ירוק זה אני
שחקן העונה
מדאיג התפיסה שלו של הקרסול כמה דקות לפני החילוף.
מקצועית, תענוג כרגיל
מקצועית, תענוג כרגיל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא כמעט כל משחק תופס את הקרסולירוק זה אני אמר:מדאיג התפיסה שלו של הקרסול כמה דקות לפני החילוף.
מקצועית, תענוג כרגיל
Shocking4U אמר:הוא כמעט כל משחק תופס את הקרסולירוק זה אני אמר:מדאיג התפיסה שלו של הקרסול כמה דקות לפני החילוף.
מקצועית, תענוג כרגיל
זה ההפסד 3-1 לצהבת בעונה שעברה במשחק אליפות שבו הוא מסר את הכדור לגול השלישי שלהםonn אמר:His worst game in Maccabi
אוהב אותו והכל כן אבל הניפוחים שעשו לו שהוא יכול לשחק בכל קבוצה בליגה הצרפתית והוא שחקן מ5 הליגות הגבוהות זה מביךlemmacantor אמר:בגלל זה הוא בארץ. הוא לא יציב מספיק.
יותר מדי עליות וירידות, גם לפני מכבי חיפה. יש עשרות שחקנים כמוהו שמסתובבים בליגות האלהJudokan אמר:בשיא שלו הוא לגמרי יכול לשחק בליגות בכירות. ראיתי מספיק קשרים אחוריים בליגה הצרפתית והגרמנית, ועלי יכול להסתדר מצוין ברמה הזו.
הבעיה אצלנו ששוחקים את מוחמד עד דק פעם אחרי פעם, כמו שעשו בעונה שעברה.
Shocking4U אמר:הוא בתקופה מזעזעת
אני לא מדבר על המשחק נגד בנפיקה. הוא פחות טוב בצורה משמעותית כבר תקופה. ולדעתי הוא היה חלש ב7-2, מול ק״ש וברוב המשחקים חוץ מנגד יובנטוס בבית מאז הפציעה שלו.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:הוא בתקופה מזעזעת
איזה שטויות, לפני שבוע רשמו איזה שחקן הוא על איך ששיחק ב 7-2.
אנשים פה לא הבינו שהבן אדם לא שיחק באמצע מול בנפיקה אלא היה המבוגר האחראי על רז?
הבן אדם לא שיחק בתפקיד שלו + לא היה איתו אף אחד באגף שם + שחוק לגמרי.
לא תקופה מזעזעת ולא כלום, משחק פחות טוב שלו מהרף הגבוה שהתרגלנו לקבל ממנו העונה, נגד קבוצה שסיימה מקום ראשון בבית.