• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן לורנצו שימיץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני חושב שהמזל שלנו שלא לחצו אותו היום…
הם לא עשו שיעורי בית

משחק בסדר גמור שלו אבל מרגישים שזה לא שם עם המשחק רגל ועם המהירות.
לא סתם הוא נשאר יותר מאחורה היום ברוב המשחק ולא בתור הבלם שמשחק גבוה יותר.
אם היו לוחצים אותו קבוע היינו בבעיה.

נתן הופעה טובה
היתה לו הצלה טובה ובכללי כיסה טוב ומנע כמה הזדמנויות של היוונים
סה"כ אחרי תצוגת הנפל שלו מול פת זה נראה אחרת.
נותן לו עוד זמן להוכיח

המחצית הראשונה הייתה קצת מהוססת (ובצדק, אחרי ההופעה ההיא)

ככל שהתקדם המשחק הוא נראה קצת יותר טוב וקיבל ביטחון ועשה כמה פעולות הגנתיות טובות.

בסה''כ נחמד, כשאני מסתכל על כל הסיטואציה והרקע הופעה מצוינת שלו

הכל עניין של ביטחון.
אחרי תצוגת הנפל שלו במשחק הבכורה, לבוא בליגה אירופית מול פנאתינאייקוס לשחק 90 דק' ולא לעשות טעות זה כבר קפיצה מדהימה קדימה.
ברור שהוא היה היום חסר ביטחון אחרי ההופעה שלו בליגה, ולמרות זאת הציל שער, חילץ עוד כדור במאבק קשה והיה סולידי.
אני מקווה שימשיך לקבל דקות ויצבור ביטחון כי הנטיה פה של אוהדים למחוק שחקנים עוד לפני שהתחילו לשחק.
זרים לפעמים נראים על הפרצוף במשחקים הראשונים, ואני מקווה שגם אצלו המגמה היא להתחיל רע ולהיות תותח בהמשך.
ע"ע שואו.

משחק טוב שלו. הראה טכניקה יחסית טובה עם הכדור וגם מיקום טוב. רואים שהוא קצת איטי.

silvas אמר:
הכל עניין של ביטחון.
אחרי תצוגת הנפל שלו במשחק הבכורה, לבוא בליגה אירופית מול פנאתינאייקוס לשחק 90 דק' ולא לעשות טעות זה כבר קפיצה מדהימה קדימה.
ברור שהוא היה היום חסר ביטחון אחרי ההופעה שלו בליגה, ולמרות זאת הציל שער, חילץ עוד כדור במאבק קשה והיה סולידי.
אני מקווה שימשיך לקבל דקות ויצבור ביטחון כי הנטיה פה של אוהדים למחוק שחקנים עוד לפני שהתחילו לשחק.
זרים לפעמים נראים על הפרצוף במשחקים הראשונים, ואני מקווה שגם אצלו המגמה היא להתחיל רע ולהיות תותח בהמשך.
ע"ע שואו.
אני מסכים עם מה שכתבת

הביקורת של שימיץ' הייתה גדולה בגלל שהוא לא היה רע במשחק הראשון שלו, הוא היה מזעזע ברמה של וייצמן יער.

שואו נניח היה לא טוב או רע ובגלל זה גם פחות "חתכו" אותו בהתחלה

אבל זה חלק מהעניין שאתה מביא זרים שאמורים להיות משמעותיים בסוף אוגוסט ואז במקום שיתאקלמו חודש כשהם באים ביוני-יולי ויגיעו לספטמבר אחרי התקופה הזאת הם מתאקלמים רק באוקטובר תוך כדי שהקבוצה כבר רצה.

גם לקורנו נניח היה משחק פחות טוב נגד הכוכב בבית וגם סונדגרן עשה טעות נגד אולימפיאקוס והכוכב לדעתי אבל הם כבר התאקלמו עם הקבוצה

KevinDurant אמר:
silvas אמר:
הכל עניין של ביטחון.
ע"ע שואו.
אני מסכים עם מה שכתבת

הביקורת של שימיץ' הייתה גדולה בגלל שהוא לא היה רע במשחק הראשון שלו, הוא היה מזעזע ברמה של וייצמן יער.

שואו נניח היה לא טוב או רע ובגלל זה גם פחות "חתכו" אותו בהתחלה

אבל זה חלק מהעניין שאתה מביא זרים שאמורים להיות משמעותיים בסוף אוגוסט ואז במקום שיתאקלמו חודש כשהם באים ביוני-יולי ויגיעו לספטמבר אחרי התקופה הזאת הם מתאקלמים רק באוקטובר תוך כדי שהקבוצה כבר רצה.

גם לקורנו נניח היה משחק פחות טוב נגד הכוכב בבית וגם סונדגרן עשה טעות נגד אולימפיאקוס והכוכב לדעתי אבל הם כבר התאקלמו עם הקבוצה

מסכים עם הנקודה הכללית אבל לסונדגרן היו טעויות כאלה גם נגד הפועל ירושלים לדוגמה. אני לא יודע אם זה בגלל הפציעה או שפשוט זה שחקן שעושה כמה טעויות כאלה בעונה. בכל מקרה אתמול לדעתי היה לו משחק טוב מאוד.

מה הטעם לתת לו לשחק במקום שדניאל ישחק ויתרגל לעמדת הבלם לקראת ינואר?
בלם מזעזע, לא רואה בו שום דבר טוב.

Ganjot אמר:
מה הטעם לתת לו לשחק במקום שדניאל ישחק ויתרגל לעמדת הבלם לקראת ינואר?
בלם מזעזע, לא רואה בו שום דבר טוב.

חושב שדגו לא סומך על קנדיל ומעדיף את דניאל בימין כדי לצבור נקודות וביטחון כרגע, אז אנחנו מסונדלים בעמדת הבלם. מה גם שאני לא בטוח שהייתי מעדיף את קנדיל בהרכב על שימיץ׳. כרגע שניהם לא טובים.

בעיני, הבעיה היא שהוא בינתיים מתרגל תיאום עם קורנו וסק כשבזמן אליפות אפריקה הוא יצטרך תיאום דווקא עם דניאל ושון.

שחקנים ששיחקו היום כבלם לפניו :
סק
גרשון
פיינגולד
קורנו
גוני נאור
עוד שחקנים שישחקו בלם לפניו:
שונגו
סונדגרן

באמת צריך אותו?

benrey אמר:
סק
גרשון
פיינגולד
קורנו
גוני נאור
שונגו
סונדגרן

באמת צריך אותו?

ובדרבי הוא פתח, וייפתח גם מול חדרה.
כן, אתה עוד תצטרך אותו.
וכן, הוא לא מספיק טוב.

נראה שדגו בעצמו עדיין מתלבט.
לדעתי הוא הראשון שצריך לחתוך ולהביא בלם ישראלי טוב במקומו סטייל גרשון סותם חורים כזה.
את המשבצת זר שלו עדיף להשקיע בווינגר.

גרשון מועדף עליו וגם כשצריך לעבור לקו 4 הוא לא משותף.
say no more

הוא ישאר כי המועדון לא חושב שיהיה אפשר להביא זרים לאור המלחמה וגם לדעתי לא רוצה לשדר לזרים שיש אופציה לעזוב כי זה עלול ליצור אפקט דומינו שזרים שהמועדון כן חפץ ביקרם כמו קורנו או פיירו יבקשו לעזוב. הוא ושואו פה עד סוף העונה במקרה הטוב. שלא נדבר על זה שתקעו אותנו עם חוזים כבדים לשנים שלהם.

שואו עוד מילא, שחקן יחסית צעיר ויגידו שעוקבים אחריו והוא פוטנציאל. שימיץ זה שחקן שהיה ברור שהוא פלופ שמחליף קבוצות כמו גרביים, חרפה גדולה שהוא הגיע לכאן מלכתחילה.

benrey אמר:
סק
גרשון
פיינגולד
קורנו
גוני נאור
שונגו
סונדגרן

באמת צריך אותו?
האירוע המרכזי פה לדעתי היה שגוני נאור נכנס כבלם לפניו במשחק אתמול.

כל שאר השמות שציינת עוד אפשר "לתרץ" "ולהסביר"

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה