• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עלי (עלי) מוחמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
היו לו רגעים במחצית הראשונה שזה היה נראה שחקן מליגות אחרות.
התעייף בשנייה.

רמה גבוהה ביותר
הזכיר את היכולת מליגת האלופות עונה שעברה
חייב לשמור על יציבות לארוך זמן וגם בליגה
להחתים לכל החיים

משחק עצום שלו. הכי טוב שלו כנראה מאז הניצחון על יובה בבית.

הפער בין המחצית הראשונה שלו לשנייה היה עצום. אבל הוא די שיחק לבד. בכל מקרה, שחקן ענק!

עצוב מאוד שהוא לא נראה ככה כמעט אף פעם במשחקים בליגה.

Apoc אמר:

אם הוא היה נראה ככה בליגה הוא לא היה פה

Apoc אמר:
עוד 3-4 חודשים הוא חוזר להיראות כמו עדן שמיר לצערנו

מה אתם מצחיקים? זה שחקן שלא קשור לפה. שים אתמול כל קשר אחר מהליגה ואנחנו מפסידים את המשחק.
יכול להיות שהוא קצת נשחק בליגה, אבל מבחינת סט היכולות שלו הוא עולה בהרבה על נטע ואבו פאני. שחקן מדהים.
סק והוא מחזיקים אותנו. צריך לקבל חוזה של 600 בעונה פה. בטח כישראלי.

אליאור אמר:
מה אתם מצחיקים? זה שחקן שלא קשור לפה. שים אתמול כל קשר אחר מהליגה ואנחנו מפסידים את המשחק.
יכול להיות שהוא קצת נשחק בליגה, אבל מבחינת סט היכולות שלו הוא עולה בהרבה על נטע ואבו פאני. שחקן מדהים.

בלי ספק

אליאור אמר:
אני מעדיף את נטע ואבו פאני לפניו.

גם בעונה שעברה ובכל עונה שלו פה יש לו את החודשיים-שלוש בעונה שהוא נראה שחקן מעל הליגה ואז לקראת ינואר הוא נשחק ונעלם ומוריד מהרמה שלו.

לא סתם הוא ירד לספסל בעונה שעברה.

אולי בתקרה שלו הוא שחקן יותר טוב מנטע ואבו פאני, אבל הרצפה שלו נמוכה מאוד והוא שחקן לא יציב שמגיע יותר מדי לרצפה.

מנטע ואבו פאני ידעת מה תקבל כל משחק, מוחמד יכול לתת משחק כמו אתמול ומשחק נפל עם הבישול ליריבה

מסכים עם דוראנט, כשהוא מדהים הוא מדהים, הבעיה שהמוזה נוחתת עליו בעיקר במשחקי צ'מפיונס, הוא אוהב את המשחקים האלו של עלי נגד העולם וגם בנתניה הוא נתן הצגות בסיטואציות כאלו, בכל מקרה כישראלי אין מה לדבר עליו זה הכי באנקר שיש בעולם אם היה זר הייתי חושב שאפשר להשתדרג

מפתח שיתוף פעולה טוב מאוד עם ג'אבר. אני שמח מאוד לראות את זה. נהיה ציוות דינמי שיודע לחפות זה על זה ולכסות הרבה שטח.

לא רוצה להאריך חוזה כבר? חותם במקום אחר בינואר?

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
אני מעדיף את נטע ואבו פאני לפניו.

גם בעונה שעברה ובכל עונה שלו פה יש לו את החודשיים-שלוש בעונה שהוא נראה שחקן מעל הליגה ואז לקראת ינואר הוא נשחק ונעלם ומוריד מהרמה שלו.

לא סתם הוא ירד לספסל בעונה שעברה.

אולי בתקרה שלו הוא שחקן יותר טוב מנטע ואבו פאני, אבל הרצפה שלו נמוכה מאוד והוא שחקן לא יציב שמגיע יותר מדי לרצפה.

מנטע ואבו פאני ידעת מה תקבל כל משחק, מוחמד יכול לתת משחק כמו אתמול ומשחק נפל עם הבישול ליריבה

אני מסכים איתך בגדול, אבל גם לפאני היו ירידות ביכולת ותקופות של הרס עצמי - התקופה של ההפסד המביך בבלומפילד שנה שעברה למשל.

נטע של היום השתפר פלאים מהטע הישן יותר וחד משמעתית הוא יותר יציב ועולה לפני מוחמד.

בכל מקרה שניהם לא פה וכל הזין לנו. אם מוחמד יצליח לשמור על יציבות לאורך העונה הוא גם יבחר לשחקן העונה..

בשעה טובה האריך את החוזה עד 2027. הידיעה הכי טובה בחודשים האחרונים בעיניי. איזה כיף.

חזרה
למעלה