• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עלי (עלי) מוחמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
לא למכור בחיים במחיר הזה. גם במחיר יותר גבוה יהיה קשה למצוא לו מחליף.
שיציעו לו חוזה חדש ארוך טווח עם שכר גבוה.

אם מתחילים לפרק פה את הקבוצה, הורסים כל מה שנבנה פה ב3 השנים האחרונות מכל הבחינות.
זה יהיה פשע לחזור אחורה, ומי שיהיה אחראי על זה יזכר לדיראון עולם.

במצב השוק הישראלי גם אם נמכור אותו ב100 מיליון יורו לא נביא מחליף ברמתו, זה לא עניין של כסף זה עניין של מי יש בשוק.

למכור אותו בקיץ זה עוד מתקבל על הדעת. ברור שזה לא אופטימלי אבל אם יש הצעה ממועדון גדול והשחקן רוצה להתקדם ואפשר לעשות רווח טוב (!) וגם יש זמן להביא מחליף אז אפשר להבין את זה. למכור בינואר? זה פשע. בעונה שבה אנחנו בכל מקרה קצרים בקישור באופן ביזיוני בטח לעומת היריבה שלנו על התואר אז להחליש ככה את הקבוצה באמצע מאבק צמוד וקשוח על האליפות זה פשע ספורטיבי שלא יסלח

hezildo אמר:
לא מאמין שימכרו אותו בינואר.

כנ״ל.
יש גבול לכמה מטומטמים אפשר להיות.
אם פיינורד יתעקשו ויעלו את ההצעה ל 4.5 או 5, אין לי ספק שהוא כן ימכר בינואר. אבל ב 3-3.5 אני בטוח שלא ישחררו אותו באמצע העוהה.

משחק מזעזע שלו ואחרי שנטע ילך גם לא יהיה לו מחליף

השחקן שהכי מפחיד אותי בהקשר של המשחק היום. אם הוא ימשיך לאבד את הכדור והראש ולעשות שטויות זה לא יגמר טוב כי הולכים ללחוץ אותו

זמן מאוד מסוכן שלו להיכנס לתקופה לא טובה. מאוד מקווה היום שנראה את עלי הישן והטוב (עכשיו שיש לו קצת יותר תקופות מנוחה)

מה המשחק האחרון הטוב שלו בתכלס? אשדוד בבית? מחליף בניצחון על הצהובים?

Shocking4U אמר:

מה זה משחק טוב?
כל משחק שלו הוא משחק טוב, לא באמת זכור לי משחק רע שלו (לא, גם לא נתניה, מי שהיה באצטדיון הבין מה הלך שם עם הרוח וכמה קשה היה לשחק).
זה שאבו פאני בין היתר בעלייה לאחרונה, זה הרבה בזכות החופש שעלי נותן לשחקנים אחרים.
נמצא בכל מקום מגרש, מחלץ בלי סוף, פותח את המשחק בחוכמה.
עושה את העבודה השחורה ולא מוערך מספיק על זה, משחק טוב לאמתבטא רק באיזה חטיפה מרהיבה או באיזה כניסה לעומק.

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:

מה זה משחק טוב?
כל משחק שלו הוא משחק טוב, לא באמת זכור לי משחק רע שלו (לא, גם לא נתניה, מי שהיה באצטדיון הבין מה הלך שם עם הרוח וכמה קשה היה לשחק).
זה שאבו פאני בין היתר בעלייה לאחרונה, זה הרבה בזכות החופש שעלי נותן לשחקנים אחרים.
נמצא בכל מקום מגרש, מחלץ בלי סוף, פותח את המשחק בחוכמה.
עושה את העבודה השחורה ולא מוערך מספיק על זה, משחק טוב לאמתבטא רק באיזה חטיפה מרהיבה או באיזה כניסה לעומק.
לא מסכים איתך בכלל שכל משחק שלו זה משחק טוב. נגד נתניה הוא באמת היה רע ומזיק ועשה שטויות. איבד כדורים והסתבך ליד הרחבה שלנו ובנס לא ספגנו בגלל זה.

רוב העונה הוא ממש ממש ממש גרוע
יש לו תקופות קצרות מאוד של להיות 3 רמות מעל הליגה

זה פשוט היה קשה לצפייה. מסתובב במגרש כמו תרנגולת בלי ראש, היה בכל כלום ולא הצליח לעשות שום דבר מועיל כמעט.

והשיא היה כשחטואל הבריש אותו 4 פעמים ב5 דקות.

מלחיץ מאוד לקראת העזיבה של נטע. מוחמד מתקשה מאוד להיות הקשר האחורי ליד פאני

אם אני לא טועה שמעתי שהיה לו משהו כמו 30 אחוז הצלחה במאבקים. זה די אומר הכל

Apoc אמר:
רוב העונה הוא ממש ממש ממש גרוע
יש לו תקופות קצרות מאוד של להיות 3 רמות מעל הליגה

בול. ליד נטע הוא היה נראה טוב יותר

חזרה
למעלה