• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן לורנצו שימיץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בקצב הזה הוא פותח לפני גבארדיול בקרואטיה, בכושר פסיכי הבחור.
בחיים לא זוכר שחקן שהתחיל כלכך רע ועשה כזה שדרוג

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
הוא מעולה אבל לא יודע אם אני לוקח אותו לפני דילן או פלאניץ', עוד מוקדם

פלאניץ׳? הדבר העיקרי שאני זוכר ממנו זה את השילשולים שלו נגד הצהבת.

פלאניץ' אל סרבי שפרץ את הדרך לכולם אחרי שנים של איולפסונים ובולייאטים
הוא גם היה הכי מרגש בכללי מכל הבלמי על האלה
גם לא תמיד היו לו פאלטות נגד מכבי ת"א, זכור לי שגם כבש נגדם איזה שני שערים חשובים לפחות

פלאניץ אצלי מקום 1. רוצה לראות את שימיץ/סק משחקים בהגנה שיש בה את ארד סאן/טאלב מאבוקה/רז מאיר. עאלק שלשלן.

עוד הוכחה שחייבים סבלנות עם זרים וחייבים להפסיק חשפוט על סמך משחקים בודדים

בשמירה אחד על אחד הוא אדיר, גם משחק הראש שלו נפלא.
אבל רוב האנשים שחתכו אותו כאן זה היה אחרי אותו משחק נגד פתח תקווה שהוא פשוט מסר לשחקני התקפה שלהם כדורים כשניסה להניע כדור.
די ברור שעדיין יש לו את הבעיה הזאת. פשוט הוא לא מניע כדור יותר ומוסר כדורים פשוטים לבלמים או מעיף החוצה כדי לא להסתבך.

מזכיר לי (יש הבדל ברור) לגבי הדיעה על פיירו. אחרי הנגיעות הראשונות שלו אמרנו שזה חלוץ שלא מתאים לרמה. ואז הוא כבש וכבש וכבש באירופה (בעיקר עם הראש) ואמרנו שטעינו לגביו.
אבל בפועל הליקוי הראשוני שראינו כמו הטכניקה שלו, זה נכון לגביו גם היום.

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
הוא מעולה אבל לא יודע אם אני לוקח אותו לפני דילן או פלאניץ', עוד מוקדם

פלאניץ׳? הדבר העיקרי שאני זוכר ממנו זה את השילשולים שלו נגד הצהבת.

לא היה ולא יהיה כמו פלאניץ
מפלצת, מעל כולם

shayhagai אמר:
בשמירה אחד על אחד הוא אדיר, גם משחק הראש שלו נפלא.
אבל רוב האנשים שחתכו אותו כאן זה היה אחרי אותו משחק נגד פתח תקווה שהוא פשוט מסר לשחקני התקפה שלהם כדורים כשניסה להניע כדור.
די ברור שעדיין יש לו את הבעיה הזאת. פשוט הוא לא מניע כדור יותר ומוסר כדורים פשוטים לבלמים או מעיף החוצה כדי לא להסתבך.

מזכיר לי (יש הבדל ברור) לגבי הדיעה על פיירו. אחרי הנגיעות הראשונות שלו אמרנו שזה חלוץ שלא מתאים לרמה. ואז הוא כבש וכבש וכבש באירופה (בעיקר עם הראש) ואמרנו שטעינו לגביו.
אבל בפועל הליקוי הראשוני שראינו כמו הטכניקה שלו, זה נכון לגביו גם היום.

האמת שאני שם לב שעם הזמן שהוא צובר ביטחון הוא גם מוסר הרבה יותר טוב. לא ברמה גבוהה אבל כן לא מה שהיינו רגילים ממנו.

רק מכבי אמר:
ראיון מרתק עם שימיץ'.
קריאה מומלצת:

https://sports.walla.co.il/item/3644022

ראיון ממש מעניין, תודה ששיתפת.

ראיון של שחקן עם אינטליגנציה טובה, שיודע לנתח את הדברים שהוא עושה, אהבתי. הניתוח של המשחק עם הלוזונים למשל והיכולת לבקר את עצמו.
אבל בעיקר מעניינת ההתייחסות שלו לעניין העמדות שהוא יודע לשחק בהן - הקטע שאין לו בעיה לשחק את השמאלי בקו 4, הבעיה היא בעיקר במערך של 5 מאחור

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
ראיון מרתק עם שימיץ'.
קריאה מומלצת:

https://sports.walla.co.il/item/3644022

ראיון ממש מעניין, תודה ששיתפת.

ראיון של שחקן עם אינטליגנציה טובה, שיודע לנתח את הדברים שהוא עושה, אהבתי. הניתוח של המשחק עם הלוזונים למשל והיכולת לבקר את עצמו.
אבל בעיקר מעניינת ההתייחסות שלו לעניין העמדות שהוא יודע לשחק בהן - הקטע שאין לו בעיה לשחק את השמאלי בקו 4, הבעיה היא בעיקר במערך של 5 מאחור
אני זוכר אישית שראיתי אותו משחק באיטליה כבלם שמאל בקו 4, גם רשמתי את זה בניתוח שלי עליו שהוא יודע לשחק בשני הצדדים

אלברמן שיחק אותה. על אפם וחמתם של כולנו עשה פה עסקה נהדרת עבורנו.

רק מכבי אמר:
היה לו קשה, אבל עשה מה שהוא יכול. בעיניי היה הטוב מבין 3 הבלמים.
היה בסדר בסה''כ.

אנזולה חלוץ מאוד פיזי ולא פראייר בכלל במאבקים

אם הוא נשאר פה בטעות עונה הבאה, אפשר לקפל אותה מעכשיו.
לא בגלל הטעות, והוא סך הכל בכושר טוב בחודשים האחרונים, אבל זה בלם שחייב לשחק בלם אמצעי במערך של 5 בהגנה.
ב 4 בהגנה היו לו משחקים טובים נגד קבוצות תחתית בעיקר, הוא לא באמת יכול לשחק במערך כזה בגלל האיטיות שלו לרוב, ואז עושים התאמות והופכים את כל המערך כדי שזה יעבוד איתו.
אי אפשר יותר עם זה ששני בלמים שלנו לא מסוגלים לשחק כבלם שמאלי אלא רק בלם ימני ואז אנחנו משחקים במערכים שבורים של קבוצות שבאות להסתגר.

Ganjot אמר:
לא בגלל הטעות, והוא סך הכל בכושר טוב בחודשים האחרונים, אבל זה בלם שחייב לשחק בלם אמצעי במערך של 5 בהגנה.
ב 4 בהגנה היו לו משחקים טובים נגד קבוצות תחתית בעיקר, הוא לא באמת יכול לשחק במערך כזה בגלל האיטיות שלו לרוב, ואז עושים התאמות והופכים את כל המערך כדי שזה יעבוד איתו.
אי אפשר יותר עם זה ששני בלמים שלנו לא מסוגלים לשחק כבלם שמאלי אלא רק בלם ימני ואז אנחנו משחקים במערכים שבורים של קבוצות שבאות להסתגר.
אני חושב שהוא בלם בסדר בסך הכל אבל הבעיה העיקרית פה כמו שכתבת זה שגם הוא וגם סק מתקשים לשחק בצד שמאל ושאתה מביא בלם זר שהוא כביכול על הטיקט של זר שישי אתה רוצה שהוא יעשה גם את זה וגם את זה (כמו שדילאן ידע לעשות בשנה שעברה)

Ganjot אמר:
והוא גם לא יודע לצאת עם כדור קדימה ומתקשה להניע. אני חושב שהוא יכול להיות בלם ממש אחלה לקבוצה שמתגוננת עם קו הגנה נמוך ובמשחקים שבהם הלכנו אחורה והיינו צריכים לטאטא כדורים מהרחבה ובמיוחד כדורי גובה אז הוא היה נכס אמיתי אבל אני לא יודע כמה הוא שווה פה עמדה של זר כשהוא יכול לשחק רק בלם ימני, איטי ומתקשה עם הנעת כדור.

שיחק טוב.
בכלל, ברוב המשחקים האחרונים כששיחק עשה עבודה טובה.
המחיקה שלו בשבועות האחרונים, והיכולת החלשה של הקבוצה בזמן הזה, מראות הרבה על היחס העודף שדגו נותן לכל מיני שחקנים. וזה פשוט לא הגון כלפי שימיץ'.

מישהו באמת הרגיש בחסרונו של סק אתמול?

נראה ששניהם ביחד לא יישארו בעונה הבאה, והמועדון יצטרך לוותר על אחד מהם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה