• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עלי (עלי) מוחמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
הטעות בשער השני של ב"ש היא כולה על ניהול המשחק של בכר.
עלי השחקן הכי נמוך אצלינו בלי משחק ראש ונשארו 2 שחקני ב"ש עליו.
למה הקיפאון הזה ולא להכניס את דילאן- גרשון לדקות האחרונות כדי להרחיק כדורים כאלה?

ההפסדים בטרנר ובטדי במחזורים האחרונים זה רק על בכר.
בשניהם היה חייב לחזק את ההגנה עם עוד בלם כדי לשלוט ברחבה כדי לשמור על התוצאה.
ב-2 המשחקים האלה קיבלנו גולים שהכריעו את המשחק, ממש מאמצע הרחבה.

RakMaccabi31 אמר:
Ganjot אמר:
RakMaccabi31 אמר:
אוהב את עלי אבל שני גולים במחזורים האחרונים עליו

שחקן שהוא איתו בורח לו, מצטרף מקו שני נשאר חשוף ומבקיע. ועלי נראש ולא יורד ונכנס לרחבה כמו שצריך למנוע מצב כזה

דיייייי נו בחייאת
להאשים אותו בגולים זה בדיחה
טעויות של הגנה כקבוצה וזהו, להגיד שהגולים עליו זה בדיחה.. מה הקשר בריירו שנכנס לתוך רחבה במצב נייח, לבין זה שעלי אשם?
באנגלית זה נקרא to track back
וזה שחקן שנכנס מקו ועושה אוברלוד ברחבה ונשאר חשוף. ברגע שיש כניסה כזו המגן חייב לעשות טראק בק ולמנוע ממנו להשאר חופשי ברחבה
זה לא משנה, דקה 96, אין חמצן במוח, שנייה לפני זה הוא יצא בכלל ללחוץ למעלה לדעתי.
זה טעות של קבוצה שלמה וטעות של מאמן... ובכללי, גולים נכנסים בסופו של דבר כשקבוצה מקבלת 500 נייחים רצוף.

השחקן שהכי מכעיס אותי לפעמים
אבל שחקן שכשהוא רוצה הוא מעל הליגה
מקווה מאוד שישאר פה ויאריך חוזה
עלי מוחמד לב לב

https://sports.walla.co.il/item/3581603

ראיון סוף עונה עם עלי מוחמד לוואלה שבו הוא מצהיר שהוא נשאר וזה ייסגר בקרוב, חשוב מאוד.
ממליץ לכולם לקרוא את כל הראיון, שחקן ואדם מדהים.

בלי קשר שעלי אחלה גבר אני לא מתרגש מראיונות כאלה בשלב הזה של החלון. גם פלאניץ עשה ראיון בשנה שעברה בסרביה אחרי האליפות השנייה ואמר שהוא נשאר כאן בוודאות. בסוף אם תגיע הצעה טובה הוא מהשחקנים שלדעתי יש סיכוי גבוה שילכו. מה שכן אני מאוד מקווה שהמועדון מבין שאם אבו פאני הולך אז בשום פנים ואופן אין שום סיכוי שעלי מוחמד הולך ואותו דבר תקף גם הפוך.

הקטע שהוא אומר שהוא לא לקח אף חולצה משחקן באלופות זה קורע.
איזה נסיך ירוק הבנאדם. זכינו בשחקן עם אופי כזה. ווינר, פייטר ותמיד רגליים על הקרקע

Shocking4U אמר:
בלי קשר שעלי אחלה גבר אני לא מתרגש מראיונות כאלה בשלב הזה של החלון. גם פלאניץ עשה ראיון בשנה שעברה בסרביה אחרי האליפות השנייה ואמר שהוא נשאר כאן בוודאות. בסוף אם תגיע הצעה טובה הוא מהשחקנים שלדעתי יש סיכוי גבוה שילכו. מה שכן אני מאוד מקווה שהמועדון מבין שאם אבו פאני הולך אז בשום פנים ואופן אין שום סיכוי שעלי מוחמד הולך ואותו דבר תקף גם הפוך.

כותרת- ״עלי מוחמד- אני נשאר בוודאות״
שוקינג4יו- לדעתי יש סיכוי גבוה שהוא עוזב

פתח בהרכב ניז'ר מול טנזניה. אין לניז'ר סיכוי להעפיל.

מה שכן, יש מצב שהוא פתח כחלוץ?!?!

רק מכבי אמר:
פתח בהרכב ניז'ר מול טנזניה. אין לניז'ר סיכוי להעפיל.

מה שכן, יש מצב שהוא פתח כחלוץ?!?!

אם יעקובו פותח כמגן ימני הכל אפשרי

אמנם אני כל הזמן חוזר ואומר שלא יכול לשחק כ6 בגלל החוסר אחריות
אבל איפה הוא ואיפה גוני
עולמות אחרים
משחק מהר, משחק קדימה, משחק נכון

ירוק זה אני אמר:
מת עליו.
מתי ההודעה על הארכת חוזה?

הבנתי שהוא לקראת סיכום על חוזה ל3 שנים

שומרים את ההודעה על הסיכום איתו לרגע שצ'לובה יבריז

סתם זורק פה משהו לא מידיעה:

יכול להיות שמחכים על חתימה על חוזה חדש כדי להבין אם הוא מקבל אזרוח עם מעמד של תושב קבע או שהאזרחות שלו לא מחודשת ואז הם חושבים שמבחינת מיסוי ומקצועית הוא לא יהיה שווה מקום של זר? ולכן למרות שסיכמו איתו כבר אלף פעם הם לא מחתימים אותו רשמית?

Shocking4U אמר:
סתם זורק פה משהו לא מידיעה:

יכול להיות שמחכים על חתימה על חוזה חדש כדי להבין אם הוא מקבל אזרוח עם מעמד של תושב קבע או שהאזרחות שלו לא מחודשת ואז הם חושבים שמבחינת מיסוי ומקצועית הוא לא יהיה שווה מקום של זר? ולכן למרות שסיכמו איתו כבר אלף פעם הם לא מחתימים אותו רשמית?
הצהבת החתימו את סאבוריט על חוזה חדש בכפוף לאזרוח

חזרה
למעלה