נושא שחקן עלי (עלי) מוחמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לדעתי יש בעיה איתו כ6 שראינו אותה כבר בשנים הקודמות והיא שהוא עושה פעולה סופר לא אחראית שדיי שמה את היריבה במצב טוב להבקיע והוא עושה כאלה לא מעט. הקצרים האלה מעמידים את היכולת שלו לשמש כ6, בטח לאורך זמן, בסימן שאלה. אני לא יודע כרגע מה כבר אפשר לעשות כי לא רוצים להביא לפה זר 6. אולי להחזיר את עופרי ארד ולקוות שכ6 הוא יהיה פה סביר? לא יודע, לא עקבתי אחריו מאז שעזב.
הייתי מנסה לשחק אתו ועם ירין לוי ביחד כפיבוט באמצע ומנסה להרוויח את שניהם. כולנו מכירים את עלי מוחמד ויודעים מה היתרונות והחסרונות שלו, הוא לא חדש פה

הוא לא 6. קשה לי איתו כ6 כי הוא לא נותן שום דבר הגנתי ש6 אמור לתת. הוא אחלה בתור 8 שמניע את הכדור ועושה דריבל שמעיף אותנו קדימה וכאלה. לא כ6. הוא גם מתעייף מהר מדי.

הוא לא 6. קשה לי איתו כ6 כי הוא לא נותן שום דבר הגנתי ש6 אמור לתת. הוא אחלה בתור 8 שמניע את הכדור ועושה דריבל שמעיף אותנו קדימה וכאלה. לא כ6. הוא גם מתעייף מהר מדי.
הבעיה שהשילוב שלו עם אזולאי גם רע מאוד (כהוראה של בכר לדעתי).

יש בעלי מוחמד הרבה איכות אז איפה שלא תשים אותו הוא יבלוט, אבל הוא לא הקשר 6 הזה שעומד מאחורה כלאסט אמיתי כמו בלם בקישור והוא יוצא להרבה מקומות במגרש ותוסיף לזה את אזולאי שרק מחפש קדימה ולתת גולים וללחוץ גבוה ואז אתה מבין למה ההגנה שלנו כזו חשופה.

משחק טוב שלו אבל בסה''כ

כמו אבטיח
לא מופיע רוב השנה
חלק מהשנה מופיע אבל על הפנים
ויש איזה חודש חודשיים בשנה שזה המרענן של הקיץ

בקיצור כל עוד הוא כשיר חייב להיות בהרכב

השחקן הכי חשוב שלנו ואי אפשר לבנות עליו, אוף. ספרינט אחד ואתה פוחד שהוא קרע משהו.
חולה עליו, מטורף עליו אבל אי אפשר להמשיך ככה.

הפגרה באה בזמן מבחינת הפציעה.

במשחק הקודם בכר שחק אותו 90 דקות במקום לתת לו לנוח בתוצאה שמוכרעת כבר והיום זה בא לידי ביטוי.

לפי מה שאני ראיתי מהיציע שריר הירך האחורי שלו היה חבוש בסיום המשחק.

הפגרה באה בזמן מבחינת הפציעה.

במשחק הקודם בכר שחק אותו 90 דקות במקום לתת לו לנוח בתוצאה שמוכרעת כבר והיום זה בא לידי ביטוי.

לפי מה שאני ראיתי מהיציע שריר הירך האחורי שלו היה חבוש בסיום המשחק.
נו אז אחרי הפגרה הוא שוב יפצע. הוא בערך השחקן הכי עדין שאני זוכר במועדון אולי פרט לעידן ורד.
לא אוהב את זה. הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות זה להביא לו חוזה חדש.

נו אז אחרי הפגרה הוא שוב יפצע. הוא בערך השחקן הכי עדין שאני זוכר במועדון אולי פרט לעידן ורד.
לא אוהב את זה. הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות זה להביא לו חוזה חדש.
הבעיה היא לא חוזה חדש, הבעיה היא בלבנות קבוצה שתלוי בו.

האידאל צריך לכוון ל-2 קשרי אמצע ברמה גבוהה, ועלי מוחמד הוא תוסף לדלק שסוגר משחקים, ומידי פעם גם פותח, זה אמור להיות התפקיד שלו.

זה שהם לא יודעים לבנות קבוצה, ושמים עליו את כל החבילה זה חוסר הבנה בסיסית.

אין סיבה לוותר עליו. צריך פשוט לדעת לנהל איתו את הסיטאוציה, ולא רק שלא עושים את זה, אלא גם במשחק שאתה מוביל 3 ו-4 מול ק"ש במחזור הקודם, אתה לא מוציא אותו ולא נותן לו מנוחה, אז מוסיפים שמן למדורה ומתפלאים ומתאכזבים שנהיית שריפת ענק.

הקטע שהם לא בנו עליו כשחקן מוביל בתחילת העונה, הם כיוונו לירין לוי ועלי המחליף אבל הבינו מהר מאוד את מה שכולם צעקו מהרגע הראשון.
אני הייתי בדעה שהוא חייב להמשיך גם אם הוא כשיר לחצי מהעונה אבל הבנתי שזאת טעות, צריך לדעת להיפרד משחקנים בזמן וזאת דוגמא טובה.

בצער רב אני כותב את זה, צריך להיפרד ממנו בסיום העונה.
יש פה מקרה חזיזה 2.
שחקן שלא יכול לשחק יותר מ 2/3 משחקים רצוף מבלי להיפצע.
אין טעם להשאיר שחקן כזה בסגל.
משאיר עד הפרישה איזה להיפרד, מכבי תא חוטפים אותו בשנייה והוא יככב שם. איזה קשר ישראלי יש לך ברמה הזאת? שייתן משחקים כמו שהוא נותן ויפצע פעם בחודש, לא אכפת. אין היגיון לשחרר ישראלי כזה ליריבות שלך

חזרה
למעלה