• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עלי (עלי) מוחמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
https://twitter.com/yofhadarel1/status/1576328295943020545?s=46&t=7nxrq-E2578sOtqSYK3g7g

הסוכנת שלו

סתם אמירה לא ברורה.
אין לו סעיף שחרור או משהו כזה. היא רק ניסתה להגיד שהמועדון קבע מחיר שאותו ידרוש אם תגיע הצעה

הכי טוב היום ביחד עם לביא ואצילי.
איזה שחקן מטורף. מה הוא עוד עושה פה בכלל בארץ כל כך הרבה שנים? זה הדבר הכי הזוי שהיה בהיסטוריה של הליגה הזאת אולי.

Apoc אמר:
הכי טוב היום ביחד עם לביא ואצילי.
איזה שחקן מטורף. מה הוא עוד עושה פה בכלל בארץ כל כך הרבה שנים? זה הדבר הכי הזוי שהיה בהיסטוריה של הליגה הזאת אולי.

הוא לא היה ברמה הזו קודם לכן. לא קרוב אפילו.
היה שחקן הגנה ולחץ מצוין בלי שום כישורים התקפיים בנתניה.

בשדרוג לבית"ר היו לו שנתיים נוראיות מקצועית. אנחנו החזרנו וקידמנו אותו בשנה ומשהו האלה עם בכר. הוא השתפר בטירוף, כולל התקפית

אין ספק שמכל השחקנים, הוא הכי מתאים לרמה האירופית הגבוהה.

אני מקווה שבמועדון יציעו לו חוזה גבוה וארוך, ואולי גם סיפור ההתאזרחות יסנדל אותו להישאר בסופו של דבר

לפי נחמני הוא סוחב עדיין את הפציעה בקרסול ומשחק עם כאבים ורוצים למשוך איתו עד פגרת המונדיאל ואז הוא ילך לשיקום או לניתוח. מזל שיש לנו מלא עומק בקישור אם חס וחלילה משהו יקרה לו

Shocking4U אמר:
לפי נחמני הוא סוחב עדיין את הפציעה בקרסול ומשחק עם כאבים ורוצים למשוך איתו עד פגרת המונדיאל ואז הוא ילך לשיקום או לניתוח. מזל שיש לנו מלא עומק בקישור אם חס וחלילה משהו יקרה לו

סראשבקיר

Shocking4U אמר:

אם נחמני יגיד לי שעלי מוחמד הוא מס' 4 במכבי חיפה אני לא אאמין למילה. חרטטן גדול
אם זה היה נכון זה היה מדווח לפחות בעוד מקור כלשהו

משחק יותר טוב של מוחמד ביחס לתקופה האחרונה.

חזרה
למעלה