טוב וזה היה ברור מלכתחילה. ופלאניץ וסק לא עשו בסיבוב את כמות הטעויות שהוא עשה במשחק הזה
בוא, יש הבדל בין פיירו שהיה רע באלוף האלופים והחטיא פנדל למה ששימיץ' עשה היום, גל במקרה של סקברק.י אמר:KevinDurant אמר:הוא התכוון ספציפית על השחקן שהביאו, לא זה שהביאו בלם זר באופן כללי.ברק.י אמר:כי? אם היית נתקע עכשיו ובאליפות אפריקה עם גרשון ודהן/ישראלי בינוני אחר זה היה עדיף? טוב שהביאו חלוץ זר.
זה לא העניין. העניין הוא התגובה של הקהל למשחק ראשון של שחקן שעובר למדינה חדשה (ומצטרף לסגל אחרון). פיירו היה רע באלוף האלופים ונרמס והכל התהפך מיד אחרי במוקדמות הצ׳מפיונס, את סק שלחו הביתה אחרי לא מעט טעויות קשות שלו ואז שמו אותו כמועמד לשחקן העונה אחרי הפלייאוף המושלם שלו... לכן, ההשוואות האלה חשובות. זה לא משנה אם השחקן נכנב 5 פעמים לנבדל, קיבל כרטיס אדום דקה 20, עשה 3 טעויות של גול או שסתם הקהל מאוכזב מההחתמה וחיפש אותו בנרות.
Ganjot אמר:כן, חיפשנו אותו בנרות.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:הוא התכוון ספציפית על השחקן שהביאו, לא זה שהביאו בלם זר באופן כללי.
קיבל עידוד מהרגע הראשון, אבל כשאתה עושה 2 טעויות כאלה קריטיות ועוד אחרי ש10 דקות לפני כבר קיבלת גול על טעות שלך, ועדיין בחרת להסתבך (וגם לסגור גרוע את הרוחב על הדרך), אז וואלה לגיטימי כל מה שיגידו עליו.
לא מוקדם ולא נעליים.ברק.י אמר:Ganjot אמר:כן, חיפשנו אותו בנרות.ברק.י אמר:זה לא העניין. העניין הוא התגובה של הקהל למשחק ראשון של שחקן שעובר למדינה חדשה (ומצטרף לסגל אחרון). פיירו היה רע באלוף האלופים ונרמס והכל התהפך מיד אחרי במוקדמות הצ׳מפיונס, את סק שלחו הביתה אחרי לא מעט טעויות קשות שלו ואז שמו אותו כמועמד לשחקן העונה אחרי הפלייאוף המושלם שלו... לכן, ההשוואות האלה חשובות. זה לא משנה אם השחקן נכנב 5 פעמים לנבדל, קיבל כרטיס אדום דקה 20, עשה 3 טעויות של גול או שסתם הקהל מאוכזב מההחתמה וחיפש אותו בנרות.
קיבל עידוד מהרגע הראשון, אבל כשאתה עושה 2 טעויות כאלה קריטיות ועוד אחרי ש10 דקות לפני כבר קיבלת גול על טעות שלך, ועדיין בחרת להסתבך (וגם לסגור גרוע את הרוחב על הדרך), אז וואלה לגיטימי כל מה שיגידו עליו.
כן, כי זה מה שאמרתי, שאתם מחפשים אותו בנרות. די, נו.
אמרתי שזה לא משנה כמה טעויות היו לו במשחק בודד. מה שמשנה זה מה תהיה היכולת לאורך זמן. בעיני, לקבוע כבר שהוא פלופ זה מוגזם ושזה קרה פה עם זרים אחרים.
KevinDurant אמר:בוא, יש הבדל בין פיירו שהיה רע באלוף האלופים והחטיא פנדל למה ששימיץ' עשה היום, גל במקרה של סקברק.י אמר:KevinDurant אמר:הוא התכוון ספציפית על השחקן שהביאו, לא זה שהביאו בלם זר באופן כללי.
אגב, מותר לבקר שחקן שטועה, בין אם הוא חדש וזר וישראלי או לא יודע מה
מה שכן, אף אחד מהם ביחד לא עשה מה שהוא עשה וזו הבעיה.
עם הטעות הראשונה יכולנו לחיות, בטעות השנייה עוד ניחה, אבל שלישית? אני לא זוכר היסטורית שחקן שגרם ל3 שערים במשחק ועוד כאלה טעויות הזויות
הרגיש שאם היינו משחקים עוד חצי שעה הוא גם היה מבקיע מספרת לניצן
Ganjot אמר:לא מוקדם ולא נעליים.ברק.י אמר:Ganjot אמר:כן, חיפשנו אותו בנרות.
כן, כי זה מה שאמרתי, שאתם מחפשים אותו בנרות. די, נו.
אמרתי שזה לא משנה כמה טעויות היו לו במשחק בודד. מה שמשנה זה מה תהיה היכולת לאורך זמן. בעיני, לקבוע כבר שהוא פלופ זה מוגזם ושזה קרה פה עם זרים אחרים.
זה שחקן מוגבל טכנית ואיטי מאוד, שחקנים כאלה לא מתאימים לליגה פה.
לא סתם דילן, פלאניץ' וסק הצליחו פה, צריך שחקנים מהירים וטכנים.
אלה לא סתם טעויות, הגול השני והשלישי זה טעויות חמורות מאוד לעשות אותן בדקות כאלה, הוא קבר את הקבוצה פעמיים.. זה לא טעות בדקה מוקדמת או במשחק בית שאפשר לתקן, זה משחק שגם ככה היה קשה בגלל השופט, אז הוא פשוט בא ועשה וידוא הריגה.
אם אלה היו טעויות רגילות של בלם - שחקן עבר אותו בקלות, עלה לנגיחה, טעות באיזה ערבוביה ברחבה, פנדל... מילא.
אבל הוא פשוט עשה 2 טעויות שהן באמת ברמת מכירת משחק.
איזה כיף לקחת כמה שחקנים בודדים.. רוצה שנסתכל על כמה שחקנים אחרים הקהל אמר את אותם הדברים, וצדק?ברק.י אמר:KevinDurant אמר:בוא, יש הבדל בין פיירו שהיה רע באלוף האלופים והחטיא פנדל למה ששימיץ' עשה היום, גל במקרה של סקברק.י אמר:זה לא העניין. העניין הוא התגובה של הקהל למשחק ראשון של שחקן שעובר למדינה חדשה (ומצטרף לסגל אחרון). פיירו היה רע באלוף האלופים ונרמס והכל התהפך מיד אחרי במוקדמות הצ׳מפיונס, את סק שלחו הביתה אחרי לא מעט טעויות קשות שלו ואז שמו אותו כמועמד לשחקן העונה אחרי הפלייאוף המושלם שלו... לכן, ההשוואות האלה חשובות. זה לא משנה אם השחקן נכנב 5 פעמים לנבדל, קיבל כרטיס אדום דקה 20, עשה 3 טעויות של גול או שסתם הקהל מאוכזב מההחתמה וחיפש אותו בנרות.
עם הטעות הראשונה יכולנו לחיות, בטעות השנייה עוד ניחה, אבל שלישית? אני לא זוכר היסטורית שחקן שגרם ל3 שערים במשחק ועוד כאלה טעויות הזויות
לא אמרתי שלא צריך לבקר ומקצועית, הדעות שלי לא שונות משלך בנוגע למשחק שלו היום.
הטענה שלי היא שההתייחסות אחרי משחק בודד ליכולת הכללית של שחקן היא מוגזמת והוכחה לא פעם כשגויה. כל הדוגמאות האלו, הן דוגמאות לשחקנים שלא היו פה, אם לקהל הייתה אופציה לשלוח אותם הביתה אחרי המשחקים הראשונים שלהם פה.
Ganjot אמר:איזה כיף לקחת כמה שחקנים בודדים.. רוצה שנסתכל על כמה שחקנים אחרים הקהל אמר את אותם הדברים, וצדק?ברק.י אמר:KevinDurant אמר:בוא, יש הבדל בין פיירו שהיה רע באלוף האלופים והחטיא פנדל למה ששימיץ' עשה היום, גל במקרה של סק
לא אמרתי שלא צריך לבקר ומקצועית, הדעות שלי לא שונות משלך בנוגע למשחק שלו היום.
הטענה שלי היא שההתייחסות אחרי משחק בודד ליכולת הכללית של שחקן היא מוגזמת והוכחה לא פעם כשגויה. כל הדוגמאות האלו, הן דוגמאות לשחקנים שלא היו פה, אם לקהל הייתה אופציה לשלוח אותם הביתה אחרי המשחקים הראשונים שלהם פה.
כן, סק הפתיע הרבה אנשים, אבל במקרה של סק זה בדיוק היה העניין של חיפוש בנרות, כי היינו מתוסכלים מחוסר רכש "יקר" לליגת האלופות שנייה אחרי שמכרו לנו את פלאניץ'.
אז אנשים שפטו אותו על פריז ובנפיקה שזה לא היה הוגן כלפיו, וגם הייתה לו הטעות נגד אשדוד (שקרתה בדיוק במצב שאתה יכול לטעות - דקה 10 בערך במשחק בית).
ועליו באמת אפשר להגיד שלא עשה הכנה מוקדמת עם הקבוצה, בניגוד לשימיץ' שפה כבר חודש שלם ולא שזרקו אותו אחרי שבוע לשחק נגד בנפיקה בחוץ. כולה ביקשו ממנו לשחק נגד טוקלומטי ומחמיד.