נכון אבל די ברור שיש לו גם בעיה פיזיולגית כרגע שמשפיעה עליו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מאז הפציעה הוא מאוד חלש הגנתיתJudokan אמר:טוענים שהוא סוחב פציעה שם (שהפציעה שחטף מול בנפיקה לא עברה באופן מלא).
מקווה שיחזור אחרי הפגרה לכשירות מלאה.
גם בחצי רגל הוא שחקן מצוין - היכולת שלנו ללחוץ באופן אפקטיבי כמו שעשינו בחצי שעה הראשונה זו נגזרת ישירה מהיכולת שלו לחפות על יתר הקבוצה בכל המגרש.
Shocking4U אמר:"איך עלי מוחמד קיבל את זה בהתחלה שנטע לביא לפניו?
"אני יכול לחשוף לך שיחה במחנה האימונים. הכנסנו את עלי מוחמד לשיחה וברק בכר שאל את עלי איך הוא יתמודד עם זה שהוא השנה לא יהיה בהרכב. אז מה עלי אמר? עלי אמר שנטע לביא שחקן נהדר, שפאני שחקן, ששרי נהדר - הוא אמר שכל מי שמשחק לפניו הוא שחקן נהדר. אני הסתכלתי על עלי מוחמד ואמרתי לו 'תקשיב, עלי, אתה לא מדבר כמו שצריך. אתה צריך לשבת מול ברק בכר וצריך להגיד שאתה הראשון שצריך לשחק - שמצדך נטע לביא יהיה מגן, שרי כנף. לא יודע מי. אמרתי לו אם תבוא ותגיד שאתה הראשון לפני כולם, אתה תסיים בליגה הלאומית. למחרת עלי מוחמד אמר לי שהוא ישן על זה, ושאני צודק. ואז הגענו למשחק הראשון באלוף האלופים, ועלי מוחמד היה אדיר, ואז הוא עלה בהרכב על חשבון אבו פאני במשחקי האלופות. השיחה הזאת עשתה הבדל. ברק בכר מחליט רק לפי העיניים והתחושות שלו".
גיא צרפתי בראיון אצל קטן על עלי מוחמד
הוא לא משקר. תסתכל על המשחקי אימון כמעט בכולם ג׳אבר נטע ואבו פאני הועדפו על מוחמד. בתחילת העונה המעמד של מוחמד היה משמעותית פחות טוב מאחרי אלוף האלופים והוא כנראה גם לא היה מיועד לפתוח מול אולימפיאקוסbenrey אמר:Shocking4U אמר:"איך עלי מוחמד קיבל את זה בהתחלה שנטע לביא לפניו?
"אני יכול לחשוף לך שיחה במחנה האימונים. הכנסנו את עלי מוחמד לשיחה וברק בכר שאל את עלי איך הוא יתמודד עם זה שהוא השנה לא יהיה בהרכב. אז מה עלי אמר? עלי אמר שנטע לביא שחקן נהדר, שפאני שחקן, ששרי נהדר - הוא אמר שכל מי שמשחק לפניו הוא שחקן נהדר. אני הסתכלתי על עלי מוחמד ואמרתי לו 'תקשיב, עלי, אתה לא מדבר כמו שצריך. אתה צריך לשבת מול ברק בכר וצריך להגיד שאתה הראשון שצריך לשחק - שמצדך נטע לביא יהיה מגן, שרי כנף. לא יודע מי. אמרתי לו אם תבוא ותגיד שאתה הראשון לפני כולם, אתה תסיים בליגה הלאומית. למחרת עלי מוחמד אמר לי שהוא ישן על זה, ושאני צודק. ואז הגענו למשחק הראשון באלוף האלופים, ועלי מוחמד היה אדיר, ואז הוא עלה בהרכב על חשבון אבו פאני במשחקי האלופות. השיחה הזאת עשתה הבדל. ברק בכר מחליט רק לפי העיניים והתחושות שלו".
אוח בחיאת, עוד אחד שמנסה להצדיק את המשכורת שלו.
אין בעיה עם הצניעות של עלי מוחמד, אני מעדיף שחקן צנוע כמוהו ולא גישה כמו של אבו פאני שאומר שהארי קיין על הזין שלו, או זנטי שחינכו אותו שהוא מסי הבא.
עלי מוחמד שיחק טוב באלוף האלופים כי הוא שחקן טוב
benrey אמר:Shocking4U אמר:"איך עלי מוחמד קיבל את זה בהתחלה שנטע לביא לפניו?
אוח בחיאת, עוד אחד שמנסה להצדיק את המשכורת שלו.
אין בעיה עם הצניעות של עלי מוחמד, אני מעדיף שחקן צנוע כמוהו ולא גישה כמו של אבו פאני שאומר שהארי קיין על הזין שלו, או זנטי שחינכו אותו שהוא מסי הבא.
עלי מוחמד שיחק טוב באלוף האלופים כי הוא שחקן טוב
שווה 100 אחי למה לאGanjot אמר:אם אנחנו משחררים אותו ב 3 מיליון, אנחנו רשמית המועדון הכי מטומטם עלי אדמות.
משלמים על כל ליצן פה בליגה 1.5-2 מיליון יורו, עלי מוחמד זה שחקן של לפחות 6-8. בעולם שבו דרווין נונייז שווה 100 מיליון יורו, עלי שווה 30 בכלל.
טמטום שלא הארכנו לו חוזה, במיוחד אחרי שהפך לישראלי.
בדיוק. שיחזרו בקיץlemmacantor אמר:לא מוכר בינואר. אנחנו צריכים עוד קשר אחורי ולא למכור אחד. אליפות שווה יותר כסף מכל שחקן שנמכור בינואר.
greenguy אמר:שימכרו בקיץ. בחיים לא בינואר.
3-3.5 מיליון לשחקן בגילו וקצת פציע זה נראה לי המחיר שלו בחיים לא יתנו לנו יותר.
עדיף שישאר(לא יקרה)