ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא רק בסדר גמור, גם יותר מזהרק מכבי אמר:למעט ההחזרה המעט איטית שם לכיוף, היה בסדר גמור.
מגיע לו מילים טובות שהוא גורם לכך שאנחנו לא מתגעגעים מידי לסק.
עושה פעולות הגנה טובות, לוקח כל כדרו בראש, בא טוב לחיפוי, ושולח חיצים לא רעים.
שרק ימשיך ככה.
Shocking4U אמר:בסוף ההבדל בינינו למקום הראשון כרגע זה ההופעה שלו בסיבוב הקודם נגד מכבי פתח תקווה
אני חושב שבמשחק-שתיים האחרונים הוא משחק עם הרבה הרבה יותר ביטחון ולא לוקח סיכונים עם הכדור.Shocking4U אמר:לדעתי הוא לא בלם מוביל. הוא גם משדר הרבה חוסר ביטחון. כל הזמן מחפש להרחיק או להעיף כדורים. יש משהו בסגנון משחק שלו שהוא מאוד לא אסתטי במיוחד בהשוואה לבלמים שהיו פה לאחרונה כמו פלאניץ, דילן וסק. עם זאת הוא כן במגמת שיפור ודי ברור שהוא לא נורא כמו שההופעה הראשונית שלו מול מכבי פתח תקווה גרמה לו להיראות. הוא בלם סביר שנותן לנו היבט של פיזיות וגובה בהגנה אבל עדיין האיטיות וחוסר הביטחון שלו עם הכדור בולטים וקבוצות חכמות ידעו לנצל את זה. אני גם חושב שהוא נהנה כרגע מתקופה מצויינת של גולדברג שמשחק לצידו וגם מזה שהקבוצה החלה לשחק עם 2 קשרים אחוריים ומשחקת בצורה יותר קומפקטית מה שמוביל לזה שיש פחות מקרים ששחקנים רצים אליו עם הפנים לשער.
Shocking4U אמר:לדעתי הוא לא בלם מוביל. הוא גם משדר הרבה חוסר ביטחון. כל הזמן מחפש להרחיק או להעיף כדורים. יש משהו בסגנון משחק שלו שהוא מאוד לא אסתטי במיוחד בהשוואה לבלמים שהיו פה לאחרונה כמו פלאניץ, דילן וסק. עם זאת הוא כן במגמת שיפור ודי ברור שהוא לא נורא כמו שההופעה הראשונית שלו מול מכבי פתח תקווה גרמה לו להיראות. הוא בלם סביר שנותן לנו היבט של פיזיות וגובה בהגנה אבל עדיין האיטיות וחוסר הביטחון שלו עם הכדור בולטים וקבוצות חכמות ידעו לנצל את זה. אני גם חושב שהוא נהנה כרגע מתקופה מצויינת של גולדברג שמשחק לצידו וגם מזה שהקבוצה החלה לשחק עם 2 קשרים אחוריים ומשחקת בצורה יותר קומפקטית מה שמוביל לזה שיש פחות מקרים ששחקנים רצים אליו עם הפנים לשער.